Bullet journal update september

Zoals ik in mijn update van augustus al beloofde, volgt de update van september snel! Ik liep een beetje achter qua planning en het lijkt me juist wel handig om een update per maand te doen. Dus.. Here we go!

Deze maand ben ik in een nieuwe bullet journal gestart! Mijn Leuchtturm 1917 was zo goed als vol en ik was ‘m ook wel een beetje zat. Tijd voor iets nieuws! Het werd de Muji B6 dotted notebook. Qua formaat zit hij tussen A5 en A6 in. Een slagje kleiner dan de Leuchtturm A5 die ik hiervoor had, maar daarom wel een leuke uitdaging.

Ik maakte wat generieke pagina’s om mijn bullet journal mee te starten, al merk ik dat ik die eigenlijk nauwelijks gebruik. De enige pagina die ik wel gebruik is mijn instagram tracker voor mijn bullet journal account.

Op naar september! Deze maand probeerde ik voor het eerst om een thema te volgen. Ik gebruikte een groene Tombow als hoofdkleur en zwart-witte washi tapes. Een uitdaging voor mij, maar ook wel weer heel leuk.

De eerste week van september was vrij basic qua opzet. Ik moest nog best wel wennen aan het formaat en zoeken naar wat qua indeling wel zou kunnen werken. Ik ging wel verder met de standaard opzet van een weekspread gevolgd door twee pagina’s waar ik elke dag een kort verhaaltje over die dag kon schrijven.

De week erna ging ik voor iets meer groen en aanwezige headers. De gestippelde washi tape is denk ik wel een van mijn favoriete washi tapes! Eigenlijk is de layout zelf heel simpel maar hij werkt wel goed voor mij.

Al ging ik de week erna toch maar voor een iets andere indeling. Ik had veel meetings en vind het dan wel handig om de meetings los van de to do’s op te schrijven. Ik denk dat dit mijn favo spread is van afgelopen maand. De headers zijn heel speels en dat maakt een spread gelijk een stuk vrolijker!

De laatste spread van deze maand was weer heel simpel en niet zo mijn favoriet. De diary pagina’s heb ik blijkbaar niet eens op de foto gezet, haha. Ik had deze week al vakantie en je ziet dan ook wel dat mijn spread wat leger is dan normaal. Geen lelijke spread, maar ook niet echt favoriet.

Ik kocht in deze maand bijna geen stationery dus dat is wel een goed teken, haha! Al ontving ik wel een super leuk pakketje van een webshop, waar ik hier al over heb geschreven. Dat vond ik stiekem wel echt mega leuk, mijn eerste samenwerking voor mijn bullet journal!

Het einde van oktober nadert ook al, dus dan kunnen jullie uiteraard weer een update verwachten!

4 Reacties

  1. Het ziet er echt heel mooi uit! Een ding wat ik me altijd afvraag, hoe plan je afspraken in voor de volgende maand, als je die maand nog niet in je Bujo hebt? Ik vind het creative van een bullet journal zo leuk, maar merk dat ik beter met een agenda werk.

    1. Thanks! Ik gebruik de digitale agenda op m’n telefoon voor privé afspraken en schrijf ze dan pas in m’n bullet journal als ik de maand (of week) heb gemaakt. En voor m’n werk gebruik ik sowieso de digitale agenda voor alle meetings etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *