Wat ik in een week deed #74

Een beetje later dan gepland en dat is niet voor niets.. Want afgelopen weekend werd ik ziek en ik voel me nog steeds vrij ellendig. Behoorlijk vervelend, maar laten we bloggen dan maar gebruiken als afleiding. Echt veel foto’s maakte ik afgelopen week niet, blijkbaar deed ik ook niet zo heel veel..

Maandag begon de werkweek natuurlijk weer gewoon. Ik startte in een nieuw notitieboekje en plakte deze sticker erop van een van de collecties van D is for Dazzle/Diana. Leuk!

Dit ben ik echt 100%, haha. Het was een drukke dag ook op kantoor en dus weinig tijd voor andere dingen. Gelukkig gaat de dag dan wel sneller!

Dit is de enige foto die ik heb van dinsdag, dus dat was ook wel een drukke. Ik vond laatst mijn oude iPod Classic en sluit ‘m af en toe even aan in de auto. Fijne muziekjes van vroeger luisteren!

Woensdag werkte ik thuis en moest ik vooral wachten op input van collega’s, dus deed ik rustig aan. En ik deed iets heel spannends! Ik twijfelde al een tijdje over het maken van Youtube video’s van mijn bullet journal avonturen en besloot het gewoon eens te proberen. Dus ik filmde hoe ik spreads maakte voor aankomende week, nam een voice-over op (hoe awkward is dat) en bewerkte ‘m in iMovie.

’s Avonds aten we een AVG’tje. Bietjes zien er op de foto altijd maar eng uit, haha!

En daarna uploadde ik mijn video! Ik liet ‘m eerst maar eens bekijken door mijn vrienden voordat ik ‘m echt online durfde te zetten..

Donderdag was het valentijn en moesten we natuurlijk gewoon aan het werk. Ik besloot wel ’t vriendje te verrassen met een kleinigheidje en ging na het werk nog even snel Hoofddorp in. Ik wilde Mariosokken kopen bij Primark maar die waren er niet meer. Dus werd het een hysterische kaart, lekkere thee en koekjes! En ik kreeg bloemen van hem, super lief.

Vrijdag was het gelukkig weekend, daar was ik wel aan toe. En zoals je ziet waren we vrij lui qua avondeten. ’s Avonds deden we ook nog even boodschappen, want schatje was zaterdag jarig!

Zaterdag gingen we eerst even Haarlem in om taart te kopen. En ik wilde graag eens kijken naar een vulpen van het merk Lamy. Ik vond een hele mooie bij een kantoorboekhandel en na ‘m dus ook mee.

’s Middags was het echt tijd voor feest en ik had maar even slingers en ballonnen gekocht bij de Action. Mijn ouders en zijn ouders kwamen langs en hij werd lekker verwend met leuke cadeautjes!

Zondag begon wel gezellig en leuk, met een fijn ontbijtje. Maar ergens rond de middag kreeg ik ineens mega erge buikpijn met alle gevolgen van dien. De rest van de dag lag ik dan ook opgerold in bed en echt veel beter gaat het nog niet..

Zondag besloot ik wel (voordat de buikpijn begon) mijn Youtube video echt online te zetten! Ik laat er zien hoe ik de spread hierboven laat zien en je kunt ‘m hier bekijken.

Ik hoop dat ik snel weer aan het werk kan, maar ik vrees het ergste.. Tot die tijd maar veel slapen en Netflix kijken :). 

3 Reacties

  1. Veel beterschap! Ik ben net een beetje beter na m’n griepje. Leuk dat je nu ook filmpjes maakt. Ik heb dan wel zelf geen bujo meer maar ik vind het wel altijd leuk om te zien wat anderen er mee doen 🙂

  2. Altijd leuk om te lezen/zien! Prachtige foto’s. Zelf lig ik nu dag drie in bed met buikgriep. Ook geen feestje hier! Hopelijk ben jij al een beetje opgeknapt.

  3. ah nog steeds zo ziek joh.. vreselijk! Wel stoer dat je die stap naar een youtube kanaal hebt genomen. Wel enorm tof omdat je al een goede basis hebt op je instagram met zoveel volgers. Maar inspreken is altijd een drama haha, het is altijd ergens een beetje gênant. maar dat vind ik vloggen en filmen ook nog steeds na 5 jaar! Nog gefeliciteerd en die taart zag er verrukkelijk uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *