Dingen die me blij maken

Het leven is niet altijd rozegeur en manenschijn, maar gelukkig zijn er altijd nog dingen die mij wel blij kunnen maken. Daar af en toe bewust bij stilstaan, is denk ik best goed om te doen. Dus.. Dat gaan we in deze blogpost doen!

Hoewel ik er geen fatsoenlijke foto van heb (behalve de foto van dit taartje), wilde ik ‘m wel benoemen. Ik ging afgelopen maand eindelijk weer eens shoppen met mama in Rotterdam en hoewel ik mama regelmatig zie, was ik al heel lang niet in Rotterdam geweest. Zonde, want ik ben er voorheen heel vaak geweest en blijf het een bijzondere stad vinden. Geen mooie stad, maar wel heel levendig en veranderlijk. Dat merkte ik ook wel toen ik er voor het eerst sinds maanden weer eens was! En dat vind ik juist zo leuk aan Rotterdam.

Ik heb al ruim een jaar een bullet journal en ben door verscheidene boekjes heen gegaan. Dit jaar wilde ik het iets anders aanpakken. Mijn idee was om elke dag een pagina te vullen met to do’s, events en reflecties. En het bevalt echt super goed! Ik miste voorheen de ruimte altijd een beetje en had het overzicht van een weekoverzicht niet echt nodig. Ik heb nu ook meer ruimte om echt creatief bezig te zijn en dat vind ik echt heel fijn. Elke dag even een momentje om hieraan te werken werkt heel goed voor mij.

En in diezelfde lijn word ik heel blij van verven! Ik ben er echt HEEL slecht in, maar een paar bolletjes en sterretjes verven lukt me nog wel. Daardoor gebruik ik eindelijk weer eens de verf die ik al had, en ik kocht een mooi palette met metallic waterverf. Uiteindelijk zou ik wel beter willen worden in (water)verven, maar ik heb er nog niet zoveel mee geoefend. Er zijn vast genoeg video’s te vinden op YouTube om er beter in te kunnen worden. To be continued..

Ik ben ook echt super blij met deze schoenen! Ik zocht echt al een hele tijd een hoge schoen die er niet al te lomp uit ziet. Timberlands heb ik al weleens gehad en was het gewoon net niet. Ik vond deze GANT schoenen bij de Hudson’s Bay in de sale en ze zijn eigenlijk precies wat ik zocht. Basic, zwart, en vrij smal waardoor ze er niet zo lomp uit zien. Er zit ook nog een warme, zachte voering in. Ik moest ze wel even inlopen, maar nu zitten ze helemaal prima!

In de winter heb ik altijd mega skincare struggles. Mijn huid gaat van vet naar droog en weer terug, met alle gevolgen van dien. In de zomer red ik me prima met de basic skincare producten van Kruidvat, maar mijn huid had nu echt even een boost nodig. Ik raapte al mijn Bijenkorf giftcards bij elkaar en kocht wat producten van mijn favoriete merk, Kiehl’s. De Ultra Facial Cream kende ik al en dat vind ik een super fijn product. Er is echter ook een Ultra Facial Deep Moisture Balm en die had ik nog niet geprobeerd. Dat is een hele dikke, voedende balsem die ik op dit moment het liefst ’s avonds gebruik. Ik zou ‘m zelf wat te vet vinden voor onder make-up, maar ’s nachts kan hij lekker zijn werk doen. Blij verrast!

Mijn laatste favoriet doe ik VEEL te weinig, maar hopelijk wel meer in 2019. Het bullet journal virus heeft zich ook uitgebreid naar mijn vrienden en samen aan onze bullet journals werken vind ik echt heel leuk en fijn om te doen. Het komt er echter niet zo vaak van en dat zou echt wel vaker kunnen zijn. Dus Lara, houd je agenda maar vast vrij!

Welke dingen maken jou op dit moment blij?

4 Reacties

  1. Oh, wat een mooie schoenen! Ik wil al lang zulke zwarte Timberlands. Ik ben Dr. Martens gewend, dus mij maakt het niet uit als ze wat lomper zijn. 🙂 En die waterverfjes, wauw, lijkt wel make-up!

  2. Je vrienden hebben in ieder geval een prachtige inspiratie bujo junk voor zich! ik kan ook onwijs gaan stuiteren als ik jouw pagina’s zie. Helaas moet ik alles filmen dus ik kan niet zomaar bam beginnen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *