Wat ik in een week deed #66

Een nieuwe week, een nieuw avontuur! Afgelopen week was ik 4 dagen op training, wat best prima was, en in het weekend vierden we een eerste ronde van Kerst.

Maar maandag moest ik nog een dagje werken en was er natuurlijk weer een nieuwe spread in mijn bullet journal! Deze spread vond ik eigenlijk wel verrassend fijn werken.

Met de lunch ging ik voor wederom een prima broodje met onder andere kaas en rucola. Broodjes maken kunnen ze wel bij mij op kantoor!

’s Avonds hadden we zin in slecht en simpel eten en dus werd het pizza. Ik ging voor rucola en geitenkaas!

Daarna werkte ik nog even in mijn bullet journal. Na elke week maar ik nu zo’n soort diary met foto’s van de afgelopen week. Leuk om te doen en leuk om terug te kijken!

Dinsdag begon mijn training en het was op de Zuidas, dus maar weer met het ov. Ik vind het ov altijd maar irritant want het duurt lang en is me net iets te gezellig, maar ach.

Het voordeel van training is dat ik mijn lunch mag declareren en ze op de Zuidas best veel keus hebben. Het werd Julia’s, want vriendje houdt niet zo van pasta en dit is dus mijn kans om wel pasta te eten. Haha!

’s Avonds aten we een AVGtje en dat vond ik ook wel prima. Ik vind snijbonen heel lekker en de vega cordon bleu van de Vomar ook!

Woensdag was dag 2 van de training. Ik had laatst deze repen bij de Makro gekocht en probeerde er voor het eerst eentje. Best lekker! Het zijn eigenlijk gewoon rijstwafels met witte chocolade en een smaakje, maar echt wel verrassend lekker. Niet heel vullend, maar dat vind ik zeker ’s ochtends wel prima.

Ik maakte zowaar eens een gel pen op en dus was het tijd voor een nieuwe! Ik vind deze Muji pennen echt heel fijn schrijven en vind het super jammer dat we nog steeds geen Muji in Nederland hebben. En ik maak graag heel veel aantekeningen tijdens een training, want anders val ik in slaap haha. De training ging trouwens over recruitment, wat je wellicht al uit de tekst kon halen. Ik lever support voor het systeem wat gebruikt wordt voor recruitment binnen het bedrijf waar ik werk, maar ik vind recruitment best complex. Een nuttige training dus wel!

In de pauze ging ik even naar Sissy Boy, waar ik altijd zo hebberig word! Wonderlijk genoeg ging ik met lege handen weer de winkel uit.

Ik ging voor de verandering maar weer voor Julia’s, maar het was een slechte keuze. De courgettini was namelijk nog koud en dat was niet zo lekker. Ach, volgende keer beter.

’s Avonds had Kruidvat weer zo’n speciale koopavond en daar maak ik vaak gebruik van om met keuzekorting papiertjes voor mijn HP Sprocket te kopen! Deze keer kreeg je 25% korting op een artikel naar keuze en dat scheelt wel.

Daarna ging ik nog even aan de slag in mijn bullet journal voor 2019. Ik had metallic waterverf gekocht en dat werkt verrassend goed! Voor januari ga ik voor een goud/bruin/zwart thema en dus kwam de verf goed van pas.

Donderdag was niet zo mijn dag en dit drankje hielp er ook niet echt bij. Ik merkte dat ik de training een beetje zat was me toch onbewust ook wel zorgen maakte over mijn werk. Ik had aangegeven dat ik niet bereikbaar was tijdens de training en dat werkte goed, maar toch hoop je dan maar dat alles goed gaat. En ik baalde een beetje dat ik al wist dat het weekend niet echt weekend zou zijn. Schoonmaken, opruimen, verplicht sociaal doen.. Soms kan ik daar echt van balen omdat ik “me-time” een beetje mis.

’s Avonds ging ik gelukkig uit eten met Lara en konden we samen zielig zijn. Daar was ik oprecht even aan toe en we hadden elkaar echt al veel te lang weer niet gezien.

Natuurlijk had de trein vervolgens vertraging en was ik lekker laat thuis. Mijn schoonouders kwamen nog even langs om een cadeautje te brengen en ze hadden nog wat extra’s, namelijk deze super leuke mokken van Blond! Perfect voor de feestdagen en lekker groot. Lief!

Op vrijdag was het einde in zicht en de trainer verwende ons met allerlei kerstkoekjes, snoepjes en stroopwafels. Lekker!

Nog maar een keer Julia’s.. Deze keer was het gelukkig wel heel lekker, ook al zag het er smerig uit.

Rond half 3 waren we al klaar en mochten we naar huis. Top! Ik besloot nog even de binnenstad van Amsterdam in te gaan, al heb ik echt een hekel aan de drukte in Amsterdam. Op de foto viel het nog wel mee zoals je ziet, haha.

Ik ging maar een paar winkels in, zoals de Urban Outfitters. Vind ik toch altijd een leuke winkel om even doorheen te lopen! Ze hadden sale en ik wilde alles, maar ik kocht uiteindelijk niks. Ze hebben er wel planners die best goed werken en lekker simpel zijn. Aanrader als je met een planner wilt werken maar geen zin hebt in bijvoorbeeld een bullet journal!

Oehhh, mooie getallen! Eind september kocht ik mijn auto en inmiddels staat er al 5000 km op de teller. Gaat toch best snel. En ik ben nog steeds heel blij met ‘m!

’s Avonds probeerde ik de vegetarische tomatensoep van Unox, maar ik vond ‘m niet zo. De balletjes waren wel lekker, maar de (na)smaak van de soep zelf vond ik niet zo geslaagd. Jammer!

Daarna gingen we maar even boodschappen doen. Op zondag kwamen mijn ouders en broer namelijk voor de kerst en het leek ons verstandig om niet op zaterdag boodschappen te doen, haha! Wel leuk, bij de Appie hadden ze een heel orkest zitten dat kerstliedjes speelde.

Van zaterdag heb ik blijkbaar maar 1 foto, ook al was het een drukke dag. Vriendje moest werken en ik was dus de hele dag bezig met opruimen, schoonmaken en de was doen. Niet mijn favoriet.. ’s Avonds aten we wraps uit de grill, lekker makkelijk.

En zondag kwamen mijn ouders en broer langs voor de kerst! We hadden ze maar bij ons thuis uitgenodigd omdat mijn vriend de dag ervoor en erna moest werken en dan is het heen en weer rijden best vermoeiend. En ik vond het best gezellig zo bij ons thuis. Ik pakte ’s ochtends nog even snel een cadeautje voor m’n papa in en was best trots op mijn creatie.

Qua eten hielden we het simpel want we zijn niet echt stercheffen. Kip en zalm uit de oven, boontjes, en aardappeldrolletjes (haha). Wel lekker!

Deze week hoef ik maar 1 dag te werken en vriendje wat meer, dus ik kan lekker veel Netflixen haha. En natuurlijk gaan we nog een keertje kerst vieren, maar dan bij de ouders van mijn vriend. Gezellig! Ik hoop dat jullie ook fijne feestdagen zullen hebben deze week, ongeacht of je met de hele familie bijeen komt of lekker met chocolade in bed Netflix kunt kijken!

3 Reacties

  1. Oeh, pomme duchesse! Vind ik altijd heerlijk, inderdaad lekker in combinatie met boontjes. Fijn weekje heb je gehad met heerlijk eten haha. Die soep van UNOX vind ik -net als jij- overigens ook echt niet lekker, smaakt zo ijzerig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *