Bullet journal update februari 2019

Beter laat dan nooit, toch? Ja, deze is wel een beetje laat. Maar februari was ook vrij kort en vloog dus veel te snel voorbij. Benieuwd naar mijn bullet journal spreads van februari? Keep on reading!

Of watching eigenlijk, want ik maak tegenwoordig video’s voor YouTube! Wel in het Engels en als aanvulling op mijn Instagram account, dus niet perse gelinkt aan mijn blog. Maar ik zal af en toe wel een video delen hier. Toch niet zo van de video’s? Blijf vooral verder scrollen!

Spreads

Want natuurlijk hebben we ook nog gewoon de foto’s. In februari ging ik voor een vrij koel thema. Blauw, grijs, zwart, beetje groen. Iets heel anders dan mijn warme thema van januari, maar ik was er ergens wel aan toe. Eind van de maand was ik dit koele overigens ook wel weer zat, maar ach.

Verder waren mijn spreads allemaal vrij gelijk. Een bepaalde header style, wat foto’s van Pinterest, washi tape, en een hoop (bij voorkeur zwart-witte) stickers. Werkte prima!

De headers van deze spreads zijn eigenlijk van een washi tape van de Action, super handig! Misschien dat ik nog wel meer van dit soort washi tapes ga bestellen op AliExpress.

De laatste week van februari was ik ziek en dus waren mijn spreads ook niet zo spannend meer. Daar baalde ik eigenlijk wel een beetje van, maar dat hoort erbij. De laatste spread van februari was weer mijn review pagina, waar ik terug kijk op de afgelopen maand en doelen stel voor de volgende. Vind ik nog steeds een hele fijne pagina om te maken!

Ik heb nu maar een paar spreads eruit gepakt, maar ik had er natuurlijk wel wat meer. Je kunt ze zien op mijn Instagram account of in de video bovenaan!

Swatches, goodies etc 

Nooit genoeg troepjes, dus ik had wel weer wat nieuwe dingen. Ik kreeg een pakketje van Arteza met onder andere deze gelpennen en ze schrijven verrassend fijn! Best een aanrader dus.

Ik had nog een giftcard voor Bol.com en besloot een mooi waterverfpalette te bestellen. Hij is van het merk Koi en bevat lekker veel kleurtjes! Ik heb ‘m nog veel te weinig gebruikt, maar ben er wel super blij mee.

Verder bestelde ik voor het eerst wat op Etsy! Dat had ik nog nooit gedaan, maar er zijn super veel mooie stickers en bullet journal goodies te vinden. En ik vond het wel een mooie manier om zo mede-creatievelingen te steunen. Ik bestelde wat stickers bij deze shop en kreeg er nog wat leuke goodies bij. Voordeel is dat ze vanuit Duitsland de spullen verzend, dus de verzendkosten vielen wel mee.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een video te zien in plaats van alleen een blogpost! Voor maart heb ik weer een heel nieuw thema, dus daar volgt ook zeker weer een blogpost van.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *