Wat ik in een week deed #68

Wat een gekke week was dit! Met oud & nieuw, mijn verjaardag, tussendoor twee daagjes werken. En nu is alle plezier weer voorbij en moeten we gewoon weer aan het werk zonder kerstversiering.

Maandag was het oudjaarsdag. Vriendje moest werken en ik ging lekker een dagje rustig aan doen. Boodschappen, beetje YouTube en Netflix, beetje kleuren. Deze salade met geitenkaas en mini doritos chipjes is echt super lekker!

’s Avonds gingen we naar vrienden van mijn vriend. Een van de meiden hield een feestje bij haar ouders thuis en dat was voor ons op loopafstand, dus helemaal top! Ze wonen op een dijkje bij een weiland en dus hadden we ook nog eens goed uitzicht. Het was heel gezellig en een leuke manier om het nieuwe jaar in te luiden!

Na een paar uurtjes slapen was het leven weer helemaal normaal. We aten een lekker ontbijtje (ik houd van die afbakcroissantjes) en deden de rest van de dag niet zoveel boeiends. Ik begin vanaf deze maand in een nieuwe bullet journal met een nieuwe stijl, dus ik ging ook alvast aan de slag. Ben er wel blij mee!

’s Avonds wilden we een beetje gezond eten en het werd weer eens spinazieschotel. Blijft heel lekker en heel makkelijk!

Op 2 januari was ik nog een dagje vrij en moest vriendje alweer werken. Ik ging maar eens met Karl door de wasstraat, dat was HEEL ERG nodig. Gelukkig glimt hij nu weer. Ik ging ook even naar de Makro om wat te halen voor ’t schatje. Daar hadden ze weer deze schoenen en die heb ik ongeveer een half jaartje geleden gekocht. Nog steeds een van mijn favo schoenen! Als ze in de sale gaan koop ik ze misschien nog wel..

Thuis ging ik weer aan de salade en aan de bullet journal. Ik moest ook opruimen en schoonmaken, want in het weekend kregen we visite en ik moest donderdag en vrijdag ook weer gewoon werken. Altijd leuk..

’s Avonds aten we burrito’s uit een pakje en het was helemaal prima. Ik had er falafel in gedaan en dat was dus eigenlijk best wel lekker!

Donderdag moest ik weer aan het werk.. Altijd een beetje afzien, al was het gelukkig nog steeds heel rustig op kantoor. ‘S middags ging de zon al een beetje onder en dan krijgen we altijd mooi licht op de afdeling, dus daar maakte ik even goed gebruik van. Ik ben ook echt heel blij met deze bullet journal, ik maak nu elke dag een pagina en kan dus elke dag lekker creatief aan de slag. Vind ik fijn!

’s Avonds gingen we na het eten nog even Haarlem in. Vriendje wilde naar een muts kijken bij Hudson’s Bay en ik moest eigenlijk nog een verjaardagscadeautje voor mezelf uitzoeken. Dat laatste lukte niet, maar de muts ging mee. Sinds kort zit er een Normal in Haarlem en daar wilde ik ook nog even kijken! Het lijkt een beetje op een soort Op = Op meets Flying Tiger en het is niet goedkoper dan de aanbiedingen bij Kruidvat, maar ze hebben best een leuk assortiment! Veel verzorgingsproducten en ook wat producten die je in andere winkels niet zo snel kunt vinden.

Vrijdag was ik jarig! En ik moest gewoon werken, dus ging er taart mee. Daar waren mijn collega’s wel blij mee natuurlijk (en ik ook). Ik moet nog steeds bedenken wat ik van mijn vriend zou willen krijgen, maar hij was wel heel lief en kwam thuis met een bosje bloemen. Pluspunten!

’s Avonds wilden we eigenlijk wel uit eten, maar de Italiaan was al vol en de rest een beetje te druk. En dus werd het gewoon een afhaalmaaltijd. En weet je? Ik vond het helemaal prima. Ik ging voor een vierkazenpasta en dat was heel lekker!

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor familie. ’s Ochtends deden we al heel vroeg boodschappen en ik begon in het boek wat ik voor kerst heb gekregen, over de oorspronkelijke bullet journal methode. Super interessant!

De rest van de dag was het volle bak en heel gezellig. Ik ben heel erg verwend! En taart is altijd goed. Het was wel heel druk, dus stiekem waren we ook wel weer blij toen iedereen de deur uit was haha.

Zondag deden we het dan ook lekker rustig aan. Een beetje opruimen, een beetje kleuren in mijn bullet journal. Ik kreeg van mijn schoonouders onder andere jasmijnpareltjes, wat dus thee wordt als je het in warm water doet. Ziet er heel gek uit, maar het is echt heel lekker!

We haalden ook maar de kerstboom weg. Die had zijn beste tijd wel gehad en alles zat dan ook onder, haha! Nu hebben we weer wat meer ruimte in de woonkamer, wel zo fijn.

Aankomende week werk ik weer gewoon 5 dagen en gaan we weer terug naar het gewone leven. Dat wordt vast wel weer een beetje afzien. Al ben ik ook wel blij dat de drukke feestperiode nu achter de rug is!

3 Reacties

  1. Die schoenen zijn inderdaad heel mooi, ik snap dat het je favorieten zijn. Bos bloemen op die ene foto is prachtig, ik moet ook nodig weer wat bloemen in huis halen. Nu alle kerstversiering weg is, is het zo kaal in huis.
    Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *