Wat ik in een week deed #53

Hoera, ik heb vakantie! Afgelopen vrijdag had ik de laatste werkdag op mijn huidige werk en ik begin pas 15 oktober met mijn nieuwe baan. Genoeg tijd om dus even bij te komen en mijn oude werk “af te sluiten”.

Maar natuurlijk zien jullie in deze post de foto’s van afgelopen week, toen ik nog wel moest werken. Op maandag downloade ik de HUJI app en die vond ik zo leuk, dat al mijn foto’s in deze diary ermee gemaakt zijn. Excuses als je het lelijk vindt, haha!

Op maandag ging ik overdag naar kantoor en ’s avonds gingen we naar Ikea en de Action. Bij Action vond ik een heat embossing tool en die wilde ik wel proberen! Hiermee kan je een soort poeder smelten tot een glimmende versiering. Je kunt het zowel voor teksten als stempels gebruiken en het werkt verrassend goed! Lijkt me heel leuk voor in mijn bullet journal.

Ik heb een Apple Watch en die ondersteunt eigenlijk niet het kunnen meten van je slaap, wat bijvoorbeeld een FitBit wel doet. Gelukkig zijn er genoeg appjes voor en ik probeerde de SleepWatch app. Best leuk om eens te zien! Al vond ik slapen met een Apple Watch om niet zo comfortabel.

Dinsdag ging ik ’s ochtends aan het werk en ’s middags samen met vriendje naar Haarlem. Ik blijf het een mooie en leuke stad vinden en ben blij dat we er nu in de buurt wonen! We kochten een dekbedovertrek bij Hudson’s Bay en ik kocht een nieuwe facewash bij The Body Shop.

’s Avonds was het weer tijd voor bankhangen en voetbal (alles voor de liefde).

Woensdag moest schatje ’s ochtends even naar het ziekenhuis voor controle en gelukkig is zijn oor weer helemaal in orde. Daarna deden we even snel boodschappen en vond ik bij Big Bazar het boek van J.K. Rowling wat ik al een tijdje wilde lezen. Voor slechts €4 ging hij wel mee, haha! Daarna had ik een afscheidslunch met wat collega’s in Amsterdam. Dat was een heel lekker broodje!

’s Avonds aten we aardappels, vlees en groenten en moest ik naar de tandarts. Ik vind de tandarts altijd maar verschrikkelijk en ik moet binnenkort nog terug om een oude vulling te laten maken en het spalkje achter mijn tanden alweer vast te laten plakken. Hoezee.

Donderdag gingen we maar weer eens naar kantoor en ’s avonds helaas naar het ziekenhuis. De papa van mijn vriend moest daar even blijven ter observatie, maar gelukkig mocht hij later op de avond alweer naar huis. Ik vond het ziekenhuis er haast meer uitzien als een gevangenis, zeker als het zo rustig is.

Vrijdag was het zover – de allerlaatste echte dag op mijn werk. Ik moet nog een keertje terug om mijn spullen in te leveren, maar dan ga ik heel snel naar binnen en weer naar buiten rennen. Na 3 jaar is het toch wel even slikken, zo’n laatste dag. Ik had wel veel gezellige koffiedates en afscheidsmeetings en kon het dus met een goed gevoel afsluiten!

’s Avonds stonden we natuurlijk weer in de standaard files..

Zaterdagavond was het eindelijk tijd voor onze housewarming! We wonen nu ongeveer 4 maanden in ons huis en waren er nog niet aan toe gekomen om de housewarming te doen. En dus zorgden we ervoor dat alles opgeruimd was (en de buren gewaarschuwd)..

We kregen planten en dat is toch een risicootje. Hopelijk overleven ze het, haha! Het was in ieder geval een hele geslaagde housewarming. Heel gezellig!

Zondag waren we vrij brak en was het goede voornemen om weinig te doen. Dat lukte niet helemaal, want ik sleurde vriendje mee naar de Nike outlet. Helaas hadden ze nog steeds geen leuke schoenen. Daarna gingen we naar het winkelcentrum in Osdorp en daar hadden ze een TK Maxx! Dat vind ik echt een leuke winkel en de shoplog volgt nog. Bij de Albert Heijn XL daar hadden ze broodjes van de Vegetarische Slager en die moesten wel mee. De rest van de dag deden we dutjes, heel veel dutjes..

Deze week staan een hoop leuke dingen op de planning. Ik ga woensdag mijn nieuwe auto ophalen! Ik kan je vertellen dat ik niet kan wachten, haha!

1 Reactie

  1. Leuk dat je woensdag je nieuwe auto op kunt halen! Verder heb je zo te zien een hele chille week gehad. Ik kwam die heat embossing set ook tegen in de Action, ben benieuwd! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *