Wat ik in een week deed #65

Brr, wat was het koud afgelopen week! Of eigenlijk vooral in het weekend haha. Ik voelde me gelukkig wel weer stukken beter en mijn verkoudheid is inmiddels wel zo goed als weg. Ik probeerde wel een beetje rustig aan te doen zodat ik niet weer ziek zou worden en dat hielp gelukkig wel.

Maandag gingen we weer aan de slag en vulde ik mijn spread in voor de week. Af en toe pak ik er post-its bij om wat generieke punten op te schrijven zoals je hier ziet. In januari ga ik mijn bullet journal iets anders opzetten zodat ik hopelijk niet steeds post-its erbij hoef te pakken, maar het gewoon in mijn spread kan verwerken terwijl ik bezig ben.

En kijk, ik heb eindelijk weer eens een pen zo goed als opgemaakt! Deze Muji gelpennen vind ik echt mega fijn en dus is het wel logisch dat het einde in zicht kwam. Ik heb er gelukkig nog wel een paar op voorraad.

Met de lunch combineerde ik gezond met niet zo gezond. Op mijn werk hebben ze kaaskroketten en dat vind ik ZO lekker. Maar de salades zijn ook top!

’s Avonds deden we ook niet bijster gezond, maar ach. Ik vind de spinazie-kaas vleesvervangers altijd wel lekker!

Oh en hoe stom is dit? De Apple Pencil kan je met een kabel opladen met een tussenstukje, maar het idee is eigenlijk dat je ‘m gewoon in je iPad stopt. Ziet er toch niet uit?! Hij laadt gelukkig wel snel, binnen een kwartiertje was mijn pencil weer vol!

Op dinsdag was ik mega vroeg op kantoor omdat vriendje ook vroeg weg moest, maar dat vond ik eigenlijk wel fijn. Al heb je dan wel veel eerder honger, haha. Ik ging weer voor de salade zoals je ziet!

En omdat ik zo vroeg was, kon ik rond 4 uur alweer naar huis. Ik besloot even Hoofddorp in te gaan want ik moest wat op de post doen en wilde pyjama’s kopen bij Primark. Dat lukte, en ik kocht dit super schattige tasje en notitieboekje! Het tasje gebruik ik nu als etui om mee te nemen naar mijn werk.

Woensdag was het koud en moest ik ineens krabben, brr! Toen ik nog in Den Haag woonde, stond mijn auto in de garage en dat was echt ideaal. Nooit krabben en nooit een bloedhete auto. Ach, gelukkig bestaat er stoelverwarming..

Hmmm, weer een salade.

En ’s avonds gingen we uit eten met mijn schoonouders! Ze namen ons mee naar De Boemel in Santpoort-Zuid. Dat is een restaurant in een oud treinstation en een tijdje geleden zijn ze van eigenaar gewisseld. Ik was er altijd al wel benieuwd naar en het eten was best prima!

In de brievenbus vond ik een AliExpress bestelling waar ik heel erg naar uit keek! De Mildliners van Zebra zijn mijn favoriete markeerstiften en ik gebruik ze heel veel in mijn bullet journal. Er zijn nu weer nieuwe kleuren en ik kon ze steeds niet vinden, maar nu stonden ze eindelijk op AliExpress. En ik vind ze weer heel mooi! Je kunt ze hier bestellen.

Donderdag was een prima werkdag want we gingen 2 uur lang eten tijdens de lunch, haha! Twee collega’s namen afscheid en we gingen naar restaurant Den Burgh voor een heerlijke lunch. Ik ging onder andere voor de risotto, maar het toetje was denk ik wel mijn favoriet. Moelleux is een hele chique naam voor een lavacakeje, haha.

En bij thuiskomst was er weer een pakketje! Ik had nieuwe inkt en deze super handige stempels besteld bij LeukeStempels en ik vond ze eigenlijk nog wel mooier dan ik had verwacht!

Vrijdag was niet zo mijn dag, ik was echt toe aan weekend en een beetje chagrijnig door alle drukte op kantoor. Gelukkig wilde een collega wel even een koffietje doen. Zulke breaks miste ik in eerste instantie een beetje in mijn nieuwe werk, maar het was gewoon een kwestie van het juiste slachtoffer zoeken. Haha!

’s Avonds aten we taco’s en tortilla’s en de reden daarvan is dat ik geen taco kan eten zonder alles onder te smeren. We hadden dit al even niet meer gegeten en het was wel weer lekker!

Zaterdag was het kouder dan koud, maar ik ging wel op stap! Ik had met EJ afgesproken om naar Alkmaar te gaan, daar was ze nog nooit geweest en het is niet heel ver vanaf Haarlem. Ik haalde haar op bij het station met bijpassende muziek.

Ik nam haar mee naar mijn favo lunchspot in Alkmaar – Echt! Hier serveren ze biologische maaltijden en ze hebben ook veel vega opties. Ik ging voor de club sandwich met zalm en EJ ging voor een lekkere salade.

En daarna gingen we natuurlijk Alkmaar in. Alkmaar is niet heel groot, maar heeft wel een hele mooie binnenstad! Ook vind ik de winkeltjes en restaurantjes leuk en in de zomer zijn de terrassen ook heel gezellig.

Bij Pipoos kocht ik aquarelverf en ik ben HEEL slecht in verven, maar ik vond dit er zo mooi uit zien dat ik het wel wilde hebben! Dit is dus waterverf, maar metallic en super dekkend. Het lijkt me mooi om te gebruiken in mijn bullet journal en dat ga ik dus ook doen! De verf is van het merk Finetec.

Na een middagje Alkmaar gingen we naar mijn huis om op te warmen, te eten en daarna nog in onze bullet journals te werken. Ik ken EJ van een project waar ik ongeveer een jaartje geleden op begon en ik vond het project toen echt verschrikkelijk, maar met EJ klikte het super goed en sindsdien zien we elkaar nog regelmatig! En ik heb haar aangestoken met het bullet journal virus, haha.

Nadat we EJ op de trein hadden gezet gingen schatje en ik nog even boodschappen doen. Op zaterdagavond om half 10 een jaarvoorraad wc papier kopen is echt romantiek, hoor.

Zondag lag er ineens sneeuw! Toch wel leuk om te zien altijd. Al ben ik blij als het in het weekend valt en vervolgens weer weg is, want doordeweeks is het gewoon kut haha.

’s Ochtends ging ik even aan de slag met foto’s voor mijn bullet journal Instagram. Ik maakte de foto’s eigenlijk altijd met mijn iPhone, maar het is nu steeds zo donker dat ik toch maar weer mijn camera en flitser erbij heb gepakt.

Daarna gingen we naar Hoofddorp om even te shoppen. Onderweg stopten we bij de McDo, maar gelukkig niet voor een smerige lunch haha. Schatje is lenzen aan het proberen en het is niet zo’n succes. Hij was er zo klaar mee dat we maar even langs de McDo gingen zodat hij zijn handen kon wassen en de lenzen eruit kon halen.

In Hoofddorp gingen we lekker lunchen bij Happy Tosti, wat ik echt een mooi concept vind! Hier werken namelijk allerlei soorten mensen met verschillende niveaus van arbeids(on)geschiktheid en het bedrijf geeft hierdoor meer mensen een kans om aan het werk te kunnen. En de tosti’s zijn ook lekker! We wilden shoppen, maar het was mega druk en na een paar winkels waren we er wel weer klaar mee. Lekker naar huis en op de bank hangen!

Deze week ga ik 4 dagen lang op training en daar heb ik best zin in. Hopelijk snap ik dan namelijk wat beter hoe ik het werk kan doen wat ik nu doe! Dat betekent overigens wel 4 dagen met het ov en daar kijk ik wel een beetje tegenop, want ik ben niet zo’n fan van die gezelligheid in een te volle trein. Ach, komt wel goed!

6 Reacties

  1. Ik vind jouw foto’s altijd ZO mooi – ik dacht ik zeg het toch maar weer even (: Ik heb vandaag mijn nieuwe 2019 bullet journal ontvangen en uiteraard ga ik jouw spreads weer als inspiratie gebruiken. Ik vind ze echt heel mooi en clean altijd! Ik heb ook twee Muji pennen waar ik gek op ben, maar die zijn ook al richting ‘op’ aan het gaan. Weet jij of je ze ook ergens online kunt bestellen misschien? Liefs!

    1. Wat lief, dank je wel! Voor welke bullet journal ben je gegaan? De Muji pennen kan je bij Muji zelf bestellen maar met best wel veel verzendkosten.. Ik zag ze laatst ook op Amazon.de voor prima prijzen! Wel erop letten dat het echte zijn, want er zijn helaas ook veel neppe..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *