Bullet journal update november

Een nieuwe maand, een nieuwe bullet journal update! En ik heb er wel weer zin in, want ik vond mijn spreads van de afgelopen maand best geslaagd. Ik ging als thema voor blauw en zilver en dat is eigenlijk best een prima thema nu we richting de winter gaan. Benieuwd naar de spreads die ik maakte? Lees en kijk vooral verder!

Spreads

De coverpagina van november was nog iets kleurrijker, want ik gebruikte een achtergrond en plaatjes uit het scrapbook van Mijn Bullet Journal. Ik twijfelde destijds of ik ‘m wel moest kopen, maar ik gebruik ‘m best vaak! Er zitten wat themapagina’s in die je goed kunt gebruiken voor dit soort cover pagina’s. De kalender is trouwens een stempel van de Action.

Na de voorpagina maakte ik deze kalender en ik gebruikte de “vlaggetjes” uit het scrapbook, waar goals en to do op staat. Zo’n kalender vul ik 1x in en vergeet ik vervolgens dus heel nuttig is het niet, maar het ziet er wel leuk uit.

Deze maand schreef ik niet elke dag een heel verhaal, maar ging ik weer eens voor one line a day. Wat overigens ook best prima werkt, dus zeker een aanrader. Ik maakte wel nog diary pagina’s, maar dan aan het eind van de week en met foto’s. Dat zie je zo hieronder wel! Als opvulpagina maakte ik nog de pagina met quote en stempels.

De eerste spread was vrij simpel en met veel stempels gemaakt, maar het werkte wel prima. Ik vind dit dan altijd wel een fijne combinatie van een nuttige en toch niet al te saaie indeling door de versieringen.

En dit is wat ik dus steeds per week maakte – ik keek terug op de week met foto’s geprint vanuit mijn HP Sprocket en wat tekstjes van wat ik werkelijk deed. Best leuk om te maken en vooral heel leuk om terug te zien!

De tweede week liep een beetje in de soep. Ik had ineens mega veel te doen op mijn werk en het paste dus allemaal niet meer in mijn bullet journal. Ik pak er dan maar post-its bij, maar echt mooi is het niet. Ach, kan gebeuren. Ik vond de quote wel mooi!

En weer een diary met foto’s. De andere helft ben ik vergeten op de foto te zetten, haha.

Deze spread vond ik eigenlijk wel heel fijn! Iets anders qua indeling dan de spreads ervoor, maar met iets meer ruimte en dat werkt wel prettig.

Ook hier fotografeerde ik slechts de helft van mijn spread, haha. Ik maakte deze keer een verslagje van het weekendje weg wat we in deze week hadden.

De laatste spread was weer een beetje meer zoals de eerste twee spreads en ik leukte het achteraf nog een beetje op met stempels. Wederom was deze spread een beetje krap zoals je ziet..

En weer een halve diary, haha!

Swatches, goodies etc

Ik maakte weer eens wat swatches en foto’s van de swatches voor Instagram. Hier zie je mijn Ecoline Brush Pens en de Mildliners!

Mijn Muji bullet journal is bijna vol. Gelukkig past december er nog net in, maar daarna ga ik switchen. Ik twijfelde best wel, maar ik denk dat het de Scribbles That Matter bujo gaat worden!

Ik maakte ook een foto van de dingen die ik dagelijks mee neem in mijn tas. Een bescheiden collectie vind ik zelf, en ik gebruik eigenlijk alles wel regelmatig.

Afgelopen maand kocht ik met Black Friday een iPad en een Apple Pencil en daar ben ik flink mee aan het oefenen! Ik wil misschien (gratis) printables beschikbaar maken zodat andere mensen ook mijn headers, doodles enzo kunnen gaan gebruiken. To be continued.

Volgen jullie mijn bullet journal Instagram account al?

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *