Bullet journal update augustus

Yoooo, ik loop een beetje achter met mijn bullet journal updates. En met een beetje bedoel ik eigenlijk heel erg. Maar er is een goed voornemen om dit elke maand weer te gaan doen! In deze post laat ik jullie de maand augustus zien in mijn bullet journal en september volgt ook snel.

Spreads

De eerste week begon ik met een vrij rustige spread en ik vond ‘m heel fijn! Ook de diary pagina’s waren mega simpel. Eigenlijk was ik die pagina’s vergeten en dus werd het freestylen op kantoor met een grijze stift, haha!

De week erna was iets fleuriger en ik besloot af te wijken van mijn standaardmanier voor het indelen van de dagen. Het beviel wel goed, al is het minder handig met veel afspraken en to do’s. Gelukkig was dit een rustige week!

Hierna gingen mijn vriend en ik een weekendje weg en maakte ik deze compilatiepagina’s. Een soort reisverslagen wat ik altijd heel leuk vind om terug te kijken!

Deze spread vond ik echt top! De headers vond ik heel leuk en ik had meer dan genoeg plek voor alle meetings en to do’s. Hier schreef ik rechts de meetings op en links de to do’s.

Deze spread was qua kleur niet zo mijn ding, maar qua indeling wel prima. Ook hier schreef ik to do’s los op van de meetings, wat tijdens drukke dagen wel het beste werkt.

Mijn favoriete spread van deze maand was denk ik wel deze! Kleurrijk zonder te druk te zijn, en wederom met die indeling waarbij de dagen verspringen. Ook de diary pagina vond ik leuk, juist omdat hij zo simpel was.

Goodies

Natuuuurlijk kocht ik ook weer nieuwe bullet journal dingen. Bij Studio Stationery kocht ik nieuwe washi tapes en ik kreeg hele leuke stickers bij mijn bestelling! Dit merk wordt verkocht in de Bijenkorf, maar vaak hebben ze niet alle items. Ik wilde nieuwe washi tapes, het liefst zwart/wit en geel. Zoals je ziet is dat wel goed gelukt! De washi tapes van dit merk zijn echt heel fijn – het zijn unieke designs en je krijgt heel veel op een rolletje. Echt een aanrader!

Augustus was de laatste maand die ik maakte in mijn Leuchtturm 1917 A5 bullet journal. Hij is nu zo goed als vol en ik twijfelde mega lang over welke bullet journal de volgende zou worden. Inmiddels heb ik gekozen en het is de Muji dotted journal in B6 geworden. Een slagje kleiner dan de Leuchtturm en met een ringband!

De Zebra Mildliners gebruikte ik in augustus heel veel en vind ik nog steeds heel fijn. Deze stiften drukken niet door en de kleurtjes vind ik nog altijd prachtig.

Tot zover mijn bullet journal in augustus! Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien, en de september update volgt zo snel mogelijk. Tot die tijd kan je me natuurlijk volgen op instagram!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *