Wat ik in een week deed #52

Aftellen! Deze week is mijn laatste week bij mijn huidige werk en ik kan niet wachten tot ik even vakantie heb. De laatste loodjes..

Gelukkig deed ik afgelopen week wat leuks.. Ik heb een auto gekocht! Mijn lease auto gaat de deur uit en dus moest ik zelf wat kopen. Het idee was om een tweedehands auto te kopen, maar een nieuwe Opel Karl was in de basis maar net boven mijn budget. En nieuw is toch wel fijner.. Uiteindelijk ben ik wel voor de uitgebreide versie gegaan met fijne opties. Nog 1,5 week en dan mag ik ‘m ophalen!

Woensdag zaten we aan de buis gekluisterd voor de Apple presentatie! Ik ben wel een Apple fangirl, al hoef ik niet perse de allernieuwste versies te hebben. Ik was wel benieuwd naar de nieuwe Apple Watch, maar ik blijf lekker bij de 2e versie die ik nu heb. En ik vind die nieuwe camera en opties op de iPhone Xs wel erg tof, maar mijn iPhone 8 Plus doet het nog prima. Wellicht volgend jaar!

Mijn spread van deze week was wel fijn. Genoeg ruimte! Ik was ook behoorlijk druk, want moest mijn werk op het project afronden. Best een beetje stressvol.

Van schatje kreeg ik bloemen, voor mijn nieuwe baan en nieuwe auto. Super lief!

Op mijn werk stond een gele Ford bus (?) geparkeerd. Super mooi! Ik kon het niet laten om even een foto te maken.

Donderdag gingen we ’s avonds naar Amstelveen. Ik had toffe Nikes op de Bijenkorf website gezien. En in de winkel vond ik ze ook mooi! Maar wel erg duur (€140) dus ik heb ze laten staan. Toch maar even over nadenken..

Vrijdag deed ik een kantoordagje en aangezien ik weg ga, waren het vooral heel veel afscheidskoffietjes. Deze quote vind ik wel echt heel sterk en zit dan ook in mijn bullet journal!

We aten heel veel abrikozenvlaai afgelopen week want het was in de aanbieding en een hele vlaai is best veel met zijn tweeën..

Zaterdag kwam mama langs en gingen we lekker shoppen. Het plan was Zaandam, maar ik nam de verkeerde afslag en dus was Hoofddorp net wat makkelijker. Ach, ook prima! We aten een super lekker broodje bij Snel & Versss.

En ze hadden een pop-up store van Van Delft! Met allemaal gekke en bijzondere pepernootsmaken. Echt heel leuk en lekker! Ik nam twee zakjes mee en ben wel benieuwd of ze lekker zijn.

Bij Flying Tiger vond ik de bullet journal die ze nu in het assortiment hebben en ik kocht ook een paar tubetjes waterverf. Daar wil ik mee gaan experimenteren en hopelijk een beetje beter in worden.

Nadat we mama af hadden gezet bij het station was het een prima moment voor een ijsje. Lekker!

Zondag was niet zo mijn dag en dus lag ik vooral in bed. ’s Avonds aten we wel lekker lui en makkelijk pizza, wat ik wel prima vond. Al waren ze wel de ananas vergeten..

Deze week moet ik vooral dingen afronden en overdragen op het werk, maar kan ik gelukkig wel rustig aan doen. Dat is ook wel eens fijn!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *