Wat ik in een week deed #51

Happy new week! Of eigenlijk ben ik nu alweer toe aan vakantie. Ach, we gaan er maar weer voor. Het einde is in zicht, want ik heb bijna vakantie!

Maandag aten we verse frietjes, bietjes en ik vega kipnuggets van de Jumbo. In mijn herinnering waren die kipnuggets lekkerder, maar ach.

’s Avonds gingen we ondanks weinig zin toch even naar de Nike outlet in Amsterdam. Ik wil al een tijdje nieuwe sneakers en kan steeds niks leuks vinden (of duuuur). Ook nu was er helaas weer niks leuks..

Dinsdag gingen we eind van de middag weer even auto’s kijken. Ik denk dat de kans toch wel groot is dat het de Karl gaat worden! Ik maakte een proefritje in de Aygo maar vond het verschrikkelijk, ik miste echt teveel power om mee te kunnen met het verkeer op de snelweg. De Karl doet het wat dat betreft wel beter, en is nog steeds een klein en zuinig autootje.

Ik kreeg een kaartje van Sabine, super lief!

En ik kreeg mijn bestelling binnen van Studio Stationery! Dit Nederlandse merk kan je onder andere kopen bij de Bijenkorf, maar daar hebben ze vaak niet alles in het assortiment. Ik wilde wat nieuwe washi tapes en besloot dus maar wat te bestellen in de shop. Ik vind de tapes echt heel fijn, ze plakken goed en ze hebben leuke designs!

Hmmm…

’s Avonds gingen we nog even naar de Action. Ik zag in een van de bullet journal facebook groepen dat de bullet journals er weer waren! Vorige keer heb ik ze gemist en ik was toch wel benieuwd. Verrassend genoeg hadden ze er in Haarlem meer dan genoeg en dus nam ik er 4 mee voor mijn mama en 2 voor mezelf. Inmiddels zijn ze overal wel aardig geplunderd denk ik, gezien de hele hype eromheen..

Deze week begon ik voor het eerst in mijn Muji B6 bullet journal. Even wennen, maar het werkt wel fijn!

Vervolgens springen we naar donderdag. Ik speelde ’s avonds weer eens wat games op de bank. Ik had een tijdje geleden Toad gekocht en nog niet geopend, maar daar werd het nu wel tijd voor. Ik vind het best een leuk spel! En ben sowieso nog steeds blij met de Nintendo Switch. Het is de perfecte combinatie van de Wii en de Nintendo 3DS.

Vrijdag had ik weer een drukke dag op kantoor (eigenlijk elke dag..) en kwam ik best wel moe thuis. Met vriendje ging het ook niet zo, maar we besloten onszelf toch maar bijeen te rapen en even de deur uit te gaan. We gingen naar de Nike outlet in Muiden, waar ze verrassend genoeg ook maar weinig hadden. Met lege handen weer naar huis..

Zaterdag zijn we naar mijn ouders gegaan om samen met hen auto’s te kijken. En dat kon niet zonder tussenstop bij Ikea Delft! Hier hebben ze een bakkerij en dus de allerlekkerste broodjes en gebakjes. We namen wat brood mee en kokosmakronen.

En vervolgens was het tijd om auto’s te kijken! Ik heb ze de Opel Karl laten zien en ze waren ook heel enthousiast. We zagen ook een hoop andere auto’s, maar ze waren al snel te klein of juist te duur. Het blijft toch lastig, auto’s…

’s Avonds reden we weer naar huis, maar waren we allebei vrij gaar. Tijd voor een koffie- en kokosmakroonbreak. Met romantisch uitzicht over de snelweg.

Zaterdagavond lagen er nieuwe Apple Watch bandjes op de deurmat, hoera! Het duurde best even voordat ze er waren want Aliexpress, maar ik ben er wel blij mee. Mooie kleurtjes voor de herfst!

Zondag deden we lekker rustig aan. Koffietje, beetje kleuren, beetje tv kijken. ’s Avonds gingen we heel lui voor pizza en ik bestelde eentje met champignons, ananas, ei en kaas. Een beetje vreemd maar wel lekker (tenzij je ananas haat, haha).

Deze week moet ik hard gaan nadenken of ik de Opel ga kopen, maar die kans is best groot. En aftellen naar mijn vakantie!

4 Reacties

  1. oh pizza, food en nog meer lekkere dingen! Trouwens die auto’s zien er super uit maar is altijd een moeilijke en dure keuze.. ahw je handettering ziet er super uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *