Wat ik in een week deed #73

Een nieuwe week met nieuwe uitdagingen.. En ik werd er vooral heel erg moe van. Ach, gelukkig is er altijd nog een weekend. Benieuwd wat ik zoal heb meegemaakt?

De maandag begon vrij matig. Ik stond in de file achter een ongeluk en stond er dus uiteindelijk ruim een uur. Altijd jammer, maar beter dan onderdeel van het ongeluk zijn. Eenmaal op kantoor had mijn laptop er ook geen zin in. Lang leve Apple..

Gelukkig hadden we wel weer een nieuwe spread en ik was wel blij met mijn thema voor deze week! Ik probeerde zelfs weer eens een habit tracker – en vergat ‘m vervolgens in te vullen.

Schatje was nog ziek thuis, maar gelukkig ging het deze week wel steeds beter. Op maandag leefde hij zich uit in de keuken en maakte hij lasagne met spinazie. Lekker!

Dinsdag was een drukke en lange dag op kantoor, altijd jammer. ’s Avonds gingen we naar het huis van de zus en aanhang van mijn vriend. Zij waren op vakantie en hadden gevraagd of we de katten eten wilden geven. Okido! Iets minder leuk was dat ze op dag 1 een beetje een rommeltje ervan hadden gemaakt. Maar schattig zijn ze wel!

Van woensdag heb ik ook maar weinig foto’s blijkbaar. Ik werkte wel thuis en dat was super fijn! Al had ik het wel heel druk, met veel calls en tussendoor een berg mail.

’s Avonds maar weer aan een AVG’tje – en in mijn geval met een kaasburger.

’s Avonds werkte ik zoals elke avond aan mijn spread en ik was nog steeds wel blij met de layout!

Donderdag ging ik vroeg naar huis, want ik moest nog even langs het Kruidvat voor make-up remover. Natuurlijk eindig je dan bij de Hema.. Daar hadden ze een nieuwe lijn genaamd B.A.E. en ondanks de verschrikkelijke naam was ik wel benieuwd! En bij Kruidvat spotte ik deze brushpennen. Ik kocht ze niet, maar ze zagen er wel prima uit!

Bij Hema kocht ik wel weer veel teveel. Ik ging voor een geurtje dat naar appel ruikt (en hij doet me denken aan die geur van DKNY), een creme oogschaduw, twee eyeliner pennen die niet werken in je bullet journal, en een wenkbrauwpotlood. De creme oogschaduw en het wenkbrauwpotlood zijn heel erg fijn!

Verder kreeg ik op donderdag mijn Bol.com pakketje binnen! Ik had nog een giftcard en besloot een mooi waterverfpalette te bestellen van het merk Koi. Gelijk even uitgeprobeerd natuurlijk en hij werkt best goed! Nu nog talent kweken..

Een foto van zaterdag, maar het gebeurde donderdag.. Onze schutting begaf het. Daar waren we al sinds dat we hier zijn komen wonen een beetje bang voor, want heel stabiel was hij niet. Hopelijk kunnen we wat terugkrijgen van de verzekering voor een nieuwe. En ach, leren we de buren ook eens kennen.

Op vrijdag begon ik de dag met muziek uit mijn puberjaren want ik vond mijn oude iPod Classic terug! Even opladen en hij deed het gewoon weer.

Ik probeer nog steeds zo min mogelijk lunch te kopen op kantoor, maar soms heb ik er wel zin in. Deze keer werd het weer een salade!

Alvast ter compensatie van het avondeten, haha.

’s Avonds werkte ik vast aan wat spreads voor aankomende week. Ook haalden we een kleine vriezer op in de buurt, die we via marktplaats hadden gekocht. We hebben toch een beetje te weinig plek en dus staat hij nu op zolder. Kunnen we lekker veel brood (en pizza?) kwijt!

Zaterdag was een drukke dag. ’s Ochtends gingen we weer eens naar de opticien voor ’t vriendje. Hij is nog steeds lenzen aan het proberen, maar een succes is het niet. ’s Middags kwam een oud-collega van mij op bezoek en dat was wel gezellig! Hij heeft sinds een paar maanden een Tesla en dus had vriendje ook wat leuks om naar te kijken. Wat een speelgoed is dat!

’s Avonds aten we simpele wraps en ik probeerde het met curry, maar dat is dus best vies.

Daarna gingen we nog naar de zus van mijn vriend voor haar verjaardag (en die van haar man #goedetiming). De katten waren ons nog niet vergeten zoals je ziet, haha. En we kregen een schaap als bedankje voor het oppassen! Helemaal uit Texel (en dus hebben we ‘m Tex genoemd).

Zondag deden we niet zoveel. Ik wilde wel weer eens naar de Action en gewapend met een giftcard sloeg ik mijn slag! Ik kocht onder andere aquarelpotloden en nieuwe stickers. Die potloden werken eigenlijk best goed, al vind ik de kleurtjes niet zo mooi.

Het weekend was wel weer veel te kort. Ik voel me gelukkig wel iets minder moe, dus hopelijk blijft dat zo. Ik hoop dat jullie een goede week gaan hebben!

2 Reacties

  1. Tof dat je dat schaapje Tex genoemd hebt. Wij geven onze souvenirknuffels ook namen. 😛 De naam van die nieuwe HEMA-lijn is dramatisch, hé … Ben wel ontzettend benieuwd naar de producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *