Wat ik in een week deed #72

Afgelopen week was toch niet echt een aaneenschakeling van hoogtepunten. Qua werk ging het niet zo lekker en vriendje was ziek thuis, dus dat was (vooral voor hem) nogal vervelend. Gelukkig is er weer een nieuwe week met nieuwe kansen! Toch benieuwd wat ik afgelopen week zoal deed?

Op maandag zaten we weer fris & fruity achter ons bureautje. Ik begon weer aan een nieuwe weekspread en het was een kleintje, aangezien ik op vrijdag met februari begon in plaats van de week afmaakte.

Dit was denk ik wel een goede samenvatting van hoe de week ging. Er waren veel escalaties waardoor ik me niet zo goed kon focusen op de dingen die ook echt gedaan moesten worden, en dat vind ik toch altijd wel vervelend. Dan voelt het alsof je geen steek verder komt.

Gelukkig matchen m’n kerstsokken met mijn shirt. Maakt het leven toch weer beter.

’s Avonds begon ik in dit boek. Ik wil meer gaan lezen, maar vind het soms wel echt lastig. Ik heb van die periodes dat ik veel lees, en periodes dat ik bijna niks lees. Dit boek vind ik tot nu toe overigens wel best leuk, al ben ik nog niet zo ver gekomen!

Dinsdag weer aan het werk.. Ik vind het wel schattig dat mijn kleine autootje eigenlijk altijd tussen de grote jongens in de garage staat. En dat zo’n beetje alle auto’s dezelfde kleur zijn, haha!

Dinsdag werkte ik samen met een collega om veel problemen op te lossen en trakteerde ze ons op koffie en een lekker koekje. Dat maakt de dag wel weer beter!

Omdat vriendje ziek was at hij niet zoveel en ik kon dus maken waar ik zelf zin in had. Hij is niet zo van de pasta en ik juist wel. Het ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar lekker was het wel!

’s Avonds werkte ik zoals elke avond weer even aan mijn spread van de dag. Het blijft mijn zen-momentje en ik vind het heel fijn om te doen.

Woensdag werkte ik thuis en dit is blijkbaar de enige foto van die dag, haha. Thuiswerken vind ik altijd wel fijn, ik krijg meer gedaan en heb dan ook iets meer ruimte om even niet-werkdingen te doen. Zoals foto’s maken met daglicht.

Van donderdag heb ik ook maar 1 foto. Donderdag had ik echt even een dip en kwam ik best wel gefrustreerd en ook verdrietig thuis. Ik probeer me niet meer zo druk te maken om werk, maar soms is dat best lastig. Gelukkig is het vriendje dan super lief en komt er altijd weer een nieuwe dag.

Vrijdag lag er ineens weer sneeuw! Ik groef mijn auto uit en gelukkig viel het wel weer mee hoe glad het op de weg was. Wel grappig dat vervolgens alleen de mensen die met de auto naar het werk reizen er waren. Vrijdag was verder best relaxed.

’s Avonds maakte ik voor het eerst sinds tijden (of misschien wel ooit) vissticks en ik vond het maar lastig. Schatje at eindelijk wel weer iets, dat was wel goed!

’s Avonds weer lekker kleuren in mijn eerste spread van februari.

En toen was het weekend! Ik was eigenlijk best productief afgelopen weekend en dat vond ik wel fijn. Ik werkte aan mijn spreads voor volgende week en nog wat andere dingen die ik moest afmaken in mijn bullet journal.

Eind van de middag ging ik even inkopen en boodschappen doen en het was ineens echt mega druk! Ik kocht een nieuwe pyjama voor het vriendje en ik wilde wat spullen voor zijn zere keel halen bij Kruidvat, maar daar stond een dikke rij. Toch maar accepteren..

’s Avonds aten we weer gewoon iets simpels. Ik vind het best prima om een salade te combineren met een lekker broodje!

Zondag begon de dag nog beter, want croissantjes!

Daarna koffie en bloggen. Ik wil weer proberen om 2 blogposts per week online te hebben dus ik moest aan de slag.

Maar ik moest ook nog opruimen, want dat had ik beloofd aan het vriendje. Ik ben echt heel rommelig en heb ook veel spullen. Ik begon deze keer met de badkamer en paste alle technieken toe die ik in de serie van Marie Kondo op Netflix heb gezien. Alles op de grond gooien zodat je ziet hoeveel je hebt, en vervolgens zoveel mogelijk opbergen in doorzichtige bakken. En natuurlijk alles weggooien waar je niet blij van wordt. Ik gooide uiteindelijk bijna de helft weg.. Veel Lush spullen die over datum waren, bodylotions van The Body Shop die niet meer goed roken, en veel producten die ik toch eigenlijk niet zo fijn vond. Dat ruimt lekker op!

Ik tackelde ook twee lades in de slaapkamer, de sokken en de hemdjes. Ik weet nog niet zo goed of ik dit een fijne manier van opbergen vind, maar ik vond het wel fijn om eens door alle spullen heen te gaan en oude of kapotte dingen weg te gooien. Ik heb wel alsnog veel teveel sokken..

’s Avonds aten we taco’s en dat kan ik niet, dus dit is ongeveer hoe ik het eet. Ach, het smaakt hetzelfde en was wel weer lekker! Ik was nog niet bepaald klaar om afscheid te nemen van het weekend, maar het was niet anders.

Hoe was jullie weekend?

4 Reacties

  1. Vissticks gewoon in de oven bakken, duurt wat langer maar dan blijven ze wel heel! En hoef je er geen olie of zo meer bij te doen. Ik ben ook weer aan de KonMari gestart, maar nog veel rommelkasten met vage spullen te gaan.

  2. Zo grappig om te zien hoe iedereen de KonMari methode tegenwoordig gebruikt! Ik ben zelf heel opgeruimd, maar die methode werkt voor mij echt totaal niet. Ziet er overigens wel heel netjes uit! 🙂

  3. Wat goed dat je je kleding ook zo aan het vouwen bent. Leuk om dat overal terug te zien! En als ik jouw bulletjournal foto’s zie, wil ik gelijk achter mijn bureau springen en ook gelijk weer knippen en plakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *