Wat ik in een week deed #48

Lekkere dingen eten, haha!

Zo aten we op dinsdag pizza! Voor de verandering gingen we voor New York Pizza en daar hebben ze nu een vegan shoarma pizza. Vind ik als vega persoon wel fijn, dus probeerde ik ‘m. En hij was verrassend lekker!

Ik heb ook lekker veel aan mijn bullet journal gewerkt deze week. Mijn Leuchtturm 1917 is bijna vol en dus moet ik gaan switchen. Het wordt een bullet journal van Muji die ik in Duitsland heb gekocht tijdens onze vakantie. Met ringband en een maatje kleiner, dus even wennen!

Woensdag aten we pasta en dat vind ik altijd wel fijn. Het ziet er wellicht niet heel lekker uit, maar dat was het gelukkig wel!

’s Avonds plofte ik op de bank met mijn Nintendo Switch en een reep chocolade. Ik vond ‘m niet zo lekker eigenlijk, die van Tony is meer mijn ding! En ik loop steeds vast met Donkey Kong, dus dat is ook wel jammer..

Donderdag werkte ik thuis en gebruikte ik alle breaks lekker om wat ideeën uit te werken voor mijn nieuwe bullet journal. En misschien ook wel even een beetje onder werktijd..

Ook kwam mijn nieuwe rugzak binnen! Ik had al zo’n rugzak in het blauw, maar die begon een beetje kapot te gaan en ik vond de kleur toch wel heftig. Dus dan maar zwart!

Donderdag aten we lekker simpel een eitje, maar heel vrolijk was het eitje niet. En ik eigenlijk ook niet zo, dus dat paste goed bij elkaar. Vrijdag kwamen vrienden eten en maakten we spinazieschotel, maar daar heb ik dan weer geen foto van gemaakt. Gemiste kans!

Zaterdag hadden we een familie bbq en dus nog meer eten. Gelukkig was er lekker veel salade want daar kan ik echt oneindig veel van blijven eten, haha! Ik had er eigenlijk niet zoveel zin in, maar gelukkig was het wel gezellig.

Tussendoor maakte ik mijn spread voor volgende week. Ik was er niet helemaal blij mee (te vrolijk, haha), maar op de foto ziet hij er wel mooi uit!

Zondag ging ik naar Amsterdam om gezellig met Lara te gaan lunchen en shoppen! We gingen naar Sumo voor sushi lunch en daarna even naar de Bijenkorf om rond te kijken. Als je een Leuchtturm wilt, ga daarheen haha!

We scoorden wat dingen op het Centraal Station en bij de Kruidvat. Zo kocht ik weer eens Lemony Flutter van Lush en had ik een nieuwe basecoat en topcoat nodig. En ik vond een leuk boekje over handlettering bij Sissy Boy, dus ging hij ook maar mee.

Op zich een prima weekje dus, al ben ik best moe na zo’n weekend. Hebben jullie nog wat leuks gedaan?

6 Reacties

  1. Ik heb net een nieuwe 1917 gekocht en ben er weer zo blij mee! Ik schreef het laatst ook al een keertje, maar jouw bujo spreads zijn echt een inspiratie voor mij – zo mooi en clean! Ik ben benieuwd hoe de muji bujo je bevalt (: Ik had vroeger altijd een Nintendo DS en als ik die Switch zo zie dan denk ik: Ahhh zou dat zo graag weer eens doen, gewoon lekker met zo’n ding op de bank ploffen en lekker een spelletje spelen. Liefs!

  2. Super leuk om een beetje mee te kunnen kijken met jouw week. Die pizza’s van New York Pizza zien er zooooo lekker uit zeg! Jeetje! Ook echt een hele mooie tas. Ik heb sinds kort ook een Fjallraven en ik ben zo’n fan. Ze zijn super leuk en rugtassen zijn gewoon zoveel fijner dan handtassen. Dat ik daar nu pas achterkom zeg haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *