Wat ik voor kerst kreeg

Want beter laat dan nooit, toch? Dit jaar vierden we kerst met mijn ouders in ons grotemensenhuis en dat was wel gezellig! Ook gingen we natuurlijk een dagje naar mijn schoonouders, maar die doen in verband met kleine kinderen vooral aan sinterklaas. Ach, het draait toch vooral om gezellig samen zijn. Al zijn cadeautjes natuurlijk ook heel leuk! Benieuwd wat ik kreeg?

Een hele hoop, zoals je ziet! Mijn ouders vinden het leuk om dingen te geven die we ook echt graag willen en dus leverden we braaf een lijstje in. Vind ik, zeker met wat grotere bedragen, eigenlijk helemaal niet zo erg. En vaak weet mijn mama er nog wel wat verrassingen bij te bedenken.

Een van de dingen die ik graag wilde hebben is dit boek van Ryder Carroll. Ryder is de bedenker van het bullet journal systeem en hoewel ik me er niet bepaald aan houd in mijn eigen bullet journal, leek het me super interessant om meer over de basics te leren! Het is een combinatie van veel theorie en ook voorbeeld van hoe je dit dan in een bullet journal kunt verwerken.

Ik vroeg ook de nieuwe versie van het Flow Book for Paper Lovers boek. Ik heb er hier al twee van en het zijn echt handige boeken om te hebben! Er zit van alles in, van kaartjes tot stickers en van briefpapier tot kleine knutselprojectjes. Ik gebruik het regelmatig voor mijn bullet journal, maar ook bijvoorbeeld om cadeautjes mee te versieren.

Van mijn allerliefste vriendje kreeg ik als verrassing ook een cadeautje! Dat hadden we eigenlijk niet afgesproken en ik had ‘m met sinterklaas al verrast. Dus ik denk dat hij nu wel het idee had dat het zijn beurt was, haha. Hij kocht dit setje met geurtjes van Kruidvat, waar ik wel blij mee ben! Ik heb hier al weleens geurtjes van gehad en ze zijn echt verrassend lekker en blijven lang hangen. Hij kreeg er een douchegel bij dus die vond ik ook onder de boom. Lekker!

Van mijn ouders kreeg ik nog twee maskertjes en zelfs mijn broer had wat meegenomen, namelijk een Action giftcard. Altijd goed, haha!

Als laatste kreeg ik van mijn ouders nog dit stempelsetje en een setje met washitape, allebei van de Hema. De stempels vind ik heel handig voor mijn bullet journal, want mijn handschrift is niet altijd even best haha. En de washitape is natuurlijk altijd goed!

Van mijn schoonouders kregen we eigenlijk geen cadeautjes, maar een paar dagen voor kerst stonden ze wel op de stoep met twee van deze mokken van Blond Amsterdam. Super lief! En ze zijn lekker groot, dat vind ik altijd wel fijn.

Ik ben dus wel weer goed verwend zoals je ziet, haha! Ik ben heel blij met mijn cadeautjes. Lekker veel dingen die ik voor mijn bullet journal kan gebruiken en ik vond het ook heel lief dat vriendje toch nog wat had gekocht.

Hebben jullie nog mooie cadeaus gekregen voor de kerst?

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *