Wat ik in een week deed #61

Ohhh.. Een werkweek zonder weekend ervoor beviel me vrij slecht. Gelukkig had ik afgelopen weekend wel gewoon vrij en kon ik een beetje bijkomen. Benieuwd wat ik verder afgelopen week deed? Keep on reading!

Maandag was een drukke dag. Het systeem waar ik support voor bied ging live en dat betekende taart, ballonnen, lelijke shirts en natuurlijk een hoop vragen en problemen. Die leuke spread was dan ook niet groot genoeg voor al mijn to do’s van deze week, haha. En zo’n shirt is niet echt voor herhaling vatbaar.

’s Avonds aten we taco’s en was vriendje daarna vrij onaanspreekbaar want hij had F1 gekocht voor de Playstation. Ach, dan vermaak ik me wel met YouTube video’s!

Woensdag was ook weer lekker hectisch. Gelukkig stond het eten klaar toen ik thuis kwam (love you long time) en waren mijn nieuwe Nikies er! Uiteindelijk heb ik ze toch maar terug gebracht.. Ik vond ze wel leuk, maar niet 120 euro waard.

’s Avonds gingen we nog even naar de Action (kom ik gelukkig nooit) en haalden we een toetje bij de McDo. Ik kocht dit 3D blok wat je volgens mij kunt gebruiken voor Kerstkaarten. Ik vond de plaatjes vooral schattig en ga ze in mijn bullet journal gebruiken!

Donderdag aten we (in mijn geval vega) shoarma en gingen we maar weer eens naar de Ikea. Vriendje had bedacht dat hij zijn racestuurtje aan zijn stoel vast wilde maken en daar was een Ikea hack voor. Ach, ik vind het prima als ik maar een ijsje krijg.

Vrijdag was het KOUD en moest ik krabben. Gelukkig was ik goed voorbereid en ging ik lekker aan de slag met de-icer.

Vrijdag kwam Pokemon uit voor de Nintendo Switch en ik speelde dat vroeger heel veel op de Gameboy. Wilde ik dus wel hebben en we gingen even naar de Mediamarkt om ‘m te kopen.

Maar het duurde even voordat het plastic eraf ging. Zaterdag wilde ik aan mijn bullet journal werken en maakte ik twee spreads voor december. Ook moesten we boodschappen doen (nooit doen op zaterdagmiddag).

Maar daarna was het eindelijk tijd voor Pokemon! Ik vind het echt leuk dat het een remake is van de oude Pokemon, want dan herken ik tenminste dingen. En het ziet er heel mooi uit!

’s Avonds maakten we pizza. Jummy!

Zondag was niet mijn beste dag en vriendje was ook een dooie pier. Ik had echter ’s avonds wel een diner staan met Nadine want ze gaat verhuizen naar Zwitserland. En dus raapte ik mezelf bij elkaar en gingen we maar richting Dordt! Chinook was zoals je ziet super blij dat ik er was.

We aten bij Finn’s in Dordrecht en dat was heel lekker! En ik vond het leuk om Nadine nog even te zien. We zien elkaar sowieso niet heel vaak en ik kan er dus ook wel mee leven dat ze gaat verhuizen, maar het is altijd gezellig als we elkaar zien. En volgende keer in Zwitserland!

Dordrecht is overigens een hele mooie stad en zeker eens het bezoeken waard. Veel historie en lekker eten haha!

Deze week is het hopelijk wat rustiger qua werk zodat ik wat meer Pokemon kan spelen. Dit weekend gaan we een weekendje weg en ik kan niet wachten!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *