Wat ik in een week deed #56

M’n laatste weekje vrij.. Boehoe! Maar ook wel weer zin in deze week, want ik begin vandaag aan mijn nieuwe baan! Heel spannend dus. Gelukkig heb ik drie weken vrij gehad tussen mijn oude en nieuwe baan in, dus ik begin helemaal zen.

Maandag begon ik de week ook lekker zen, in het zonnetje aan de tafel. Ik gebruikte ook in mijn vakantie mijn bullet journal. Nu wel met wat andere to do’s dan normaal, haha! #huisvrouw

Ik moest weer naar de tandarts, deze keer om een oude vulling te laten maken en het spalkje achter mijn tanden weer vast te laten plakken. Geen geweldige ervaring, want er bleek nog een vulling niet goed te zijn en ik vond dat het ook wel prima zonder verdoving kon. Spijt, echt spijt. Ik was veel te vroeg bij de tandarts en besloot eerst even een rondje te lopen door de wijk. Haarlem is mooi!

Dinsdag ging ik lekker ver weg, want ik ging bij Marije op bezoek! Marije ken ik al jaren van het bloggen, al kwamen we elkaar alleen af en toe tegen op events. Ik vind Marije echt de bom en dus besloot ik eens naar het Oosten van het land af te reizen. Kon ik ook gelijk haar nieuwe huis zien en haar kids! Fons was zoals je ziet gelijk al groot fan. Vooral van de rode tractor die ik voor ‘m had gekocht..

Op de terugweg besloot ik via de Afsluitdijk te rijden en Marije raadde me aan om halverwege even te stoppen op de parkeerplaats. Goede tip, want hier heb je een loopbrug over de weg heen en dat levert best mooie plaatjes op! Ik ben ook nog steeds heel blij met mijn nieuwe Karl. Beauty is het, he?

Woensdag was ik best een beetje moe en deed ik lekker rustig aan. Lekker ontbijten in het zonnetje met een krantje erbij! Daarna ging ik wel even boodschappen doen en kocht ik twee nagellakjes bij Big Bazar. Totaal niet nodig natuurlijk, maar ik vond ze wel erg mooi!

Ik werkte aan de bullet journal voor mijn mama en aan mijn blog! Ik had van een webshop wat spullen gekregen om te gebruiken in mijn bullet journal en schreef er een blogpost over. Helemaal in Kerstsferen!

Donderdag ging ik ’s ochtends na ruim een half jaar maar weer eens naar de kapper. Ik belde dus heel enthousiast op om te vragen of ik een afspraak kon maken en toen bleek dat ze zonder afspraak werkten. Een beetje een domme actie dus, haha! Het werd eigenlijk alleen dode puntjes bijknippen en verder niet zoveel spannends.

De rest van de dag deed ik rustig aan. ’s Avonds aten we mijn nieuwe favoriet: vega cordon bleus van de Vomar! Die vind ik echt MEGA lekker!

Vrijdag was weer leuk, want Lotte kwam langs! Ze had het nieuwe huis nog niet gezien en ik nam haar mee naar Beeckestijn. Dat is een soort landgoed hier in de buurt en echt de perfecte locatie voor mooie foto’s. Lotte wilde weer wat foto’s voor Instagram en dus ontpopte ik me weer tot fotograaf. De foto’s zijn echt heel leuk geworden en het was natuurlijk ook weer heel gezellig!

’s Avonds gingen vriendje en ik met ons laatste beetje energie naar de Decathlon in Amsterdam. Hij heeft laatst een vouwfiets gekocht en had nog een standaard en spatborden nodig. Man man, wat is de Decathlon een kutwinkel. In ieder geval die in Amsterdam. We zijn er nu al twee keer eigenlijk voor niks naartoe gereden, omdat ze volgens de site nog ruime voorraad hadden en in de winkel helemaal niks. Heel bijzonder.. Gelukkig hadden ze nu nog wel een alternatief en is het toch nog goed gekomen.

Dit zakje chips ging bijna over de datum en dus werd het toch tijd om het te proberen. Deze augurkchips kocht ik van de zomer in België en is toch wel een beetje apart, haha.

Zaterdag, weekend! Schatje moest weer naar de opticien, deze keer om te oefenen met zijn nieuwe lenzen. Het was nog niet echt een succes en dus moet hij volgend weekend weer terug. Het lijkt mij vooral heel eng, haha!

Ineens was het weer zomer en dus werd de cabrio weer afgestoft. Op naar Zandvoort! Helaas was de strandtent waar we wilden lunchen al lang en breed gesloten, haha. We zaten alsnog even lekker in het zonnetje!

’s Avonds konden we ook nog lekker in de tuin zitten. Biertjes en zon!

Zondag was schatje weer the perfect boyfriend want toen ik beneden kwam stond het ontbijt al klaar. Love u!

We hadden als goed voornemen om weinig te doen maar dat liep een beetje in de soep. We gingen toch maar boodschappen doen en nog even snel langs bij zijn ouders. Bij Dekamarkt hadden ze Happy Socks in de aanbieding en daar hebben we allebei een zwak voor. Hallo nieuwe sokken!

Daarna deden we wel lekker weinig. Ik werkte aan mijn spread voor volgende week terwijl schatje hockey keek in de zon. Bij de thee hadden we lekkere muffins (want in de aanbieding) en keken we Nederland vs België. Prima dagje en een prima week!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *