Wat ik in een week deed #59

Eigenlijk.. Was het best een prima weekje! Ik was vier dagen op training en omdat ik veel al wist, was het best prima te doen. Ook had ik leuke plannen voor het weekend.

Maar de maandag begon koud en toen was ik weer heel erg blij met de stuur- en stoelverwarming in mijn auto! Eigenlijk veel te luxe natuurlijk, maar ik geniet er toch wel van. Maakt de maandagochtend net wat minder erg.

Maandag was mijn enige dag op kantoor en besloot dus van een lekkere salade te genieten tijdens de lunch. Echt, de kantine op mijn werk is zo top. En nieuwe weken vind ik altijd fijn want dan kan ik weer genieten van een nieuwe spread in mijn bullet journal!

’s Avonds stond in het teken van laptops. We hadden een SSD gekocht voor mijn MacBook en die heeft vriendje er voor mij in gezet. Ook had ik een goedkope Chromebook gevonden via Marktplaats en die haalden we ’s avonds op. Die bleek een stuk beter te zijn dan ik had verwacht. Top!

Dinsdag was de eerste dag van mijn training en aangezien het op de Zuidas was, ging ik maar met de trein. Wel parkeren bij de Ikea zodat ik niet met de bus hoefde. Mooi uitzicht vanaf Spaarnwoude station!

Trainingen op de Zuidas hebben wel een voordeel: lekkere lunches! Er zitten veel fijne ketens en dat is toch altijd wel prima. Ik ging dinsdag voor een salade van Urban Salad. En als je de serie Zuidas hebt gezien, dan herken je de trap wellicht wel!

Tijdens de training even de presentatie van Apple kijken! Ik ben wel blij dat ik gekozen heb voor het upgraden van mijn oude MacBook, want de nieuwe MacBooks zijn weer heel prijzig.

’s Avonds chillde ik op bed met de nieuwe Chromebook. Ik denk dat ik er nog wel een blogpost over ga schrijven.

Woensdag weer met de trein en nu was het uitzicht weer heel mooi! Met de lunch kwam een oud collega me vergezellen en dat was wel leuk. Geheel volgens traditie gingen we naar Wagamama en dat vind ik ZOOOO lekker!

’s Avonds kon ik met schatje mee terug naar huis rijden en dat was heel gezellig! Ook mochten we eten bij de schoonouders en daar zeiden we geen nee tegen. Boerenkool met een worstje van de Vegetarische Slager!

Donderdag weer naar de Zuidas, maar eerst moest ik nog even langs de tandarts. Ik heb een bitje gekregen om ’s nachts te dragen zodat mijn tanden niet verder gaan verschuiven. Het is echt verschrikkelijk, maar ik hoop dat het werkt. Op het station ging ik nog even snel naar Rituals om een handcrème en ontsmettingsspul te kopen. Ruikt allebei zo lekker!

Hmmmm pasta…

’s Avonds wilde ik graag nog even naar de Douglas en dus gingen we naar Beverwijk. Daar kocht ik een crème van Origins zodat mijn huid hopelijk weer een beetje tot leven komt. Beverwijk vind ik altijd wel prima, want het is er heel rustig en ze hebben er ook gewoon een H&M en C&A. Top!

Vrijdag was het gelukkig de laatste dag van de training en was ik er ook wel klaar mee. Ik deed dan ook lekker een sweater aan en maakte de rest van de groep blij met stroopwafels (de pepernoten waren er eerder al). Oh en op het kantoor waar we waren hadden ze gewoon maandverbandjes en tampons op het toilet. Hoe geniaal!

De laatste lunch werd sushi en het was heerlijk. Op de Zuidas zit Markt 33, zo’n soort foodhall met allerlei kleine kraampjes. Lekker!

Rond 3 uur waren we klaar met de training en twee meiden uit de groep kwamen uit Londen en India. Die hadden wel wat van Amsterdam gezien maar nog niet zo heel veel, dus nam ik ze nog maar even op sleeptouw door Amsterdam. We bleven ver van de Dam vandaan en gingen richting de Negen Straatjes. Daar kan je wat mij betreft de mooiste plaatjes schieten en vind ik echt typisch Amsterdam!

Daarna gingen we weer even terug naar de Zuidas en met zijn drieën naar Wagamama. Ik zeg daar geen nee tegen! Deze keer nam ik wel een toetje en het was echt heerlijk.

Zaterdag was het tijd voor een uitje met mama, we gingen naar de KreaDoe in Utrecht! En druk dat het was, niet normaal haha. Alleen al bij de tramhalte bij de P+R.. Ik schreef een losse blogpost met shoplog erover!

Zondag deden we maar een beetje rustig aan. Ik maakte een ontbijtje voor ons (maar moet nog wel even oefenen met het maken van een roerei). Ik maakte foto’s voor mijn bullet journal instagram en we gingen nog even naar de Action en boodschapjes doen. Bij de Action hebben ze ineens de bullet journals in het vaste assortiment, geniaal! Ik vind ze niet geweldig, maar ze zijn wel heel betaalbaar en dus prima als je het gewoon eens uit wilt proberen.

’s Avonds at ik nieuwe soort van crunchy kipstukjes van Valess.. En ze waren echt mega lekker! Perfect voor in een salade en echt aan te raden.

Aankomende week wordt waarschijnlijk wel druk qua werk en daar kijk ik wel een beetje tegenop, maar ach. Komt wel weer goed. Hopelijk hebben jullie een leuk weekend gehad!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *