Wat ik in een week deed #69

Een hele week werken na een paar dagen vrij, dat viel best zwaar. Maar ach, we hebben het weer overleefd! Een drukke week op mijn werk ook en dus deed ik het privé een beetje rustig aan.

Maandag begon de dag weer lekker aan mijn bureau. Wel blij met de huidige spreads die ik maak! Ik ben nu over op een pagina per dag en dat geeft me lekker veel ruimte voor to do’s, meetings en reflecties. Dat werkt wel fijn! De week startte helaas ook met een ziek vriendje en hij bleef uiteindelijk de hele week thuis. Griepje in combinatie met veel te drukke feestdagen..

Voor de lunch nam ik een salade bij wijze van goede voornemens. Gelukkig zijn er hele lekkere salades bij mijn werk en kan je ook zelf eentje samenstellen! Ze zijn wel groot fan van zoete aardappels, maar dat vind ik niet zo erg.

’s Avonds neem ik nu steeds de tijd om mijn spread van die dag verder in te vullen. Ik schrijf vaak kort op wat ik die dag deed of voelde en versier het nog met sterretjes en andere vrolijke dingen. Ziet er niet alleen super leuk uit, ik vind het ook heel fijn om elke avond even iets creatiefs te kunnen doen!

Meer eten op dinsdag, haha. Als ik alleen maar foto’s van eten maak dan kan je wel raden hoe mijn dag was. Druk op het werk, veel issues oplossen, veel meetings..

Maar ’s avonds kwam mijn Urban Outfitters bestelling! Ik bestelde laatst wat boeken in de sale en bijna alles was met 40% korting of meer. Heel fijn! Ik ben vooral benieuwd naar Crazy Rich Asians. Het duurde trouwens wel ruim een week voordat ik mijn bestelling had omdat het uit Engeland komt, dus dat is wel iets om rekening mee te houden.

Woensdag was wel leuk, want ik haalde ’s middags de 10.000 volgers op Instagram op mijn bullet journal account! Dat vond ik toch best wel bijzonder en had ik toen ik mijn account startte zeker niet verwacht. Een beetje trots dus wel. Wellicht dat ik nog wel een blogpost ga schrijven over hoe ik dat voor elkaar gekregen heb (zonder Instagram pods of kopen van volgers!). Ik zat dus wel stiekem achter m’n bureautje Instagram te refreshen tot de 10.000 in beeld kwam, haha!

Donderdag gingen we weer naar kantoor en was het wederom druk. Echt zo’n dag dat ik alle meetings moet skippen vanwege andere prio’s en er van alles speelt. Dan gaat de dag wel lekker snel! Ik haalde maar weer een salade en at ‘m achter m’n laptop op.

’s Avonds had ik even behoefte aan me-time en ging ik lekker knutselen en kleuren. Ik maakte vast de spreads voor volgende week en schreef natuurlijk weer mijn verhaaltje van die dag.

Vrijdag was het qua eten een goede/slechte dag, haha. Lekkere patatjes en een vegaburger met de lunch en taart omdat een collega jarig was. Lekker! Verder was het ook weer zo’n chaotische dag en was ik echt blij dat het weekend was.

’s Avonds gingen we maar even naar de Makro. We moesten nog cadeautjes kopen voor een kinderverjaardag en gelukkig hadden ze 1+1 gratis op al het speelgoed! We vinden het altijd maar moeilijk om speelgoed uit te zoeken, zeker als je weet dat die kids al veel teveel hebben. Het werd een slaaptrainer van Nijntje en een bootje.

Zaterdag gingen we ’s ochtends even Haarlem in om wat terug te brengen bij de Hudson’s Bay. Ik moest nog steeds een verjaardagscadeautje uitzoeken van het vriendje en ik wilde eigenlijk wel graag een bijzonder paar oorbellen. Het werden de oorbellen hierboven en ik ben er super blij mee! Niet echt iets wat ik dagelijks draag, maar juist daarom wel leuk. Hij is bijna jarig en zocht ook een cadeautje uit, maar moet nog even wachten..

Daarna was het tijd voor de kinderverjaardag. Veel te druk en veel te hysterisch, haha. Gelukkig waren ze wel blij met de cadeaus! En ik blij dat er een lieve kat was.

Zondag begonnen we de dag met een ontbijtje. Voor het eerst sinds tijden maakte ik een smoothie en dat was wel lekker!

Het goede voornemen was om niks te doen, maar dat is niet helemaal gelukt. We hadden nog giftcards van Ikea en wilden nog even buitenlampen kijken bij Gamma. Ze hadden gelukkig best mooie, maar we wachten nog wel even tot ze weer een actie hebben. Bij Ikea kochten we en paar kleine dingetjes voor in huis. En een veggie hotdog, hoera!

Daarna waren we wel weer blij dat we thuis waren en deden we niet zoveel. Ik speelde Pokémon maar ik ben nog steeds niet klaar.. Blijf wel heel leuk!

’s Avonds at ik nog de mini pizza’s die over waren van mijn verjaardagsparty en ging schatje voor patatjes. En we zijn blij dat Weet Ik Veel weer op tv is, want dat kan je meespelen op je telefoon en is echt leuk om te doen! Meestal win ik, dus helemaal top.

Deze week zal ook wel weer druk zijn op het werk. Gelukkig gaan de dagen dan wel sneller! In het weekend staat sushi op de planning dus dat is helemaal top. Ik hoop dat jullie een lekker weekend hebben gehad!

4 Reacties

  1. Leuke foto’s en jouw bujo spreads zijn elke keer weer zo mooi! Gefeliciteerd met de 10.000 :D. En wat hebben ze heerlijke lunch opties op jouw werk zeg, daar zou ik echt wel aan kunnen wennen haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *