Wat ik in een week deed #75

Ziek zijn, voornamelijk.. En dat was niet zo fijn. Ik denk dat het een goede buikgriep was met een flinke hoeveelheid maagpijn. Na 5 dagen kon ik gelukkig wel weer eten en ging het al snel beter, en nu voel ik me wel oké. Wel heel energieloos, maar dat komt wel weer goed.

Op dinsdag kwam er post, onder andere een pakketje van Arteza! Arteza is een merk wat allerlei “art supplies” verkoopt, zoals verf en potloden. Ik mocht wat items ontvangen voor mijn bullet journal Instagram, waaronder deze aquarelpotloden. Super leuk en mooi!

Ik ontving ook mijn bestelling van Ici Paris XL! In het weekend hadden ze een actie met 40% korting op alle palettes en ik wilde altijd al het Naked 2 palette van Urban Decay. Dus toch maar besteld en ik denk dat ik er wel goed gebruik van kan maken!

Donderdag voelde ik me nog steeds vrij dood, maar wilde ik toch wel iets doen. Dus dan maar in mijn bullet journal werken. Ik probeerde de nieuwe aquarelpotloden uit en plakte het resultaat in mijn journal. Ze werkten echt heel fijn!

Vrijdag voelde ik me eindelijk ietsjes beter. Ik kon voor het eerst weer iets eten en dat scheelt een hoop. Eindelijk dus ook weer eens foto’s maken! Mijn spreads waren best zielig want ik deed natuurlijk helemaal niks de hele week, haha. Dan maar extra veel stickers!

Zaterdag knapte ik ook al goed op en wilde ik wel even weg. We zaten al een paar dagen te kijken naar zo’n Dyson stofzuiger en hoewel we ‘m echt VEEL te duur vinden, bleef het onderwerp terugkomen. En toen we ‘m in de aanbieding zagen bij de Mediamarkt.. Nou ja, je raadt het al. We wisten de allerlaatste mee te grissen!

En wow, wat een bouwpakket haha! Het lijkt wel de Ikea.. We zijn voor de V10 Total Clean versie gegaan. Die was nu goedkoper dan de versies met minder opties, dus waarom ook niet. Hier zitten heel veel accessoires bij waardoor je ‘m op verschillende vloeren kunt gebruiken. En natuurlijk ook voor andere dingen. Ik heb ‘m zondag even geprobeerd en vind het heel fijn werken! Hier zit geen snoer aan dus dat scheelt een hoop gedoe en gesleep.

Op zaterdagavond kwam Lara langs om lekker bij te praten en te kleuren, en dat vond ik super fijn. Ik voelde me na een week thuis toch wel een beetje opgesloten en dan is afleiding wel heel fijn. Die afleiding konden we allebei wel even goed gebruiken :). We werkten aan onze spreads voor maart. Ik ga voor geel, zwart en bruin!

En dit is het resultaat! Ik wil aankomende maand mijn spreads iets simpeler en in zekere zin ook wat leger laten zijn. Dat lukte al wel aardig met het voorblad.

Vandaag ga ik denk ik wel weer aan het werk, maar eerst maar even vanuit huis. Ik voel me nog niet helemaal de oude en doe het liefst maar even rustig aan. Moet soms ook kunnen. Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *