Wat ik in een week deed #60

Pff.. Deze week was niet zo best. Ik moest veel werken, zelfs in het weekend, en dat trek ik toch altijd matig. Met als resultaat dat ik vooral foto’s heb van eten, dus hopelijk vind je dat leuk haha.

Maandag begonnen we de dag met koffie en een markeerstift. Deze mok is wel mijn nieuwe favoriet omdat er een M op staat!

Met de lunch ging ik voor een gezond broodje met onder andere zoete aardappel en avocado. Lekker!

’s Avonds had schatje een kaneelbroodje voor me van de Ikea, omdat hij weer eens naar Delft moest voor zijn werk. Blijf ik heel lekker vinden, hoe slecht het ook is haha!

Dinsdag besloot ik weer eens een krultang uit te proberen maar ik vind het toch wel lastig. Ik probeer wel wat vaker mijn haar te stijlen of te krullen in plaats van vast te dragen. Dan lijkt het tenminste nog ergens op, haha. Ik ben ook blij met mijn nieuwe blouseje van de H&M!

Need. More. Coffee!!! Deze week was ik vier dagen kwijt aan het configureren en laden van 9 talen in het systeem waar we mee werken. The joy. En ik snap nog steeds weinig van Slovaaks, Italiaans en Roemeens..

Op naar woensdag, waar ik blijkbaar alleen een foto maakte van hoe ik ’s avonds op de bank nog aan het werk was.

Donderdag was wel weer wat leuker. Ik was eindelijk klaar met de vertalingen en ik vroeg op Instagram welke bullet journal ik na mijn Muji zal gaan gebruiken. December gaat er nog net in passen, maar dan is het tijd voor een nieuwe. Ik neig toch een beetje naar de Moleskine omdat ik er best wel benieuwd naar ben.

’s Avonds aten we pizza (hoera!) en gingen we daarna even naar Amstelveen omdat het koopavond was. En hoe leuk zijn al die versieringen in het winkelcentrum? Echt heel schattig! We kochten uiteindelijk alleen maar twee drinkflessen bij de Blokker in de uitverkoop, haha. Wat een succes.

Vrijdag was het weer same old en kregen we te horen dat we in het weekend ook aan het werk moesten. Noooo! Begrijpelijk wel aangezien er veel geregeld moest worden, maar echt chill is dat niet. ’s Avonds besloot ik maar even aan mijn blog te werken, want dat werd ‘m in het weekend dus niet.

Zaterdagochtend had ik gelukkig nog wel even de tijd om wat andere dingen te doen en we gingen dan ook maar even naar de MediaMarkt omdat ze leuke aanbiedingen hadden. Wat ik wilde hadden ze echter niet, dus dat was een beetje jammer. We gingen wel even naar de Nike outlet en daar vond ik deze super toffe schoenen! Ook aten we een verse stroopwafel. Lekkerrrr. De rest van de dag werkte ik tot een uurtje of 8 ’s avonds. Zo jammer.

Tussendoor wist ik nog een spread te maken voor volgende week en ik vond ‘m wel geslaagd!

Zondag moest ik helaas weer aan de slag, al konden we gelukkig tussendoor even boodschapjes doen. Ik deed m’n nieuwe Nikes aan en moet er nog wel even aan wennen hoor. Ze zijn van heel stug leer dus dat wordt inlopen..

Gelukkig was schatje wel het allerbeste vriendje van de hele wereld en bestelde hij voor mij datgene wat ik de dag ervoor niet kon vinden bij de MediaMarkt. Als verrassing en cadeautje, omdat hij het zielig vond dat ik in het weekend moest werken. Zo lief! En ik ben benieuwd of deze tool een beetje fijn werkt.

Nu ben ik wel toe aan weekend wegens gebrek aan weekend, maar we moeten gewoon weer aan de slag. Hopelijk is deze week wel wat rustiger..

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *