Mini TK Maxx shoplog

Die titel lijkt haast op de naam van de nieuwe iPhone Xs Max. Het is groot en toch klein, haha. Afgelopen zondag waren schatje en ik in Amsterdam Osdorp. Bij de Nike Outlet was het (alweer) geen succes en toen we toch even naar een supermarkt wilden voor lunch, zagen we dat er in het winkelcentrum in Osdorp naast de AH XL ook een TK Maxx zat. Ik ben groot TK Maxx fan en dus sleurde ik ‘m mee de winkel in..

Echt mega veel kocht ik niet, maar toch leek het me wel leuk om er een kleine shoplog van te maken. Lang geleden dat ik dat heb gedaan. En ik vind het altijd leuk om te lezen bij andere mensen! Mocht je TK Maxx trouwens niet kennen – het is een soort outlet achtige winkel die in meerdere Nederlandse steden zit. Het assortiment wisselt heel vaak en ze hebben heel veel verschillende items. Van make-up tot aan (designer) tassen en van keukenaccessoires tot aan kleding en telefoonhoesjes. Ik kijk het liefst altijd bij de make-up, bij de schoenen en bij de tech items!

Allerleerst leefde ik me deze keer uit bij de stationery. Ze hadden een goede hoeveelheid Moleskine producten en ik besloot een notitieboek met lijntjes en een notitieboek met puntjes (een bullet journal dus, haha) mee te nemen. Ik begin half oktober aan een nieuwe baan en vond dus wel dat ik een nieuw Moleskine boekje mocht kopen hiervoor. Deze oranje kleur vond ik wel mooi en leuk voor de herfst!

Die met stipjes ga ik uiteraard gebruiken als bullet journal. Ik ben wel benieuwd of hij fijn is, want ik hoor er verschillende verhalen over. Mooie look & feel, maar toch best wel dun papier. We gaan het zien! Ze waren allebei nu €10 in plaats van €17.

Deze beauty tool ziet er wellicht een beetje eng uit, maar is echt heel fijn! Je kunt hiermee puistjes en andere smerige dingen uitdrukken zonder dat je gelijk een lelijk wondje krijgt. Heel goedkoop vond ik ‘m niet want je koopt zoiets op AliExpress voor 1/3e van de prijs. Maar ik wilde er wel weer eentje en deze tool heeft een duochrome unicorn magic look. Ik was overtuigd, zoals je kunt zien.

Als laatste kocht ik deze eyeshadow sticks van theBalm. TK Maxx is echt de plek om van niet hele bekende make-up merken items te scoren voor een goede prijs. Ik kocht er al eens NARS producten en ze hebben ook vaak items van Illamasqua en nu bijvoorbeeld by Terry. Ik gebruik dit soort oogschaduw pennen echt heel vaak omdat ik lui ben en dus ging dit setje mee! Er zitten 5 kleurtjes in en volgens de sticker kosten ze normaal €92. Dat is een hoop geld.. Voor €13 wil ik het echter wel graag proberen!

Ik vind de kleurtjes super mooi! Er zitten twee lichte tinten in en drie wat meer donkere tinten. Die donkere tinten lijken me wel mooi als een soort vervaagde eyeliners en de lichte zijn heel fijn als je doodmoe bent en er toch iets frisser uit wilt zien. Ze smeren heel fijn en drogen vervolgens heel snel op. Of ze goed blijven zitten weet ik nog niet, maar ik heb goede hoop!

Hoewel ik niet mega veel kocht, ben ik heel blij met mijn gescoorde spullen! En ik vond het ook echt leuk om weer eens bij de TK Maxx te zijn. Toen ik nog in Den Haag woonde en in de Bijlmer werkte kwam ik er mega vaak, nu niet zo vaak meer. Maakt het toch wel weer extra leuk!

Kom jij weleens bij TK Maxx?

8 Reacties

  1. Ik vind zelf de Moleskine journals te dun papier voor een bullet journal, ik heb dat dus ook snel opgegeven haha. Maar die rode die je hebt gekocht heb ik vorig jaar helemaal vol gekalkt met schrijfideetjes. En ik mis het linkse zijlijntje niet in elk geval 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *