Bullet journal update oktober

Een nieuwe maand en dus een nieuwe update! Oktober vond ik wel leuk, want herfst en dus warme en mooie kleuren. Logischerwijs werd dat dan ook het thema van deze maand in mijn bullet journal. Ready?

Spreads

De cover voor deze maand zag je hierboven al en daarna had ik wat tracker pagina’s. Trackers zijn nog steeds niet zo mijn ding en ik merk dat ik ze weinig gebruik. Deze trackers voor instagram en mijn blog gebruik ik op zich wel en dus komen ze wel weer terug.

De eerste twee weken van oktober had ik vakantie en dus besloot ik door te gaan met de dagspreads. Op een dag vulde ik dan mijn to do’s in en schreef ik een reflectie van die dag met foto’s erbij. In de vakantie heb ik hier tijd voor en dat vind ik wel leuk om te doen!

Hierboven zie je dan ook alle spreads die ik per dag maakte in de eerste week van oktober. Super leuk om op terug te kijken en het was ook uitdagend voor mij om dit te maken, omdat elke dag een soort mini collage werd.

In de tweede week van oktober maakte ik dan ook weer zo’n opzet, nu met wat lichtere kleuren.

En weer een hoop spreads! Ook met deze spreads was ik heel content en vind ik leuk om op terug te kijken.

De week erna ging ik weer gewoon voor een weekspread en voor een simpele. Het was mijn eerste werkweek bij mijn nieuwe baan en wist dus nog niet zo goed welke opzet fijn zou werken, maar dit was prima. Ook maakte ik erachter weer een diary pagina zodat ik er elke dag een verhaaltje kon schrijven.

Ook de week erna ging ik voor vrij simpel en dat werkte wel weer fijn. Deze brede vakjes werken ook wel goed omdat je dan extra veel to do’s kwijt kan. En op de lege plekken gebruikte ik achteraf nog wat stempels om de ruimtes op te vullen.

De laatste spread voor oktober vond ik wat te bruin, maar qua indeling ook wel weer prima. Ik gebruikte trouwens voor alle spreads stempels om het maken van de spreads wat makkelijker te maken en dat beviel me wel goed!

Goodies

En omdat die stempels wel goed bevielen, besloot ik er wat meer te kopen en goede inkt te kopen. Ik kreeg van iemand de tip om Archival Ink van Ranger en dat werkt echt SUPER goed. Deze inkt is waterproof zodra het droog is en dus kan je er dan gewoon overheen schrijven en kleuren. Ik bestelde een aantal kleuren bij deze webshop.

Ook de washi tapes van Studio Stationery en Muji werden goed gebruikt deze maand. Dat zijn nog steeds mijn favorieten en echte aanraders!

Deze vier Tombow stiften gebruikte ik heel veel afgelopen maand en passen qua kleuren echt perfect bij elkaar. Ook vind ik de Tombows nog steeds heel fijn werken voor headers en dergelijken. Toppers dus!

Verder bestelde ik zoals altijd troepjes op AliExpress en ik kreeg deze stempels binnen. Ze zijn best prima, maar ik vind de stempels van de Action ook wel fijn en die zijn ongeveer dezelfde prijs. Ik bestelde ze bij deze verkoper.

Welke spread van oktober is jouw favoriet? En had je ook een thema in je bullet journal?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *