Wat ik in een week deed #71

Een drukke week was het wel weer.. Veel te doen op het werk en ik was heel blij toen het eindelijk weekend was. En een dagje helemaal niks doen was dan ook het resultaat! Benieuwd wat ik zoal deed?

Maandag begonnen we dag weer met een verse spread en verse tegenzin. Het was blue Monday en ondanks het zonnetje voelde ik me ook wel zo.

’s Avonds bleek mijn Hudson’s Bay bestelling afgeleverd te zijn bij de buren en was schatje zo lief om ‘m vast op te halen. Ik had een armbandje en een shirtje besteld.. En die doos was dus echt HEEL ERG overdreven groot, haha! Vorige keer had schatje een muts en een sjaal besteld, en was het juist een mini doosje. Toch een beetje gek..

Daarna was het tijd voor lekker niks. Koffie drinken op de bank en de laatste pepernoten opeten. Lekker!

Dinsdag was er sneeuw voorspeld, maar gelukkig was er ’s ochtends nog niks. Soepeltjes naar het werk gereden! Ik had een rustig dagje op kantoor en dat was wel fijn, want de dagen erna zou het mega druk worden en dat wist ik al. Ik probeer nu ook steeds vaker gewoon brood mee te nemen naar kantoor in plaats van te lunchen in de kantine. Zo’n lunch kost namelijk al snel €5 en dat vind ik toch best wel jammer! Ik kocht deze keer wel een yoghurtje, wat toch alweer €1,70 was..

En daar was het, de voorspelde sneeuw! Gelukkig viel het qua verkeer nog wel mee, al ging ik wel ruim op tijd weg. ’s Avonds was het wel gekkenhuis op de weg namelijk. Ik vond de sneeuw de eerste dag niet zo erg, maar de twee dagen erna was het een halve ijsbaan in de straat. Minder fijn wel.

’s Avonds aan de boontjes, aardappeltjes en falafelballetjes. Die ik niet zo lekker vond, helaas.. Falafel is gewoon niet zo mijn ding.

Woensdag werkte ik lekker thuis, dat was echt even fijn. Ik kan me veel beter concentreren dan op kantoor en ging dan ook super snel door al mijn to do’s heen. ’s Avonds had Kruidvat zo’n koopavond met extra korting en ik vond er nog een oude stempelset uit een van de collecties van Diana. Die vond ik er wel leuk uit zien, dus die ging mee! En ik kocht wat van die yoghurtjes om mee te nemen naar kantoor.

We wisten niet zo goed wat we wilden eten en dus werd het een broodje ei en voor mij een salade. Helemaal prima! Toen ik alleen woonde at ik echt mega veel van die salades omdat ik nooit zin had om te koken. Met zijn tweeën is dat toch wat makkelijker, al weten we vaak niet zo goed wat we willen eten.

Na het eten gingen we toch nog even weg. Ik wilde graag het nieuwe Mario spel voor de Switch en we wilden naar een nieuwe koelkast of losse vriezer kijken. Op naar de Mediamarkt dus! Op de terugweg had ik stiekem wel zin in een ijsje, maar zoals je ziet liep het een beetje uit de hand. Oepsie!

Donderdag was een mega drukke en lange dag op kantoor en at ik veel te laat deze diepvriespizza. We gingen een groot proces afsluiten in het systeem waar ik de support voor doe en dat was wel spannend, want het was de eerste keer. We moesten dan ook veel dingen nog rechtzetten voor de lokale HR mensen, omdat ze er zelf niet helemaal uit waren gekomen.

Vrijdag was het meer van hetzelfde, maar rond de lunch konden we gelukkig het proces afsluiten! Nu moeten andere mensen uit mijn team aan de slag met de volgende stappen, maar ik ben gelukkig er even vanaf. Ik zat met twee collega’s de hele dag in een meetingruimte en dat was best gezellig. Koffie, koekjes, handcrème om de mannen weg te jagen (echt, ze vinden die geur niet zo lekker) en een muziekje.

’s Avonds deden we even een drankje met het team en dat was wel gezellig! Al wilde ik ook graag naar huis, dus ik ging vrij snel weer weg.

Zaterdag ging ik met mama shoppen in Rotterdam! Daar kwam ik vroeger mega vaak, maar was ik echt al lang niet meer geweest. Ik had nog wat giftcards van de Bijenkorf en besloot ze uit te geven aan Kiehl’s producten, want die vind ik super fijn! Ik kocht twee crèmes en een lipproduct. Helemaal leuk.

We aten lunch bij Wok To Go, wat ik ook echt al in tijden niet heb gegeten en wel super lekker vind. Ik ging voor onder andere garnalen en een kruidenbotersausje. Super lekker!

Daarna gingen we de Donner in, dé boekhandel in Rotterdam. Ze waren flink aan het verbouwen maar hadden wel mega veel bullet journals, dus dat vond ik wel leuk. Ik kocht er eentje, namelijk een A6 formaat bullet journal van Leuchtturm. Dat lijkt me wel een leuke uitdaging voor als mijn A5 journal vol is.

Bij Urban Outfitters zag ik dit boek. Ik kocht ‘m niet wegens veel teveel boeken, maar het zag er echt mega interessant uit. Grote kans dat ik ‘m nog wel een keertje koop dus! Het gaat over psychologie, maar dan op zo’n manier uitgelegd dat het begrijpelijk is. Met een stukje historie, theorie en wetenschap. Lijkt me echt heel interessant!

Verder gingen we naar onder andere Pipoos, TK Maxx, en aten we een taartje bij La Place. Ik vond het echt leuk om weer eens in Rotterdam te zijn!

Zondag begonnen we de dag met een broodje van de Ikea, dat ik zaterdag nog even had gehaald in Delft. We hadden weinig plannen en het was behoorlijk slecht weer, dus werden het dutjes op de bank en in mijn geval lekker kleuren.

Ik werkte vast vooruit in mijn bullet journal en begon met februari. Ik ga voor blauw, zilver, zwart en grijs en kijk er nu al naar uit! Ik vind een nieuwe maand en een nieuw thema altijd wel fijn.

’s Avonds aten we pizza want we hadden geen zin om naar de supermarkt te gaan. Luie donders ten top, maar het was wel lekker!

Aankomende week wordt denk ik ook wel weer druk op het werk, al ga ik wel proberen om het even wat rustiger aan te doen.

Hopelijk hebben jullie een lekker/leuk/fijn/gezellig weekend gehad!

8 Reacties

  1. Nu heb ik ook zin in pizza, haha! Ik heb een fijn weekend gehad, wat zoals gewoonlijk weer véél te snel voorbij gaat. Op naar het volgende weekend, wat hopelijk iets minder snel gaat.

  2. Liefde voor je spreads, door jou heb ik eindelijk de knoop door gehakt.. Ik ben ook een speciaal bujo instagram begonnen. Ik vond dit wel mega spannend maar gelukkig zijn de mensen enthousiast. Ik ben benieuwd naar al je bulletjournal aankopen en waar je het meeste besteld?

  3. Hilarish hoe jullie de mannen wegjoegen met handcrème. Ik kan me er iets bij voorstellen, haha!
    Ik ben trouwens net via Aranka bij jou beland en wil graag even zeggen dat ik je foto’s echt prachtig vind. Je hebt er een volger bij. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *