Wat ik in een week deed #63

Voornamelijk heel erg afzien.. De week begon met het einde van onze mini vakantie en dat is toch altijd een beetje jammer. Eind van de week werd ik ziek en dat was nog veel minder leuk..

Maar goed, maandag waren vriendje en ik nog vrij en gingen we weer naar huis na een weekendje Landal! Op de terugweg gingen we even langs het lokale toeristische hoogtepunt: een waterval. Niet zo heel spannend, maar ik kon wel even mijn nieuwe fotografiegadget proberen! Van een hele lieve oud-collega kreeg ik deze foto bal en daarmee kan je dus grappige effectjes krijgen in je foto’s. Ik moet er nog wel even goed mee oefenen, maar ik vond deze foto wel leuk!

Daarna was het echt tijd om richting huis te gaan. We haalden een kopje koffie bij een tankstation en besloten onderweg toch nog even langs de Makro in Amsterdam te gaan. Een super slecht idee natuurlijk, want ze hadden nog steeds Black Friday (Cyber Monday?) aanbiedingen en ik had al gezien dat ze een iPad in de aanbieding hadden.. Eentje die ik best wel graag wilde hebben, want op deze iPad kan je tekenen en kleuren met een Apple Pencil! En zoals je hierboven kunt zien liep ik met beiden de winkel weer uit..

Een beetje een impulsaankoop, maar ik ben er wel blij mee! Ik maakte gelijk wat leuke items voor een bullet journal spread en wellicht dat ik wel printables ga maken om te delen.

Dinsdag mochten we weer aan de bak en ik had er weinig zin in. Gelukkig was de salade met de lunch wel heel mooi en vond ik het ook wel een prima moment om wat kerstliedjes te luisteren.

Ook woensdag was er weer een goede salade en ik probeerde mijn zelf gemaakte printable eens uit. Zag er wel goed uit!

’s Avonds aten we super slecht pizza en dat vond ik wel fijn. Ook gingen we even naar de koopavond van de Kruidvat, maar veel bijzonders kochten we niet. Ik besloot wat van die HP Sprocket foto’s in te slaan. Waar ik wel blij van werd, zijn mijn Pinterest statistieken! Ik gebruik Pinterest voor mijn bullet journal en het begon met alleen plaatjes verzamelen om te printen, maar ik zet nu ook mijn Instagram foto’s erop. En ik zag ineens dat ik best veel views heb daar! Best grappig om te zien. Je vindt mijn Pinterest account hier.

Donderdag fotografeerde ik wederom alleen mijn eten zoals je ziet. Wel heel lief, want schoonmama had weer boerenkool gebracht met voor mij een vega worst! En dat was maar goed ook, want ik voelde me langzaamaan snotverkouden worden..

Vrijdag was ik dan ook blij dat ik een dagje thuis kon werken. Met thee en honing probeerde ik er nog wat van te maken, maar het was niet zo’n succes. Ik vind keelpijn niet zo erg, maar ik krijg er vaak hoofdpijn bij en dat is niet zo fijn. En hoesten, heel veel hoesten.

Zaterdag gingen we ’s ochtends even naar de Action en de brillenwinkel (alweer) en ’s middags naar de schoonouders, want schoonpapa was jarig! Ik lach hier op de foto met de stapel pizza’s voor de hele familie, maar ik voelde me vrij slecht. Een hoop gehoest en een opgewarmd lijk was wel de beste omschrijving. Zelfs de pizza smaakte niet zo lekker..

Zondag hielden we dan ook een rustdagje. Ik speelde wat Pokemon op de Switch, sliep veel, en ’s avonds raapte ik mezelf nog bij elkaar om een december spread en deze blogpost te maken. Ik vrees een beetje voor aankomende week, want ik voel me nog steeds vrij ellendig (en toch net niet ellendig genoeg om me ziek te melden). Ach, we zullen zien hoe het gaat..

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *