Wat ik in een week deed #64

Vrij weinig.. Ik was het overgrote deel van de week ziek en dus was het vooral chillen en door de werkdag heen zien te komen. Niet zo fijn dus..

In het weekend was ik al ziek en dus besloot ik maandag mezelf maar ziek te melden. Een flinke keelpijn, veel hoesten en bijbehorende hoofdpijn vond ik wel een goede reden om even rustig aan te doen. Voorheen was ik waarschijnlijk gewoon gaan werken, maar ik probeer echt werk iets minder prio te maken en gewoon de tijd te nemen om in dit geval beter te worden. Maandag sliep ik vooral en speelde ik ’s avonds Pokémon op de bank.

Dinsdag bleef ik ook maar thuis en sliep ik weer lekker uit. Dat hielp echt! ’s Middags zat ik lekker op de bank met een dekentje en viel ik weer in slaap. Eind van de middag wilde ik toch wel even iets doen en dus werkte ik aan een eerste spread in mijn nieuwe bullet journal. Wel blij mee! Daarna weer vroeg naar bed.

Woensdag was ik er wel een beetje klaar mee en ging ik toch maar naar kantoor. Niet heel verstandig, ik moest nog steeds veel hoesten en ging na de lunch maar weer naar huis om daar verder te werken. ’s Ochtends moest ik tanken en omdat het Sinterklaas was, kreeg ik een zakje kruidnootjes! Ook hadden ze allemaal lekkers op kantoor, waaronder deze Amerikaanse chocolaatjes met pepermunt- en aardbeismaak. Best lekker!

’s Avonds zouden we eigenlijk niks aan Sinterklaas doen, maar ik had toch wat voor schatje gekocht. We begonnen de avond met pannenkoeken en daarna mocht hij de envelop die op de kast stond open maken. Ik had een soort speurtocht door het huis gemaakt, met hints in envelopjes en letters waarmee hij zijn cadeautjes kon vinden. Ik had een voetbalboek en een Veronica Inside voetbalboxer voor ‘m gekocht en dat vond hij gelukkig wel leuk!

Daarna wilde ik het liefst weer naar bed, maar om toch niet een hele grote partypooper te zijn bleef ik nog wel even op de bank zitten. En dat was maar goed ook, want mijn schoonouders stonden ineens voor de deur! Ze kwamen ook nog wat cadeautjes brengen, echt super lief.

Donderdag ging ik maar weer naar kantoor omdat er een paar dingen echt geregeld moesten worden, maar het ging nog steeds niet zo best en ik was blij toen ik weer naar huis kon. Mijn AliExpress bestelling was er – stickers! Je hebt nooit genoeg stickers. Toch?

’s Avonds was eigenlijk het kerstfeest van mijn werk, maar ik kon er niet de energie voor opbrengen. Ook werd het hoesten steeds ’s avonds veel erger, dus ik zag me ook niet zo comfortabel op dat feest staan. In plaats daarvan gingen we wel even snel naar de Makro. Na de Sinterklaas hebben ze natuurlijk korting op alle lekkere dingen. De 5 kilozak met kruidnootjes lieten we maar staan, maar ik nam wel een Tony Chocolonely letter mee en schatje marsepein. Ze hadden ook ineens allemaal giftsets van drank met een koffiebeker erbij. Ik vond het best grappig, alsof je dan je favo alcoholische drankje mee kunt nemen naar kantoor. Lijkt me een geslaagd plan..

Vrijdag werkte ik thuis en dat ging een stuk beter. Dan doe ik ook vaak veel meer, dus ik vind het wel fijn om af en toe te doen! ’s Avonds belden we de mama van mijn vriend op zodat we hun grote auto konden lenen. Want.. We wilden een kerstboom! Na de kerst gaan we misschien wel een nepperd kopen in de sale, maar voor nu hebben we een echte gekocht. Bij Ikea heb je weer de actie dat je voor €20 een boom koopt en een giftcard van €19 erbij krijgt, dus dat is best prima. In de stromende regen stonden we even later een boom uit te kiezen..

En zaterdag stond hij in de woonkamer! We gingen voor een niet al te grote boom en hij is misschien ook niet helemaal perfect, maar ik vind ‘m heel schattig. We hadden geen versieringen voor in de boom en dus gingen we zaterdagochtend zo vroeg mogelijk even langs de Action en de Praxis voor wat versiersels. De rest van het weekend wilde ik gebruiken om beter te worden (het hoesten was nog niet veel minder) en dus deden we maar zo min mogelijk.

Tussen het versieren door had ik stiekem wel weer eens zin in iets heel slechts.. McDonalds! Ze hebben nu zo’n adventskalender met deals en op zaterdag hadden ze twee menu’s in de aanbieding. Zo slecht, maar stiekem wel echt lekker.

’s Avonds gingen we weer verder en we waren allebei wel blij met het resultaat! De boom is niet heel vol, maar dat vind ik juist wel mooi. Na de kerst wil ik denk ik wel bij de Bijenkorf kijken of ze mooie ornamenten hebben met korting.

Zondag deden we echt heel weinig en dat vond ik wel fijn. Ik maakte wat foto’s voor mijn bullet journal instagram, maakte wat blogposts (eindelijk), deed dutjes op de bank en ’s avonds aten we spinazieschotel. Helemaal prima wat mij betreft, want ik voel me eindelijk wel ietsjes beter.

Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd? En staat de boom al?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *