Wat ik in een week deed #57

Werken.. Afgelopen maandag begon ik aan mijn nieuwe baan! Best een heftig weekje dus eigenlijk, want alles was nieuw en ik ben alle namen allang weer vergeten. Maar ook wel een leuke week. Het was wel fijn om weer aan de slag te gaan en ik heb vooralsnog geen spijt van mijn keuze. Wel iets minder foto’s deze week..

Maandag was mijn eerste dag en hoefde ik gelukkig niet zo heel vroeg er te zijn. Toen ik weer thuis kwam, kreeg ik een chocoladeletter van het vriendje omdat hij zo trots was. Lief!! En ik vind ‘m heel lekker (zowel de chocoladeletter als het vriendje, uiteraard).

Deze week stond vooral in het teken van inlezen, trainingen en natuurlijk mensen leren kennen. Ik doe ongeveer hetzelfde werk als dat ik al deed, maar dan met een iets andere focus. Gelukkig mag ik op training hiervoor en krijg ik ook de tijd om materialen door te lezen om te leren. Mijn bullet journal en de koffieautomaat waren mijn grote vrienden!

Hmmmm eten. Het restaurant bij mijn nieuwe werk is top en ik vind vooral de salades heel lekker, dus ik heb volgens mij elke dag een salade gegeten haha! Ter compensatie aten we een diepvriespizza.

Donderdag voelde ik me redelijk levend en gingen we ’s avonds nog even naar de Action. Deze clear stamps vind ik echt geweldig fijn voor in mijn bullet journal en dus nam ik ze ook mee voor Lotte!

Vrijdag was het koud en dus deed ik voor het eerst de stuurverwarming in mijn nieuwe Karl aan. Lekker warm! Ik had in mijn vorige auto al stoelverwarming en dat vond ik mega fijn, maar stuurverwarming is toch nog wel een stapje verder.

Bij een Appie vonden we deze groenten bitterballen van Mora en ik vind ze echt HEEL ERG LEKKER!! Ik heb niet zo heel veel met bitterballen (en eet al 3 jaar vega), maar deze balletjes vind ik wel echt heel goed gelukt.

Vrijdagavond wilden we niet op de bank zitten en dus gingen we maar weer eens naar de Nike Outlet in Amsterdam. Deze keer met succes, want we kochten allebei een paar sneakers! Ik ging voor deze best wel sportieve exemplaren. Niet om mee hard te lopen hoor, gewoon als ik zin heb in mega comfortabele sneakers.

Zaterdag zaten we weer bij de opticien en deze keer lukte het mijn vriend eindelijk wel om zijn lenzen in te krijgen (en weer uit). Hoera! Nu moet hij er mee gaan oefenen en eraan gaan wennen, wat wel weer een dingetje is. Ach, komt vast wel goed.

Zaterdag kreeg ik deze clear stamps binnen van Aliexpress! Hier was ik wel heel benieuwd naar en ze zijn verrassend mooi. Heel fijn vind ik ze niet, ze blijven minder goed plakken dan bijvoorbeeld die van de Action. Maar ach, ze zijn dan ook een stuk goedkoper.

’s Avonds was het vriendje weg en besloot ik lekker de hele avond te gaan kleuren. In mijn eigen bullet journal, maar ook voor die ik nog voor mijn mama aan het maken ben! Het blijft wel echt mega veel werk en schiet dus ook niet echt op. Gelukkig heb ik nog wel even. Hier zie je trouwens die stempels van de Action in actie!

Ik kocht nog meer stempels, namelijk een setje uit de stationery collectie van Diana Leeflang die je nu bij Kruidvat kunt kopen. Het handschrift van deze stempels lijkt een beetje op mijn eigen handschrift, haha!

Zondag gingen we na een bezoekje aan de schoonouders even Haarlem in. Ik hoorde dat Zara tegenwoordig ook een maatje groter (XXL) verkoopt en wilde wel kijken of er iets leuks bij zat. Nou, dat was wel weer een mega teleurstelling. Het is gewoon echt niet mijn winkel, haha! Gelukkig was het niet zo druk in de stad en konden we wel even sale dingen bij de Hudson’s Bay kijken (en niks kopen).

Daarna deden we het domst wat een mens kan doen op zondag: naar de Ikea. We hadden 1 dingetje nodig en deden er vervolgens behoorlijk lang over om dat af te rekenen, haha. En omdat ik heel graag de nieuwe veggie hotdog wilde proberen, moesten we ook nog eens in de lange rij bij het eten staan. Maar het was ’t waard! Ik vond ‘m echt heel lekker en hij is zeker voor herhaling vatbaar.

Omdat we toch al zo goed bezig waren met onze hotdogs, kon pizza er ’s avonds ook nog wel in. Onze favoriete pizzaboer had nieuwe pizza’s in het assortiment. Lekker!!

Ik moet wel weer even wennen aan 5 dagen werken en iets minder leven, maar ach. Het is in ieder geval een stuk minder druk, hectisch en vermoeiend dan mijn oude werk en daar ben ik heel blij mee. En vervolgens kan je het weekend ook weer wat meer waarderen!

5 Reacties

  1. Ik had die bitterballen onlangs ook gekocht omdat ik zo dol ben op groentekroketten maar ik vind ze dus echt niet lekker deze 🙂 grappig hoe smaken verschillen. Succes met inwerken. Ik heb mijn eerste maand er inmiddels bijna opzitten en ook voor mij een goede keuze geweest deze overstap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *