Een dagje KreaDoe met mama

Gisteren was het zo ver, mama en ik reisden af naar Utrecht voor de KreaDoe! Deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurshallen kende ik al wel, maar ik was er eigenlijk nooit geweest. We zijn allebei wel groot fan van lekker creatief bezig zijn en dus leek het ons wel een leuk uitje.

Ik had me alleen niet echt beseft dat het weleens Heel Erg Druk zou kunnen zijn en dat was het dus wel, haha. KreaDoe is blijkbaar behoorlijk populair en ook nog eens behoorlijk groot. Toch vond ik het best wel leuk! Je vindt hier heel veel kraampjes met allerlei creatieve items en tools. Een soort gigantische Pipoos, haha. Zowel hele bekende winkels en merken (Bruna, Tombow) als kleinere webshops zijn hier te vinden en dat is een super leuke combinatie! Ook kan je er workshops volgen, maar dat hebben we niet gedaan.

Ik heb wel wat foto’s gemaakt zodat je een beetje kunt meegenieten van de sfeer en het aanbod. Ik word echt mega hebberig van al die geweldige knutselspullen en dat is dus best gevaarlijk, haha! Ik vond zelf eigenlijk vooral de kleine webshops wel leuk, want ik koop iets toch wel sneller als ik het in het echt zie. En ze hebben vaak unieke items!

Mijn ultieme favoriet was denk ik de stand met heel veel washi tapes! Maar ook Tombow vond ik leuk, ze hebben wat nieuwe pennen en stiften en we konden ze uitproberen. Ik ging zelf specifiek voor bullet journal items en daar was gelukkig meer dan genoeg voor te vinden! Maar ook voor zo’n beetje alle andere creatieve hobby’s kan je er prima terecht.

En logischerwijs is het nu tijd voor een shoplog! Ik heb me geprobeerd in te houden, maar kon het toch niet laten om leuke items te scoren. Zo kocht ik bij het kraampje met de washi tapes vijf prachtige exemplaren die goed passen bij de style en kleuren in mijn bullet journal. Deze tapes komen van Creashop4you en waren nu slechts €1 per stuk!

Ik heb geen Happy Planner, maar de stickers die je ervoor kunt krijgen werken vast ook prima in mijn bullet journal. En dus nam ik twee setjes mee! Beide setjes komen van De Scrapheap en bevatten allemaal handige stickers en mooie versiersels! De grote set was €20 en de kleine €5. Een beetje prijzig wel, dus hopelijk kan ik er goed gebruik van maken.

Wat ik in ieder geval graag wilde hebben waren meer nuttige stempels voor mijn bullet journal. Maanden, dagen en kalendertjes gebruik ik veel en vond ik gelukkig! Deze clear stamps vind ik echt super leuk en mooi. Ze waren €10 en komen van HobbyVision.

Als laatste kocht ik deze dubbele stift van Tombow. Beide kanten zijn vrij korte brush pens en de ene kant is zwart, de andere grijs. Toch wel de twee tinten die ik het meest zal gebruiken en dus een handige pen! Deze was €3.

Ik ben zoals je ziet dus wel goed geslaagd en ik ben echt heel blij met mijn aankopen. Of ik de beurs echt een succes vond weet ik nog niet zo goed. Ik vond het toch wel erg druk, maar het is wel leuk om al die webshops in het “echt” te kunnen zien. Ook is het aanbod behoorlijk groot! Dus wellicht dat we er volgend jaar weer te vinden zijn..

3 Reacties

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Het lijkt me leuk om ook eens naar KreaDoe te gaan, maar het is voor mij zo’n gigantische afstand. Zo jammer. Ik zou wel eens willen zien wat ze allemaal hebben voor mensen die breien en haken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *