Wat ik in een week deed #62

Iets later dan gebruikelijk maar met een goede reden – we waren een lang weekendje weg! Helaas nu wel weer thuis, al is dat ook best fijn. Benieuwd wat ik zoal heb gedaan afgelopen week?

In eerste instantie natuurlijk gewoon gewerkt, want we gingen pas vrijdagavond weg. Het was ook wel weer een drukke week en gelukkig had ik deze keer wat meer ruimte in de spread van mijn bullet journal!

Maandag was ook wel weer een goed dieptepunt qua gezond eten. Ik had best wel last van de Monday blues en wilde met de lunch dan ook vooral pizza en kaaskroketten. ’s Avonds aten we lekker makkelijk een broodje (vis)burger en ik probeerde het nog te redden met een bakje sla erbij.

Daarna ging ik weer lekker Pokémon spelen op de bank! Ik blijf het echt een leuk spel vinden en maximaal jeugdsentiment.

Dinsdag kwam ik thuis en zat er een cadeautje in mijn schoen! Schatje de hulpsint had deze kerstsokken voor me meegenomen, super schattig.

We aten wederom super gezond (kuch), al waren de boontjes en de groentenballetjes zo slecht nog niet.

Daarna ging de oude MacBook van Nadine op de operatietafel! Mijn MacBook was al gepimpt met een nieuwe SSD en werkgeheugen. Nadine wist niet zo goed wat ze met haar hele oude MacBook (2009!) moest en vriendje mocht ‘m wel overnemen. Ook daar ging dus een SSD in en dat deed alweer wonderen. Ik vermaakte me tussendoor met het maken van spreads voor december, haha.

Woensdag was schoonmama zo lief om boerenkool langs te brengen. Voor mij had ze een vega rookworst van Unox erbij gedaan. Ik vond ‘m helaas wel een beetje tegenvallen en niet zo heel lekker. Tot nu toe vind ik de rookworstjes van Valess toch wel het lekkerst. Daarna ploften we op de bank en pakte ik de Switch er maar weer bij.

Donderdag was wel weer lekker druk. Overdag konden we op het werk proefritjes maken in veel te dure auto’s en die heb ik maar even overgeslagen, al gingen we wel even buiten kijken. ’s Avonds had ik nog de afscheidsborrel van mijn oude werk! Helaas kwam ik niet veel verder dan de toegangspoort, haha. Maar gelukkig lieten ze me er uiteindelijk wel in. Ik vond het wel leuk om m’n oud-collega’s weer te zien, al voelde het niet als een echt afscheid omdat ik al wel weer even weg ben.

Van een van mijn favo oud-collega’s kreeg ik zelfs nog een cadeautje, namelijk deze lensball! Dat is een glazen bal die je kunt gebruiken tijdens fotografie om leuke effecten mee te maken. Ik had ‘m nog niet en was er dus wel blij mee! Een leuke “gadget” om uit te proberen.

Vrijdag begon de dag al vroeg. Schatje had training in Arnhem en moest om 6 uur al in de auto zitten. Ik ging ook vroeg weg, want ik moest met het ov in plaats van de auto en was toch al vroeg wakker. Ik ben wel echt heel blij met mijn autootje. Het ov is best prima, maar het kost me 3x zo lang om op kantoor te komen!

Op vrijdag had ik comfort food nodig en gelukkig hadden ze hamburgers en vega groentenburgers op het menu. SUPER lekker! Sowieso is de kantine op mijn werk echt top en hebben ze elke keer weer hele lekkere dingen.

Om drie uur ging ik alweer de deur uit, op weg naar Arnhem! Schatje zag het niet zo zitten om na een lange dag training nog weer helemaal naar huis te rijden en dus hadden we besloten om er een weekendje weg van te maken. Het werd een Landal huisje in de buurt van Arnhem (Heideheuvel) en ik nam dus niet de trein naar Venlo, haha.

Het was best lang geleden dat ik naar een Landal park was geweest, maar het was wel prima! Het huisje wat we hadden was best mooi en gelukkig nog niet zo heel oud.

’s Avonds waren we allebei wel doodmoe en werd het dus een patatje van de snackbar op het park. En lekker op tijd naar bed, zodat we zaterdag wel weer fris en fruitig op pad konden!

Ik heb er geen fatsoenlijke foto van kunnen maken, maar er waren eekhoorntjes! Vooral in de ochtend waren ze actief en renden ze om ons huisje heen. Zo schattig!

Zaterdag gingen we lekker shoppen in Arnhem. Ik ben er vroeger weleens geweest (mijn ouders komen oorspronkelijk uit de regio), maar ik kon me er echt niks meer van herinneren. Het was wel best een leuke stad! En natuurlijk wel druk omdat er een hoop Black Friday aanbiedingen waren.

We aten een super lekkere lunch bij Fabels en zijn ook goed geslaagd qua shoppen. Ik denk dat ik nog wel een shoplog maak!

Daarna gingen we toch nog maar even naar Duitsland.. Daar kan je namelijk goedkoop shoppen bij de DM en we zijn allebei wel fan van de producten die je daar kunt vinden. En ze hadden er nu zelfs producten van bh cosmetics! Ik heb uiteindelijk niks hiervan gekocht want ik vond het best prijzig, maar wel leuk om in het echt te zien.

’s Avonds waren we weer goed moe en werd het dus een simpel diner met stokbrood, smeersels en voetbal. Mannen..

Zondag besloten we maar eens wat meer van het park te gaan bekijken! Er was een niet al te groot zwembad en daar maakten we wel even gebruik van. Gelukkig was het er ook niet bepaald druk, zoals je ziet.

Ook was er een mini kinderboerderij en daar hadden ze onder andere konijntjes! Ik vond het echt super schattig en had er best eentje mee naar huis willen nemen (mocht niet van schatje).

’s Avonds gingen we naar Apeldoorn om daar een hapje te eten. Ik had al eens eerder bij ’t Zusje gegeten en vond het toen heel leuk en lekker! Nu viel het een beetje tegen, het duurde lang en meerdere hapjes waren lauw of koud. Een beetje jammer, maar ach. De toetjes waren wel heel lekker!

Vandaag (maandag) zijn we naar huis gegaan en ik vond het echt een heel chill weekendje weg. Even een andere omgeving en even geen werkstress. Helemaal prima!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *