Wat ik in een week deed #58

De tweede week bij mijn nieuwe baan! En weet je? Het bevalt best goed. Ik ontwikkel steeds meer een klik met het team en het gaat er een stuk relaxter aan toe dan bij mijn oude baan en dat is gewoon mega fijn. Ook had ik deze week een gezellig etentje met collega’s en deden vriendje en ik het lekker rustig aan in het weekend!

Maar laten we beginnen met maandag. Maandag was lekker rustig en ik kon veel tijd besteden aan bijlezen en wat video’s kijken. Ik focus me nu meer op HR (personeelsmanagement) dan Finance en dat betekent dat ik daar ook wat meer kennis van op wil doen. Ik ben de colleges van Armin Trost gaan kijken op YouTube en die zijn heel erg leerzaam!

’s Avonds kwam schoonmama een stukje spruitjestaart brengen en dat was verrassend lekker! Eigenlijk is het een soort hartige taart met lekker veel groenten. Vroeger vond ik spruitjes echt smerig maar nu eigenlijk best prima.

Dinsdag weer aan het werk! Ik vind het zo chill dat ze glazen en mokken hebben naast de standaard papieren bekertjes. Dan smaakt je thee gewoon een heel stuk beter.

’s Avonds werkte ik aan de bullet journal voor mama (eindelijk bij januari) en aten we een heerlijke verse kokosmakroon van de Ikea. Dat is het enige wat ik echt mis van Den Haag – de geweldige Ikea in Delft met bakkerij! Schatje moest toevallig daar in de buurt zijn en op de terugweg kon hij het niet laten om even wat te halen bij de Ikea.

Woensdag was het koud, nat en donker ’s ochtends en dat is toch wel weer wennen..

En dus gingen we ’s avonds naar de Makro. Nee, daar zit eigenlijk geen verband tussen. Maar we gingen wel, want vriendje wilde een travel mug.

Donderdag was wel weer prima want ik ging ’s avonds uit eten met collega’s! Hierboven zie je een auberginelasagne en dat was heel lekker. Mjn favoriet was het toetje, een proeverij van ijs en chocolade en room. Daarna was ik wel echt moe. Fulltime werken en dan ’s avonds nog sociale dingen doen vind ik soms echt too much, haha!

Vrijdag hakte er dan ook wel weer in en ik ging lekker op tijd weer naar huis. Even snel langs de Bruna, want ik wilde het scrapbook boek kopen wat ik in Lotte’s video zag. Bij Bruna vond ik ook een prachtige bullet journal met goudkleurige zijkant. En maar 10 euro, dus zeker niet duur! ’s Avonds maakte ik alvast mijn spread voor volgende week.

Zaterdag waren we mega vroeg wakker en dus als allereersten bij de Mediamarkt, haha! Ik wilde kijken naar een Chromebook. Mijn 5 jaar oude MacBook is nog in perfecte staat, maar wel een beetje erg traag geworden. Ik twijfelde dus of ik ‘m zal upgraden, een nieuwe MacBook ga kopen, of misschien een Chromebook. Want veel meer dan bloggen, YouTube en Netflix doe ik er niet mee. Maar natuurlijk is het weer niet te vergelijken met een MacBook. Lastig lastig!

Daarna gingen we nog even boodschappen doen en naar de Blokker en de Hema. Mijn favoriete stijltang hadden ze met heel veel korting bij de Blokker! Mocht je nog een goede stijltang zoeken, dan is deze van Remington zeker een aanrader. En bij Hema hadden ze weer allemaal nieuwe stationery, zoals deze kleine bullet journals! Ik vond het helemaal leuk. Ik kocht uiteindelijk een paar rolletjes washitape en wat kerststempels.

En ik vond EINDELIJK bij de Albert Heijn de vegetarische ovensnacks. Ik mis frikandellen wel een beetje in mijn leven en ben dus heel benieuwd ernaar! Deze keer gingen de frikandellen mee, maar ik wil ook zeker de bitterballen proberen.

’s Avonds deden we weer lekker niks en ’s middags eigenlijk ook. Ik knutselde een beetje en belandde daarna op de bank. Helemaal prima!

’s Nachts kon ik niet echt slapen, heel frustrerend. Waarschijnlijk omdat ik ’s middags een dutje had gedaan op de bank. Ik vermaakte me maar met memes en vond deze echt geweldig. Dit ben ik 100%!

Zondag was schatje het perfecte vriendje en maakte hij ontbijt terwijl ik onder de douche stond. Vooral die kleine croissantjes vind ik zoooo lekker!

Voor de verandering gingen we weer naar de MediaMarkt. Na wat research leek het mij wel een goed idee om te proberen of we mijn huidige MacBook nog een beetje kunnen verbeteren. Een SSD schijnt al heel veel te helpen en ik kan eventueel nog extra werkgeheugen erin zetten. Deze SSD was in de aanbieding en dus gingen we ‘m maar even halen. Hij zit nog niet in mijn MacBook – eerst alles backuppen want hij moet opnieuw geinstalleerd worden.

Het hoogtepunt van de zondag was tosti! Echt, ik heb dat al zo lang niet gegeten en het was hemels.

Deze week ben ik vier dagen op training en dat vind ik wel prima. Het gaat over iets wat ik eigenlijk al wel weet, maar waar ik nog geen officiele certificering voor heb. En aankomend weekend ga ik met mama naar de Kreadoe beurs in Utrecht, hopelijk leuke dingen scoren voor mijn bullet journal!

Hoe was jullie weekend?

5 Reacties

  1. Leuke foto’s! Die stationary met sterren vond ik ook fantastisch bij de Hema. Verder ben ik erg benieuwd naar die vegetarische snacks. Ik hoorde dat de frikandellen niet lekker waren, maar dat de bitterballen bijna net zo lekker zijn als echte bitterballen. Klinkt goed!

  2. Chromebook ben ik ook wel benieuwd naar maar als ik zie hoe goed mijn macbook pro al blijf dan wil ik nooit meer anders denk ik! mijn moeder heeft er 1 voor 499 euro gescoord 2e hands en werkt ook als een zonnetje. zelfs met twee jaar garantie ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *