Wat ik in een week deed #47

Joee, is het al weekend? De maandag valt toch altijd weer tegen, moet ik zeggen. En ik kwam erachter dat ik best wel weinig foto’s heb gemaakt afgelopen week. Wat ook wel iets zegt over mijn week. Al begon hij wel goed!

Want vriendje en ik werden wakker in ons tentje in Limburg. Het weekend waren we bij mijn ouders op bezoek op de camping. Ondanks dat we er voor een niet hele leuke reden waren (afscheidsdienst van familielid), vond ik het weekendje wel echt heel fijn. Even weg van alles en terug in de Limburgse rust.

Op onze laatste ochtend haalden we vlaai bij de bakker in het dorp. Lekker! Dat kunnen die Limburgers wel.

Nadat we al onze spullen hadden ingepakt, was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder tussenstop in de outlet in Roermond! Ik wilde kijken voor een etui, maar ging naar huis met een horloge. Zo gaat het altijd he.. Ik vond dit Fossil horloge wel mooi en uniek! En hij was nu nog geen €40 in de sale.

’s Middags gingen we naar de ouders van mijn vriend, want zijn mama was jarig. Dus nog meer taart en gezelligheid!

Eenmaal thuis begon de gewone werkweek weer en viel het best tegen, na zo’n chill weekend. Ik maakte nog wel een paar diary pagina’s in mijn bullet journal, met de foto’s van het weekend! Ik ben nog steeds wel blij met mijn HP Sprocket. De foto’s zijn niet van super goede kwaliteit, maar het is wel heel handig en leuk om in mijn bullet journal te gebruiken.

Ik was ook heel blij met mijn spread van deze week! Ik werk nog steeds trouw in mijn bullet journal en ging deze week voor een voor mijn doen niet heel minimalistische spread. Lekker vrolijk!

Op donderdag gingen we met de ouders van mijn vriend ’s avonds nog even Haarlem in. Het was koopavond en we wilden nog even goed gebruik maken van de sale bij de Hudson’s Bay. Ik blijf me verbazen over die winkel, want het lijkt wel alsof niemand er iets koopt haha. We scoorden twee dekbedovertrekken met een hoop korting!

En toen kwam de regen.. Eigenlijk de hele week al, maar donderdag was het denk ik wel het ergst. We waren helemaal doorweekt geraakt en ook de voortuin veranderde in een zwembad. Ik vind het niet heel erg, want ik vind hitte niet heel fijn.

Ik kocht de app ProCreate, waarmee je op de iPad als je een beetje skills hebt echt prachtige creaties kunt maken. Ik heb overduidelijk niet zoveel talent, maar dat is helemaal niet zo erg. Ik ga wel op zoek naar een goede stylus voor mijn iPad. Op mijn iPad werkt het Apple Pencil niet, maar er zijn wel wat alternatieven voor. Hopelijk word ik er dan ook beter in, haha!

Hoera, ik won €1,50! Haha, ik doe regelmatig mee met de Staatsloterij met zo’n 1/5e lot van €3,50. Ik maak nog steeds winst volgens mij, omdat ik een keertje €20 heb gewonnen. Helaas was het niet genoeg om per direct mijn baan op te zeggen..

Zaterdag was het wel weer eens tijd voor een smoothie. Die maak ik echt veel te weinig, terwijl ik het wel altijd heel lekker vind! Ook als ontbijt, dus zeker vaker doen.

Ik maakte mijn spread voor aankomende week en was er wel blij mee. Weer iets heel anders dan de week ervoor, maar hopelijk past het net iets beter bij mijn werkdagen.

Op zaterdagavond gingen vriendje en ik even wiien, maar na twee potjes kwam ik er wel weer achter dat ik ook daar geen talent voor heb. En ik voelde me niet zo goed, dus er was ook weinig motivatie. Het was ook maar goed dat we dit weekend niks hadden gepland.

Op zondag gingen we toch maar even de deur uit. Ik heb een paar weken geleden een Nintendo Switch gekocht en wilde wel weer een nieuw spelletje. Ik kon echter niet kiezen.. En dus gingen ze allebei maar mee, haha! Gisteren heb ik Donkey Kong gespeeld en dat spel is eigenlijk wel heel leuk, leuker dan ik had verwacht!

Hoe was jullie weekend?

3 Reacties

  1. Ik kijk elke keer weer half kwijlend naar jouw spreads, ik vind ze zo mooi! Mijn eerste volle bujo is aan vervangen toe, dus ik heb gisteren een nieuwe gekocht. Heel veel zin om daarmee aan de slag te gaan. En je horloge is inderdaad echt uniek; mooi! Ik ben heel benieuwd naar de stylus die je voor je iPad aan gaat schaffen. Het lijkt mij ook leuk om dat soort dingen met die app te kunnen maken (: Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *