Wat ik in een week deed #70

Deze week voelde een beetje alsof ik vooral bezig was met werken en weinig erbuiten deed.. En als je de foto’s bekijkt, dan is dat denk ik ook wel zo. Ach, kan gebeuren! In het weekend had ik gelukkig wel wat leukere plannen en zag ik weer eens wat daglicht.

Maar we beginnen natuurlijk op maandag. Ik had best veel te doen en probeerde er zo snel mogelijk doorheen te komen. Ik had eigenlijk de hele week wel veel meetings en calls, en dat vind ik nooit zo chill. Uiteindelijk stapelt het werk zich alleen maar meer op. Ik nam wel een grote bak salade met de lunch, dat was wel lekker!

’s Avonds ging ik weer even aan de slag in de bullet journal, deze keer onder andere met mijn metallic waterverf. Ik kocht dat palette van Finetec bij Pipoos en twijfelde nogal, maar ik gebruik ‘m echt vaak! Een goede aankoop wel.

Dinsdag moest schatje heel vroeg de deur uit en dus stond ik om half 8 al op mijn werk. Zoals je ziet was ik de eerste, haha! Ik vind vroeg zijn altijd wel fijn, want dan is het nog rustig en je kunt ook weer op tijd naar huis.

Bij thuiskomst had schatje deze sticker- en stempelset voor me gekocht bij Kruidvat, omdat ik ‘m graag wilde. Super lief! Deze set is uit de nieuwe lijn van Diana en heel handig voor je bullet journal.

’s Avonds aten we burrito’s uit een pakje en dat vind ik eigenlijk altijd wel lekker! Wel maken we altijd veel teveel vulling omdat ik ‘m vega eet en vriendje met vlees. Soms wel een beetje onhandig..

Daarna weer even gekleurd, getekend en geschreven in de bullet journal! Ik maak nu elke dag een spread en vind het super fijn. Lekker ontspannen ’s avonds op de bank.

Woensdag werkte ik thuis want er kwam iemand langs voor het onderhoud van de verwarming. Die natuurlijk precies tijdens mijn enige call van die dag voor de deur stond, haha. Achja. Ik kreeg ook een pakketje met telefoonhoesjes van Casetastic voor een samenwerking op Instagram. Leuk!

’s Avonds probeerde ik niet alleen de stempel van Diana uit, maar probeerde ik ook wat te doen met waterverf. Ik ben er echt totaal niet goed in en probeer er wel iets beter in te worden. Een lange weg..

’s Avonds gingen we nog even naar de Action. Ik had giftcards gekregen voor Kerst en voor mijn verjaardag, hoezee! Ik gaf er uiteindelijk eentje uit, voornamelijk aan shampoo haha. En hoe cute is die lama?!

Donderdag kwam de post online met een van de hoesjes van Casetastic en ik was eigenlijk wel heel trots op de foto! Ik probeer samenwerkingen bewust tot een minimum te houden en wil het alleen als het past in mijn feed en posts. Deze was gelukkig prima en kreeg daardoor juist veel likes!

’s Avonds kwam schoonmama boerenkool brengen, echt heel lief! Ze had zelfs speciaal voor mij een vega worst gekocht. En dat ze eten kwam brengen was heel handig, want daarna gingen we nog even naar de Just Brands outlet in Amsterdam. Ze hadden er nu extra korting tijdens de sale, maar helaas kon schatje er niet echt slagen. Volgende keer beter. Onderweg sneeuwde het zelfs!

En dus kon ik vrijdagochtend lekker krabben..

Vrijdag had ik niet zo mijn dag. Ik was het werken wel weer een beetje zat en echt toe aan weekend. Gelukkig was het rustig op kantoor en deden we dus ook een beetje rustig aan.

’s Avonds maar weer een poging doen tot waterverven! Op dit papier lukte het wel, maar toen ik het vervolgens in mijn bullet journal wilde doen bleek dat papier er helemaal niet tegen te kunnen. Oeps..

Zaterdag had ik met Lara afgesproken, maar dat werd pas ’s middags en dus werkte ik ’s ochtends lekker verder in mijn bullet journal. En ik begon ook maar eens aan de grote berg met was die al dagen in de weg stond.

En toen was het tijd voor.. SUSHI! Dat was voor mij al best lang geleden en dus extra lekker. Lara en ik gingen Haarlem in en daar zit uiteraard ook een Sumo (of eigenlijk zelfs twee). Ik vond het ook fijn om Lara weer eens te zien. Ons goede voornemen voor dit jaar is om elkaar veel vaker te zien!

Ik plakte ’s avonds deze quote in mijn bullet journal en vond ‘m toch best wel mooi. Soms moet je hier toch echt even bij stilstaan.

Zondag begonnen we de dag met een rondje supermarkt want we hadden geen ontbijt. Voordeel was wel dat het om half 10 ’s ochtends compleet uitgestorven is, haha! Daarna hadden we lekkere broodjes en ik maakte weer eens een smoothie.

Ik werkte het overgrote deel van de dag aan mijn bullet journal. Een eind vooruit, want ik ben al bij februari! Ik besloot deze leuke stempeltjes te gebruiken, maar in spiegelbeeld lezen blijft lastig. Gelukkig kwam ik erachter voordat ik het in mijn bullet journal deed, haha.

Ik maakte ook nog even foto’s voor Instagram. De bos bloemen die ik met mijn verjaardag kreeg was behoorlijk dood, maar voordat ik ‘m in de bak gooide plukte ik er wat takjes en bloemetjes uit voor de foto’s. Ze zijn best leuk geworden!

’s Avonds maakten we lasagne, voor het eerst samen. Het zag er niet zo best uit, maar het was wel echt heel lekker! En we hebben nog genoeg voor een of twee keer. Helemaal prima! We speelden daarna heel fanatiek Weet Ik Veel op tv en vonden het allebei weer veel te moeilijk..

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *