Wat ik in een week deed #67

Wow, de laatste dag van het jaar! Wat gaat dat toch altijd snel. Maar 2018 was voor mij zo slecht nog niet en ik ben dan ook wel benieuwd wat 2019 zal gaan brengen. Anyway, tijd voor de laatste diary van 2018!

Op maandag deed ik blijkbaar niet veel meer dan eten. Vriendje moest werken en dus was ik lekker een dag thuis. Ik kan me nog herinneren dat ik HEEL VEEL was heb opgevouwen en verder ook een beetje heb genoten van lekker alleen thuis zijn.

Dinsdag was het eerste kerstdag en dus tijd voor een lekker ontbijtje! Op eerste kerstdag hadden we geen plannen en dat was best wel lekker. We wilden gaan kaasfonduen en haalden dus de fonduepan bij de schoonouders op. Ook deden we nog even uitgebreid boodschappen want ja, dat kan tegenwoordig met kerst.

De rest van de dag deden we lekker rustig aan en was het net als in het weekend. Een beetje chillen, een beetje kleuren, een beetje gamen. Vol goede moed begonnen we vervolgens aan de kaasfondue.. En we vonden het allebei niet zo lekker. Helaas! Ik had het nog nooit geprobeerd en het was eigenlijk alles wat ik er juist niet van had verwacht. Gelukkig was het met tomaatjes wel oké en hadden we genoeg stokbrood en kruidenboter erbij.

’s Avonds gingen we bloedjefanatiek sjoelen en vond vriendje het niet leuk, want ik won ineens. Ik hou het nog steeds op beginnersgeluk en verwacht zeer binnenkort een sjoeler’s block.

Op tweede kerstdag gingen we naar de schoonouders, maar eerst even sale shoppen bij de Bijenkorf! Helaas hadden ze niet zo heel veel leuks en ik kocht eigenlijk niks voor mezelf. Wel kochten we deze super schattige Nijntje hanger voor de zus van m’n vriend. Cute! En voor onszelf kochten we een nieuwe piek in de vorm van een sneeuwpop. Minstens net zo cute!

Ik was een beetje sip na het rondje Bijenkorf zonder succes, maar gelukkig is er in Amstelveen nu een Dunkin Donuts. Lekker lekker! Zelfs vriendje vond het wel lekker, terwijl hij nooit echt van dit soort dingen is.

Donderdag moest ik een dagje werken en dat was eigenlijk best gezellig. Er waren weinig mensen op kantoor en van iedereen die ik moest helpen kreeg ik een out of office. Er zit een McDo in de buurt en dus wisten we zelfs de manager ervan te overtuigen dat hier lunchen een goed idee was. Lekker!

’s Avonds werd er nog meer gegeten zoals je ziet, haha. Een vriend van mijn vriend is op 27 december overleden en sindsdien komt de vriendengroep op die dag bij elkaar om hem te herdenken. Voor mij een beetje gek omdat ik die persoon nooit heb gekend, maar ik vond het alsnog wel fijn om erbij te zijn en mijn vriend te kunnen steunen. Deze keer had iedereen wat lekkers meegenomen en dat was wel geslaagd!

Vrijdag waren we allebei vrij en dat was wel weer fijn! We begonnen de dag met boodschappen doen en ik vond super schattige washi tapes bij de Blokker, die nog goedkoop waren ook. We keken uiteraard weer een Vlogmas aflevering van Lotte en nu zijn we natuurlijk wel teleurgesteld omdat Vlogmas inmiddels afgelopen is.

Daarna gingen we naar mijn oude woonplaats! Tot halverwege dit jaar woonde ik in Ypenburg, een wijk in Den Haag, en soms gaan we nog even terug. Bij de Jumbo hebben ze namelijk de allerlekkerste eierkoeken en verse pizza’s en ik vind het ook nog steeds een super fijne plek om terug te komen. Bij de Etos vond ik een Mascha planner in de uitverkoopbak en ik besloot ‘m mee te nemen. Het lijkt me op zich wel handig voor werk, omdat je hier meer ruimte in hebt voor afspraken.

We gingen vervolgens op bezoek bij een vriend van mijn vriend, want die heeft sinds kort een baby! Op kraamvisite dus en dat was heel gezellig. Ook gingen we nog even snel langs de Ikea voor een lekker broodje. Echt een aanrader, in de Ikea in Delft is een bakkerij en daar verkopen ze heel lekker brood!

’s Avonds aten we dan ook brood met een eitje. En ik besloot wat items van MAC te bestellen bij Douglas, want ze hadden 25% korting op zo’n beetje alle make-up! En ik vind de MAC counters echt verschrikkelijk, je staat er zo een half uur te wachten of wordt gewoon compleet genegeerd. Lekker online bestellen dus. Ik bestelde een concealer en twee paint pots!

Zaterdag besloten we even Haarlem in te gaan om naar de Hudson Bay te kunnen. Sale shoppen! Ik blijf Haarlem echt een leuke en mooie stad vinden, met schattige straatjes.

Ik kocht deze boots van GANT en daar ben ik heel blij mee! Ik zocht al een tijdje zo’n soort schoen, maar vond Timberlands of Doc Martents toch net wat te lomp voor mij. Ze waren zelfs met korting nog best wel duur, maar ach. Ben er wel blij mee!

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. Schatje ging racen op de playstation en ik ging kleuren! Ik ben alweer bezig met januari in mijn bullet journal en het thema is zwart, bruin en goud.

En zie hier de laatste spread van 2018! Ik denk toch wel echt de mooiste spread uit mijn bullet journal. Heel blij mee!

Zondag waren we allebei niet vooruit te branden en werd het een dagje bankhangen. Inclusief pizza uit de diepvries, zodat we niet de deur uit hoefden. Ik vermaakte me wel met Pokémon! ’s Avonds keken we The Hitman’s Bodyguard op Netflix en die film was eigenlijk wel verrassend leuk!

Vanavond is het oudejaarsavond en gaan we denk ik bij vrienden van mijn vriend langs. En keihard schrikken van al het vuurwerk, haha! Ik wens jullie uiteraard een hele fijne jaarwisseling toe en het allerbeste voor 2019!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *