Wat ik in een week deed #46

Op een mini vakantie! Helaas wel alleen in het weekend, maar het was wel heel fijn. Het begin van de week stond uiteraard in het teken van werken, werken, en werken..

Al begonnen we de maandag met iets anders. Ik had wat vage klachten en moest van de huisarts maar bloed laten prikken. Voor het eerst in mijn leven en de experience was niet zo geweldig, haha. Ik ben blijkbaar moeilijk te prikken en dus eindigden ze na 2 pogingen in mijn hand. Geen aanrader, maar ik heb het wel overleefd. De uitslag was gelukkig ook goed.

’s Avonds aten we weer lekker in de tuin. Ik ben echt dol op de vegetarische gehaktballetjes van de Vegetarische Slager, en vriendje lust ze zowaar ook!

Ik maakte begin van de week al mijn spread voor de week erna, wat voor mijn doen uitzonderlijk snel is. En ik vond ‘m wel goed geslaagd!

Dinsdag probeerde ik de vissticks van Vivera en ik vond ze wel lekker. Niet heel erg vis-achtig, maar dat vind ik juist wel fijn. De visburger van Vivera vind ik ook wel prima!

Woensdag gingen we ’s avonds nog even naar de Action. Ik had leuke stickerboekjes gezien voor in een bullet journal, maar die kon ik niet vinden. Ik kocht wel hele schattige washi tapes! En dat notitieboekje beschrijft exact hoe ik me voel..

Donderdag aten we zelfgemaakte pizza en het was heerlijk! De bodems hadden we niet zelf gemaakt overigens, want dat is altijd zoveel werk. Dus eigenlijk waren het zelf belegde pizza’s, haha.

Vrijdagmiddag gooiden we de auto vol en reden we naar Limburg voor een weekendje weg! Met een niet zo leuke reden, want we moesten naar een afscheidsdienst van een familielid. Maar mijn ouders zijn op vakantie in Limburg en dus besloten we alles met elkaar te combineren. Ze staan op een camping met hun caravan en dus namen we een schattig klein tentje mee om in te slapen.

’s Avonds gingen we aan de Limburgse frieten en een groentekroket (beste uitvinding ooit). In Limburg was het heel zonnig en heel warm, dus dat was wel even wennen haha!

Zaterdag gingen we met zijn allen naar Maasmechelen Village, een outlet net over de grens in Belgie. Ik vind deze outlet nog steeds veel mooier dan de outlet in Roermond, en ze hebben ongeveer dezelfde winkels.

Veel kochten we er niet, ik was eigenlijk de enige die iets kocht haha. Dit setje van Bobbi Brown vond ik wel mooi en hij was maar €20. Er zit een make-up outlet winkel in Maasmechelen Village waar ze naast Bobbi Brown merken als MAC en Smashbox verkopen. Voornamelijk oude collecties, maar er was genoeg moois.

We gingen er nog even lunchen en een koffietje drinken, en toen weer door.

Vaste prik in Belgie is even naar de supermarkt voor lekkere chips. Vriendje slaat dan altijd Monster Munch in en ik nam een zakje augurkchips mee om eens te proberen. Naar deze Kettle chips ben ik ook wel benieuwd! Ik vond ‘m wat duur en hij komt vast nog wel naar Nederland dus ik nam ‘m toch maar niet mee.

En daarna gingen we nog eventjes naar Duitsland om de DM te plunderen. Tijdens onze eigen vakantie een maand geleden hadden we niet veel plek in de auto, maar nu wel. Ik maak nog wel een shoplog met mijn aankopen!

’s Avonds gingen we uit eten in Ohé en Laak en dat was heerlijk!

Ik schreef netjes in mijn bullet journal wat ik elke dag had gedaan en met zonsondergang gingen papa en ik nog even op fototocht. Mijn vader fotografeert heel veel en van hem heb ik het eigenlijk ook geleerd.

Zondag gingen we naar de afscheidsdienst, wat best wel heftig is. Het was een jonge jongen en dus hadden zijn vrienden veel geregeld en spraken ze ook veel mooie woorden tijdens de dienst. Daarna gingen we nog naar het ouderlijk huis om te proosten op het leven. Want voordat je het weet, is het over..

Op de terugweg gingen we voor een ijsje in het dorp en ze hadden heel veel gekke smaken, haha! Ik ging voor m&m, stracciatella en tiramisu, niet al te spannend dus. Maar wel heel lekker!

En eenmaal terug op de camping had mijn mama de stickerboekjes bij de Action voor mij. Lief!

De mini vakantie was eigenlijk wel echt heel fijn en chill. Dat kamperen bevalt ons wel prima en zeker met lekker weer is het geen straf. Inmiddels ben ik weer aan het werk en is dat chille gevoel alweer ver te zoeken, haha.

3 Reacties

  1. Oh naar die stickerboekjes van de Action ben ik eigenlijk wel benieuwd! Maar onze Action is altijd héél laat met dat soort dingen dus ik zal nog wel een tijd moeten wachten tot ik ze hier kan vinden.

  2. Leuke foto’s! Wij gaan ook nog een weekje Limburg met als planning Designer Outlet Roermond, al ga ik toch nog even vergelijken of ik de outlet die jij benoemd niet nog leuker ga vinden haha. Klinkt beide erg goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *