Een nieuw telefoonhoesje met je eigen foto erop!

Ik kan me de tijd niet meer herinneren dat we geen smartphone hadden.. Of dat dan misschien nog wel, maar helemaal geen mobiele telefoon. Lang, lang geleden! De telefoon is steeds belangrijker geworden en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. En dus wil je ‘m goed beschermen, want niets is zo irritant als even zonder zitten. Gelukkig zijn daar meer dan genoeg opties voor en ik ontwierp mijn eigen hoesje!

Dat klinkt heel fancy, maar dat valt dus best mee. Het is super simpel! Een telefoonhoesje met foto heb je in een paar klikken klaar en de volgende dag al in huis. Hoe top is dat! Ik mocht van de webshop HoesjeMaken een hoesje uitproberen en ging voor een flip cover voor de iPhone 8 Plus.

Mijn vriendje en ik hebben allebei deze telefoon en hij wilde al een tijdje zo’n hoesje. En dan is het toch best leuk als het hoesje niet zo’n saaie is, maar een leuke foto op de voorkant heeft! Ik ging voor een foto van ons in de Efteling en hij ziet er ook op het hoesje echt heel mooi uit! Goed geprint, duidelijk en scherp. De kleuren zijn mooi en hij loopt netjes door tot de randjes van de hoes.

Het hoesje zelf is zwart en is dus een flip cover, met erin een siliconen hoes die om je telefoon gaat. Zo is hij dus helemaal goed beschermd. Je kunt pasjes kwijt in de voorkant en hij sluit met een magneetje. Wat we overigens allebei een mooie sluiting vonden. Het is niet zo’n grote flap die helemaal over je hoesje heen zit, maar eentje die netjes op de zijkant sluit. Opent ook een stuk makkelijker!

Een iPhone 8 hoesje maken (of voor een heleboel andere telefoons) is super simpel en ik vind het een leuk cadeautje om te geven! Met de online editor klik je ‘m zo in elkaar, tenzij je natuurlijk heel lang doet over het kiezen van de foto. Heel duur is het overigens ook niet – dit hoesje was nog geen €20. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Heb jij al eens zelf een telefoonhoesje ontworpen? 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *