Wat ik in een week deed #55

Hoera, vakantie vieren! Ik heb nu nog een weekje vakantie te gaan en kan er wel aan wennen, al heb ik ook wel zin om te beginnen met mijn nieuwe baan. Afgelopen week deed ik in ieder geval zoveel mogelijk leuke dingen om goed gebruik te maken van mijn vakantie!

Al begon de maandag wel vroeg, want schatje had zijn eerste werkdag en ik had beloofd om ‘m af te zetten. In Arnhem en wij wonen bij Haarlem. Een hele rit dus, maar ach. Goed excuus om in de nieuwe auto te rijden! Onderweg namen we even een break en genoot ik van de mooie zonsopgang en een koffietje. Ik ben vooral heel blij dat mijn vriend weer aan het werk is en gelukkig gaat het ook heel goed. Trots!

Op zijn werk mocht ik nog even meegenieten van een tour door het kantoor en vervolgens ben ik weer naar huis gegaan. ’s Middags was mijn voornemen om op de bank te liggen en Netflix te kijken, maar ik werd door Opel gebeld dat mijn tankpas klaar lag. Daar kom ik wel de bank voor af! Bij mijn nieuwe auto kreeg ik deze €500 tankpas, waar ik hopelijk zo’n 5000 km mee kan rijden. Scheelt toch weer!

Dinsdag begon ik de dag met een krant! Ik heb een proefabonnement genomen op de Volkskrant, dat leek me nu tijdens mijn vakantie wel chill. Toch ben ik niet zo’n fan want zo’n papieren krant is eigenlijk best onhandig. Gelukkig kan ik ‘m ook digitaal lezen!

Verder werkte ik aan een bullet journal. Niet voor mezelf, maar voor mama! Ik heb een paar van die Hema bullet journals gekocht en het leek me wel leuk om voor andere mensen bullet journals te maken. Maar het is wel een hoop werk moet ik zeggen. Ach, wel leuk om te doen!

’s Avonds was schatje er weer en keken we lekker tv. Tijd voor thee!

Op woensdag ging ik met mijn schoonmama een middagje weg. Gezellig! We gingen naar Amstelveen, wat ik altijd wel leuk vind want de Bijenkorf daar is heel rustig. We lunchten bij Hema en ’s avonds zijn we bij mijn schoonouders lekker gaan eten. Boerenkool met een vega worstje is niet verkeerd!

Donderdag was mijn eigen mama aan de beurt en zoals je ziet at ik weer exact hetzelfde voor de lunch, haha! We gingen naar Amsterdam Osdorp want daar zit een TK Maxx en ik vind dat echt een hele leuke winkel! Ik scoorde er twee topjes en een vest die perfect zijn voor naar werk. Ook gingen we langs de Action en daar verkochten ze zo’n kaarsenhouder waarbij het lijkt of er oneindig veel kaarsjes in zitten. Die wilde ik eigenlijk al wel hebben en voor €5 is het een prima deal!

Vrijdag was pijnlijk, want ik moest naar de mondhygiëniste. Ze heeft mijn hele gebit gereinigd en omdat het best lang geleden was, was dat wel een klus. En pijnlijk ook! De tandarts zit wel in een mooie wijk in Haarlem en ik kon het niet laten om er wat foto’s van te maken.

Bij het boodschappen doen nam ik deze thee mee in de hoop dat hij super lekker zou zijn. Viel helaas een beetje tegen.. Het doet me toch meer denken aan groene thee dan aan witte thee.

Zaterdag begon de dag weer vroeg, want om 10 uur had het vriendje een afspraak bij de opticien. Hij heeft sinds een jaar een bril en het staat ‘m gelukkig beeldig, maar met sporten is het niet zo fijn. En dus wil hij eens lenzen proberen. Hij heeft zijn ogen opnieuw laten meten en eind deze week mag hij weer terug om te oefenen met de lenzen. Ik ben benieuwd of hij het fijn gaat vinden, het lijkt mij vooral heel eng!

Daarna gingen we even langs zijn ouders en het was ineens mega lekker weer! Zijn ouders hebben een voortuin vol met bloemen waar veel bijen en hommels op af komen. Ik besloot me lekker uit te leven  met mijn iPhone camera. Niet slecht toch?

Zaterdagavond hadden we een feestje in Gouda en dat was best een eindje rijden. Ik ben vroeger weleens in Gouda geweest maar kon me er vrij weinig van herinneren. Het blijft wel echt een prachtige stad, ook in het donker!

Zondag kwam Lara lekker kleuren en gingen we eerst even langs de Action. Daar hebben ze nu stempels die echt perfect zijn voor in je bullet journal en ik ben er mega blij mee! ’s Avonds aten we (alweer) pizza en gelukkig wilde Lara wel met mij delen. Twee smaken pizza is toch altijd leuker dan een!

Deze week heb ik nog steeds vrij en veel leuke dingen op de planning staan. Al hoop ik ook dat ik een paar dagen gewoon lekker kan niksen. Komt vast goed!

4 Reacties

  1. Zo’n tof idee om bullet journals cadeau te doen! Ga ik onthouden 🙂 Die stempels van de Action zien er ook super tof! Zaterdag eens kijken of ze ze bij ons in de Action hebben.

  2. Mooie kaarsenhouder. Die stempels zijn echt ideaal! Nu wil ik weer shoppen bij de action haha…
    Gelukkig doe ik dit jaar mee met de #twitkerst en #SelfS2018 kan het mooi op mijn wishlist!

  3. Die foto’s met je iPhone camera zijn inderdaad vet mooi geworden 🙂 Ik had er vorige week een gemaakt in Burgers Zoo, die was ook zo goed gelukt. Prachtige camera die iPhone 8 plus haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *