Wat ik in een week deed #50

Het was een super spannende week! En eindelijk kan ik er ook open over zijn, dus dat ga ik verderop in deze blogpost doen. Eerst even de week starten..

Met koffie! Ik was maandag en dinsdag in een ander gebouw dan normaal en daar hebben ze tenminste wel lekkere koffie. Dat is fijn opstarten!

’s Avonds aten we onder andere lekkere burgers. Ik vind het soms wel lastig om samen te koken, want ik eet vegetarisch en vriendje niet. En natuurlijk zitten er in alle verpakkingen 2 stuks en wil je eigenlijk niet 2 dagen achter elkaar hetzelfde eten. En dus eten we soms gewoon lekker alles, haha.

Mijn spread van de week ervoor was wel weer een succes en ik maakte nog even deze foto, van de compleet ingevulde spread. Plek zat, haha!

Dinsdag hadden we weer lekkere koffie en ik had m’n nagels maar weer eens gelakt. Mooi zwart is niet lelijk!

’s Avonds deden we niet zoveel. Schatje keek voetbal en ik keek YouTube, haha.

Woensdag moest vriendje naar de kno arts voor een al veel te lang durende oorontsteking en dus ging ik maar even mee. Ik werkte thuis en had eigenlijk best wel een heftige dag. Want.. Ik heb mijn baan opgezegd! Ik had afgelopen weken wat sollicitaties en heb eindelijk iets gevonden wat mij leuk leek en een mooie nieuwe kans. Ik deel bewust niet zo heel veel over mijn werk en wat ik precies doe, dus dat ga ik nu ook niet doen. Maar het was echt tijd voor iets nieuws en ik hoop dat ik de goede keuze heb gemaakt! Ik moet wel zeggen dat ik echt met pijn in m’n hart afscheid moet gaan nemen van al mijn leuke en fijne collega’s, en het ook niet meeviel om mijn managers te vertellen dat ik vertrek..

’s Avonds aten we lekker noodles en was vriendje extra lief. Fijn!

Ik kocht ’s middags nog een boek waar ik met mijn nieuwe baan eigenlijk minder aan ga hebben, maar ach. Ik ben wel benieuwd naar dit boek! En is het al tijd voor thee in mijn kerstmok? Ik vind van wel.

Donderdag kwam ik thuis na het werk en had vriendje namens mijn ouders een bosje bloemen gekocht. Super lief!!

Ik kocht ook weer een van mijn favo geurtjes, Sun Shake van Jil Sander. Lekker fris en zomers. Hij was in de aanbieding bij Kruidvat.

Donderdag gingen we ’s avonds bij de ouders van het vriendje eten, altijd gezellig! Ik bladerde door het nieuwe Ikea boek en na het eten kregen we nog een lekker toetje.

Op vrijdag keken we de finale van De Slimste Mens. Ik was team Anne Fleur, maar ik denk dat ze het alledrie hadden verdiend! Ik vond de vrijdag op kantoor wel heftig. De afgelopen dagen stond vooral in het teken van collega’s vertellen dat ik vertrek, en dat valt toch zwaar. Ik heb nog geen spijt van mijn keuze, maar leuk is anders.

Een andere baan betekent helaas ook einde lease-auto. Ik moet op zoek gaan naar iemand die mijn mooie Mazda over wil gaan nemen en dus ging hij op zaterdag even door de wasstraat voor extra mooie foto’s!

En we gingen auto’s kijken! Ik wil een auto gaan kopen en ben me dus een beetje aan het oriĆ«nteren. Dat valt niet mee hoor.. Ik heb een hele mooie Suzuki Swift gezien vorige week, maar die was toch best wel prijzig. Op zaterdag gingen we naar een aantal andere garages en bij Opel probeerde ik de Karl. Deze kost nieuw bijna net zo veel als een tweedehands Suzuki Swift en is dus best interessant. Keuzes, keuzes..

Zondag begonnen we de dag lekker rustig met een ontbijtje en een kopje koffie. Ik ben nog steeds heel blij met mijn Starbucks mokken!

Mijn spread voor aankomende week moest weer op de foto. Ik ga deze maand starten in de Muji B6 bullet journal, met een ringband. Tot nu toe vind ik het papier echt mega fijn, maar het formaat wel een beetje wennen!

En toen kwam Lara langs, hoera! Ze kwam lekker kleuren en we gingen naar de McDo, want ze hebben nieuwe vega burgers! Ik vond ‘m best wel lekker en een stuk minder vet dan die groenteburger die ze eerst hadden.

’s Avonds aten we weer super gezond *kuch*. En het weekend is echt weer VEEL te snel gegaan..

Deze week staat weer in het teken van collega’s vertellen dat ik vertrek, en plannen tot eind van de maand. Ik heb nog wel aardig wat vakantiedagen en die hoop ik dus nog wel in te kunnen zetten. Maar ik wil mijn oude werk ook met een goed gevoel afsluiten, dus dat is dan weer dubbel. Ach, komt vast goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *