De leukste items voor je cadeautjes en voor je bullet journal bij Vlinders in je Buik!

Webshops met schrijfwaren, inpakpapier en notitieboekjes zijn mijn grote zwakte. Zeker als ze echt unieke items verkopen, en niet simpelweg het assortiment van AliExpress. Ik vond het dan ook super leuk toen de eigenaresse van de Nederlandse webshop Vlinders in je Buik met mij wilde samenwerken. Of ik een pakketje wilde ontvangen met allerlei spulletjes om de mooiste Sinterklaas- en Kerstcadeautjes mee in te pakken? Yesss!

En toen ik de doos open maakte werd ik al heel gelukkig! Ik wist van tevoren niet wat ik precies zou ontvangen en ik was dan ook heel erg benieuwd. Snel uitpakken dus!

Allereerst zat er een aantal rollen inpakpapier in de doos. Leuk! Uiteraard in Sinterklaas- en Kerstthema en daar is het nog wat vroeg voor, maar ik werd er evengoed wel enthousiast van. Ik ben niet echt een held in het inpakken van cadeautjes, maar juist dan is leuk inpakpapier een goede afleidingsmanoeuvre. Ik vind vooral het roze papier met de gouden stipjes en het groene papier heel leuk! Dit cadeaupapier begint vanaf €1,50 per rol, daar krijg je 2 meter voor en 30 cm breed.

Ook heel leuk, deze labels! Daar kan je moeiteloos een extra mooi cadeautje mee maken. Ze kosten tussen de €0,55 en €0,65 per stuk. Ook de cadeauzakjes zijn te koop en matchen met het cadeaupapier. Zakjes zijn echt mega handig als je iets kleins in wilt pakken! De zakjes worden per 10 verkocht en kosten €2,50 voor het middelformaat en €3,15 voor grote zakjes.

Nog meer cadeaulabels! Al vind ik dat je deze hangers ook prima in de Kerstboom kunt hangen. Met als bonus dat ze niet kapot gaan als ze vallen, haha! Dit setje kost €1,75 per vel.

Oehhh, stickers! Deze stickers kan je gebruiken voor de leukste Sinterklaascadeautjes. En ze zijn ook heel handig, want je kunt er natuurlijk opschrijven voor wie het cadeautje is. De Sinterklaasstickers worden per 10 verkocht en kosten tussen de €1,25 en €1,75.

En natuurlijk waren er ook Kerststickers. Ook leuk! Deze stickers kan je ook prima gebruiken voor in je agenda, bullet journal of op je kerstpost. Ook deze worden per 10 stuks verkocht en kosten tussen de €1 en €1,75.

Lintjes! Lintjes vind ik altijd leuk en zijn super handig met inpakken. Want niet alleen ziet het er leuk uit, maar het verbergt ook nog eens een gebrek aan skills. En deze lintjes kan je ook prima voor andere dingen gebruiken dan alleen voor inpakken. Ik vind het leuk! Dit lint bestel je voor €0,50 per meter.

Nadat ik alles had uitgepakt en had bekeken, besloot ik te doen waar ik het beste in ben. Niet iets inpakken dus, maar lekker ermee knutselen in mijn bullet journal! Qua thema ging ik voor Kerst en roze en glitter.

Ik vind het wel leuk geworden! Inpakpapier kan je super goed gebruiken in en voor je bullet journal. In het verleden heb ik het ook weleens gebruikt voor blogfoto’s, want ook als ondergrond werkt het natuurlijk goed. Nu besloot ik een paar stukjes af te scheuren en te gebruiken voor de voorkant van een december spread.

Ook de lintjes zijn super handig voor in je bullet journal! Ik gebruik ze dan eigenlijk als een soort washi tape en plak ze vast met zo’n lijmroller. Natuurlijk kan je dit ook met inpakpapier doen door er een strookje vanaf te knippen.

Ik ben echt blij verrast door de leuke spullen van de webshop Vlinders in je Buik! De items zijn niet alleen super leuk om cadeautjes mee in te pakken, maar ook leuk om te gebruiken voor andere creatieve projecten. Ook zijn de designs echt uniek en dus heel bijzonder. Uiteraard vind je er niet alleen Sinterklaas- en Kerstitems, maar ook items voor bijvoorbeeld een geboorte of een bruiloft. En ik mag jullie nog 15% korting aanbieden op alle producten in de shop! Gebruik de code Marjolean15 (te gebruiken tot en met woensdag 17 oktober) voor de korting.

2 Reacties

  1. Wat een leuke spulletjes allemaal! Als ik dit zo zie zou ik bijna weer willen beginnen in een bullet journal, maar weet dat ik dan na een paar weken er alweer klaar mee ben. Vind jouw creaties altijd leuk om te zien, zo origineel en creatief haha.

  2. Jouw bullet journals zijn echt fantastisch, je bent er inderdaad heel erg goed in. Heerlijk om daar lekker de tijd voor te nemen en creatief bezig te gaan.

    De webshop verkoopt overigens ook onwijs leuke spulletjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *