Een rugzak vol nieuwe avonturen van Gasto Luga

Ik ben al jaren #teamrugzak, ondanks een goede collectie Furla handtassen. Ik gebruik voor mijn werk het liefste een rugzak omdat die stomme zware laptop er altijd in moet. En voor dagjes weg vind ik een rugzak ook veel handiger en praktischer. Als een merk dan met mooie, kwalitatief goede en ook nog een beetje hippe rugzakken komt, dan ben ik blij!

Van het merk Gaston Luga mocht ik een mooie rugzak uitzoeken en daar zeg ik geen nee tegen! Dit Zweedse merk gebruikt vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details om rugzakken te maken die wel tegen een stootje kunnen. En zoals we van de Zweden gewend zijn, zijn de ontwerpen vrij minimalistisch en modern. Iets wat ook goed bij mij past! Ik ging voor het model CLÄSSY in de zwarte uitvoering. Misschien een beetje saai, maar voor mij juist heel praktisch en makkelijk te combineren.

Laten we de tas eens van dichterbij bekijken! Zoals je ziet is hij gemaakt van een combinatie van kunstleer en canvas. Hij sluit doormiddel van een koordje, die je gelukkig wel goed dicht kunt trekken (tegen grijpgrage handjes). De flap sluit er vervolgens overheen met een magneetsluiting. De tas is van binnen rood, wat ik een tof detail vind! Je ziet ’t niet zo goed op de foto, maar hij heeft een laptopvak met daarop nog twee kleinere vakjes voor losse spullen.

Op de achterzijde heeft de tas bovendien nog een verborgen vakje. Handig voor bijvoorbeeld je ov kaart, al zou ik wel oppassen met echt waardevolle spullen. De banden zijn gemaakt van hetzelfde kunstleer als de flap en dat leek me eigenlijk niet zo comfortabel, maar het valt me alles mee! De rugzak zit goed op de rug en het gewicht wordt goed verdeeld. Mocht je er een hele lange dag mee gaan lopen met veel gewicht, dan kan ik me wel voorstellen dat het iets minder fijn is.

En hier een idee van wat ik erin zou doen als ik ‘m voor werk zou gebruiken. Dat is overigens ook mijn plan! Ik heb nu zo’n Fjällräven Kanken rugzak – die ook echt super leuk is – en ik vind de rugzak van Gaston Luga eigenlijk net iets zakelijker staan. Het blijft natuurlijk een rugzak, maar het kunstleer geeft ‘m een chique uitstraling.

Mijn werklaptop, een 14″ Dell, past er wel maar net in. Mijn eigen oude beestje, een oude MacBook Pro 13″, past er bijvoorbeeld net niet in. Het vak is dus vooral geschikt voor dunne laptops die maximaal 14″ groot zijn. Heb je een grotere laptop, dan zou ik een groter model van Gaston Luga kiezen!

Al met al ben ik erg blij met deze CLÄSSY rugzak van Gaston Luga! Ik vind het design mooi en de indeling praktisch. Ik ga ‘m voor werk gebruiken en ben benieuwd of hij zo goed blijft bevallen, maar dat moet haast wel. Hij lijkt me ook fijn op vakantie! Niet te groot, maar ook niet te klein. Mocht je zelf ook zo’n toffe rugzak willen bestellen, dan kan je de code marjolean gebruiken voor 15% en gratis verzending! Ook krijg je tijdelijk een gratis tote bag bij je bestelling.

Wat vind je van mijn nieuwe rugzak?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *