Wat ik in een week deed #54

Vakantie vieren, hoera! Afgelopen week was mijn eerste week vakantie en ook het vriendje was nog vrij, dus konden we leuke dingen doen. Het voelde nog niet helemaal als vakantie omdat ik nog wel wat dingen moest regelen voor mijn werk, maar toch was het wel heel fijn.

Maandag begonnen we de dag in de Ikea. Ik had zin in een ontbijtje en vriendje had bakjes nodig voor zijn sokkenla, en dus gingen we vroeg erheen. Het ontbijtje was echt heel lekker, al kan je de pannenkoeken beter laten liggen.

Daarna gingen we naar de Decathlon in Alkmaar. Vriendje overweegt een vouwfiets te kopen en wilde de vouwfietsen bij Decathlon eens bekijken. En eerlijk is eerlijk, ze hebben best mooie fietsen! Maar hij wilde er toch nog even over nadenken.

Dinsdag was ik blij dat ik eindelijk dit boek heb uitgelezen. Het was een heel spannend en oprecht best goed boek! Maar wel dik en ik heb het gevoel dat ik er echt een jaar over heb gedaan, haha.

We gingen op dinsdag naar Den Haag en dat vond ik heeeel leuk! Ik heb er een jaartje gewoond en mis het soms toch wel een beetje. Het blijft een leuke stad en ik mis ook de Jumbo die onder mijn appartement zat, haha.

’s Avonds werkte ik in mijn bullet journal. Ik had kleine letterstempels gekocht bij Sostrene Grene en vind ze echt heel leuk! Perfect voor in mijn kleine bullet journal.

Woensdag was het tijd voor iets heel leuks.. Ik mocht mijn nieuwe auto ophalen! Het opzeggen van mijn baan betekent namelijk ook dat ik de lease auto moet inleveren en ik heb wel een auto nodig om naar mijn nieuwe werk te kunnen gaan. Het werd een Opel Karl en ik ben er heel erg blij mee! Hij rijdt heerlijk en een klein autootje past toch wel het beste bij mij. Na het ophalen gingen we gelijk langs mijn ouders en langs de ouders van mijn vriend om de nieuwe aanwinst te laten zien.

Donderdag gingen we even Haarlem in. Ik blijf dat toch ook een hele mooie en gezellige stad vinden! Bij Apple kwijlden we over de nieuwe items, al heb ik totaal geen behoefte om te upgraden. Maar mooi is het wel!

’s Avonds ging ik met oud-collega’s sushi eten in Amersfoort. Lekker! Ik wil ook echt nog een keertje terug naar Amersfoort. Het was mijn eerste keer daar en het zag er prachtig uit!

Vrijdag was het tijd om voor het laatst naar mijn oude werk te gaan en spullen in te leveren. Inclusief de mooie lease-auto en dat was toch wel een beetje om te huilen. Gelukkig neemt een collega ‘m van me over en dus werd hij even vertroeteld in de BOB autowas. Ik heb afgelopen 3 jaar bij PwC gewerkt als technology consultant. Een leerzame maar zeker ook zware baan en dus vond ik het nu wel tijd voor iets anders.

Zaterdag deden we overdag vrij weinig en dat vond ik best wel even lekker. Eind van de middag ging ik weer richting Haarlem om taart te eten en thee te drinken met Joanne, een oud-collega van mijn vorige baan. Ik had haar al een tijd niet gezien en dus was het wel leuk om bij te praten!

Onderweg naar huis maakte ik de foto van het paardje in de wei. Dit is zo’n beetje aan het eind van onze straat, niet verkeerd toch? Voor het vriendje had ik een mooie thermo Dopper gekocht in de stad als verrassing. Hij is vandaag begonnen aan zijn nieuwe baan en ik ben natuurlijk heeeeel trots op ‘m!

Zondag was ook het plan om rustig aan te doen en we begonnen de dag met een lekker ontbijtje. Uiteindelijk werd het nog iets actiever dan we van plan waren. M’n vriend vond op marktplaats zo’n Decathlon vouwfiets voor een mooie prijs en dus gingen we ‘m maar ophalen. Hij zag eruit als nieuw, dus dat was een goede score!

Deze week en volgende week heb ik nog vakantie en veel leuks op de planning staan. Al ga ik ook lekker rusten en bijkomen, zodat ik fris en fruitig aan mijn nieuwe baan kan beginnen!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *