Wat ik in een week deed #49

Woah, ik ben al bijna een jaar bezig met deze diaries! Dat is voor mijn doen best een bijzonder niveau van commitment, haha. Afgelopen week deed ik een hoop spannende dingen,  maar daar kan ik jullie nog even niks van laten zien. Gelukkig heb ik wel heel veel eten om te laten zien, haha.

Deze Smarties ijsjes smaken niet meer zoals vroeger en dat was echt een enorme deceptie. Zo jammer!

Zoals je ziet fotografeerde ik weer vooral eten. Dinsdag at ik salade met de lunch en worteltjes met het avondeten. Ik eet na 3 jaar nog steeds geen vlees (en ik leef nog), en deze spinazie-kaas burgers zijn een van mijn favorieten!

Mijn weekly spread deze week was vrij oranje. Ik weet niet of ik er echt blij mee was qua kleur, maar hij werkte wel gewoon fijn!

Vervolgens skippen we naar donderdag, want blijkbaar had ik verder geen foto’s haha. Donderdag was ik 1,5 jaar samen met schatje en dus gingen we uit eten in Haarlem. We gingen naar Woodstone en dat was best prima! Ik had een lekkere pizza en ook het toetje was fijn.

Daarna gingen we nog even de stad in want het was koopavond. Bij Hudspn’s Bay hadden ze nog steeds sale en ook nog steeds best wel veel producten. Zoals deze Rebecca Minkoff tas! Ik heb die al in het bruin en ik had echt geen nieuwe nodig, maar 70% korting is wel een goede deal. Ik kocht zelf drie stiften bij Pipoos, de Pentel Touch stiften.

Vrijdag gingen we na het werk even naar Amsterdam voor het geheime project (haha) en daarna als twee ultieme dikkies door de McDrive. Ik hoorde dat de groenteburger weg gaat en er twee nieuwe vegetarische alternatieven voor terug komen. Ben benieuwd!

Zaterdag gingen vriendje en ik naar mijn ouders, want mijn broer was jarig en mama had ook nog geen cadeautje gekregen voor haar verjaardag. Tijd voor taart dus!

Zondag hadden we als goed voornemen om helemaal niks te doen, maar dat ging toch een beetje anders. Vrijbuiter is failliet en was blijkbaar begonnen met een magazijnverkoop waarbij je 40% korting kreeg op alles. We hadden nog nieuwe campingstoelen nodig en dus gingen we maar even kijken. En we vonden ze! We namen er gelijk voetenbankjes en kussentjes bij, dus volgende vakantie zitten we er koninklijk bij.

Daarna gingen we nog even naar de Makro aangezien het op de route lag, maar ze hadden weinig leuks.

Ik kocht wel nog een jas bij de Vrijbuiter, een softshell jack. Super fijn, want hij is water- en winddicht zonder heel dik te zijn. Ik wilde al een tijdje zoiets, maar vond het toch wel duur. Nu met die korting was het prima! En nee, het is geen charmante foto haha.

Daarna ging ik nog even kleuren want mijn spread voor aankomende week was nog niet af. Het viel niet mee, maar uiteindelijk is het gelukt! Ik wilde iets meer kleur gebruiken en dat is wel gelukt, dus daar was ik wel blij mee.

En nu weer hard aan de slag, want een nieuwe week. Tijd om mijn bullet journal spread goed te vullen!

5 Reacties

  1. Wat een goede deal zeg van die tassen! En leuk om weer te lezen over wat je de afgelopen week hebt gedaan. Wat eet jij toch altijd lekkere dingen, ik krijg er honger van haha! Je planner ziet er trouwens echt zoooo mooi uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *