Een hele late Black Friday shoplog

Maar beter laat dan nooit, hoop ik dan maar. Tijdens Black Friday zaten schatje en ik in een Landal huisje in de buurt van Arnhem en gingen we in het weekend wel even shoppen. En Black Friday duurt in Nederland blijkbaar de hele week inclusief weekend, dus konden we nog wel even onze slag slaan! Benieuwd wat ik kocht?

Allereerst ging ik even los bij Kiko. Ik vond het nooit zo’n boeiend merk, maar ik koop eigenlijk steeds vaker producten en vind vooral de producten voor je gezicht/teint wel mooi. Ze hadden een actie waarbij je 3 producten gratis kreeg als je 3 producten kocht en dus besloot ik wel wat mee te nemen.

In de kerstcollectie zitten onder andere deze poedertjes, maar volgens mij zijn ze niet anders dan in de gewone collectie. Dat gezichtspoeder vind ik heel fijn (lijkt een beetje op het baked poeder van MAC) en dus kocht ik 2 backups. Ook vond ik een van de blushes uit de kerstcollectie wel mooi en nam ik die ook mee. Deze poeders zijn €17 per stuk.

In een andere limited collectie zat deze charcoal facewash en daar was ik wel benieuwd naar, dus hij ging ook mee. Deze was €13. In diezelfde collectie zat een foundation kwast en ik kan je inmiddels vertellen dat hij best wel fijn is! Hij heeft vrij korte haren en is heel stevig. Deze was €7. Als laatste kocht ik een BB-cream en eigenlijk vind ik die ook verrassend fijn. Hij is licht genoeg voor mijn huid en hij dekt precies genoeg. Met een prijs van €10 vind ik ‘m niet eens zo duur.

Bij The Body Shop kreeg je 40% korting op veel producten (die actie hebben ze overigens wel vaker) en ik wilde graag weer een facewash van de Tea Tree lijn. Die werkt bij mij best wel goed tegen sporadische puistjes en ik vind het fijner om een facewash met tea tree te gebruiken dan een dagcrème. Deze facewash kost €9 zonder korting. Ook wilde ik graag de nieuwe body butters uit de kerstcollectie, maar ik gebruik het niet mega veel en dus nam ik de mini’s mee. Normaal €6 per stuk maar met korting net even iets betaalbaarder!

Op zondag gingen we naar Apeldoorn om te eten en hadden ze bij een tassenwinkel 30% Black Friday korting. Ik wilde al een tijdje een Secrid proberen maar vond ze best duur en ze zijn ongeveer nooit in de aanbieding. Nu dus wel en ik ging voor deze blauwe! Normaal kosten ze €50 en nu dus €35. Scheelt weer!

Vriendje en ik zijn allebei een beetje verslaafd aan de DM in Duitsland, een goedkope drogisterijketen met prima eigen-merk producten. Arnhem is niet heel dicht bij de Duitse grens, maar toch gingen we wel even naar de dichtstbijzijnde DM die we konden vinden om in te slaan. Zo kocht ik deze douchegels die denk ik voor de feestdagen zijn en echt heel lekker ruiken! Mijn vorige voorraadje douchegels is ook al bijna op, dus ik vond dat het wel mocht. Deze douchegels zijn rond de €0,60 per stuk.

Laatst was ik bij Marije en was ik m’n deo vergeten. Gelukkig had ze er nog wel eentje en mocht ik ‘m daarna meenemen. En ik vond ‘m eigenlijk best wel fijn! Dus besloot ik er nu maar een paar in te slaan. Deze rollers kosten rond de €0,50 per stuk, wat echt geen geld is.

Ook neem ik eigenlijk standaard shampoo en conditioner bij de DM. Goedkoop en helemaal prima! Ik weet de prijs niet meer precies, maar sowieso minder dan €2 per stuk.

Als laatste kocht ik deze Color Tattoo van Maybelline. Niet perse goedkoper, maar in Nederland kan ik ze bijna nergens meer vinden. Ik vind deze crème oogschaduws wel echt heel fijn, want van de meeste merken blijven ze niet zitten en deze wel! Hij was geloof ik rond de €7.

En op maandag gebeurde dat wat niet had moeten gebeuren… Bij Makro hadden ze ook Black Friday aanbiedingen, waaronder de iPad 2018 versie. Ik heb al een iPad mini, maar later kwam Apple met het Apple Pencil en natuurlijk werkt die weer niet op de iPad mini. Ik wilde ‘m echter wel graag, want dan kan ik bullet journal dingen maken op mijn iPad en bijvoorbeeld delen met jullie om uit te printen. En je raadt het dus al.. Ik kocht de iPad en de Pencil. Oeps! De iPad was nu €300 en dat was €60 goedkoper dan bij Apple zelf. Het Pencil was niet veel goedkoper, maar ging wel gelijk mee.

Zoals je ziet ben ik dus nog best wel goed geslaagd. Ik wilde Black Friday eigenlijk wel een beetje negeren, maar dat is niet helemaal gelukt. Ach, de meeste dingen had ik ook wel nodig en dat is dus wel prima.

Hebben jullie nog geshopt tijdens Black Friday?

2 Reacties

  1. Oeh wat een leuke aankopen heb je gedaan zeg. Ik vind de poeders van Kiko er echt zo onwijs mooi uitzien. En stiekem toch ook wel heel leuk de apple producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *