Een veel te grote DM shoplog

Wanneer je naar Duitsland, of in de buurt van Duitsland, bent, kan je haast niet niet naar de DM gaan. Deze Duitse drogisterij heeft niet alleen een groot assortiment en een fijn huismerk, maar is ook nog eens heel betaalbaar. We waren laatst in Limburg en gingen dus even de grens over om wat inkopen te doen. En ik ben wel goed geslaagd!

Als eerste kocht ik een paar douchegels, van het huismerk Balea. Deze douchegels zijn slechts €0,55 per stuk en dus mega betaalbaar. De geuren wisselen regelmatig en deze keer hadden ze veel zoete en zomerse geuren. Ik vond niet alles lekker, maar nam er wel drie mee. Ik denk dat die met framboos en limoen mijn favoriet is! En hoe leuk zijn de verpakkingen?

De haarproducten van Balea vind ik doorgaans ook heel fijn. Ze hebben verschillende lijnen en met mijn haar gebruik ik graag voedende en frisse producten. Ik ben benieuwd naar de Brillant Shine shampoo (€1,35) en conditioner (€1,35), want mijn haar kan wel een oppepper gebruiken. Ook de appelshampoo (€0,50) lijkt me lekker, maar dan vooral vanwege de geur. Met mijn krullen gebruik ik daarnaast vaak zo’n spray (€2,45) om mijn haar na het douchen te ontklitten.

En nog meer shampoos! Ik zag deze Aloe shampoo (€2,45) en conditioner (€2,45) van Garnier en was wel benieuwd. Volgens mij is hij wel lekker fris. En toen we bij de DM waren, was het 35 graden en had ik wel behoefte aan fris, haha! Ook kocht ik een Aloe body lotion van Balea (€1,75). Die leek me wel fijn voor warme dagen!

Treaclemoon kennen we in Nederland ook, maar deze Bonbon geur (€0,95) had ik hier nog nooit gezien. Hij deed me een beetje denken aan Snow Fairy van Lush, en dus lekker zoet! Ik besloot maar een kleintje mee te nemen in plaats van een halve liter. Ook kocht ik de The Little Black One mascara van Catrice (€4,45). Ik had bij Lotte gezien dat deze mascara best goed is en ik kon ‘m nog niet vinden in Nederland. Ben benieuwd!

Als laatste scoorde ik nog wat skincare van Balea. Het Aqua Serum (€2,95) vind ik heel fijn en dus sloeg ik wat back-ups in. En ik nam een Peel-Off masker (€2,75) mee, omdat ik hier wel benieuwd naar ben!

Je kunt wel zeggen dat ik goed geslaagd ben, haha! En vriendje ook. Hij nam vooral van L’Oreal Paris wat producten mee want deze zijn een stuk goedkoper in Duitsland! En als alles weer op is, dan moeten we maar weer eens die kant op gaan..

6 Reacties

  1. Hiiii! Ik ken dat merk Balea helemaal niet maar het ziet er goed uit, ik heb nu ook zin om naar Duitsland te gaan voor wat shoppings! X

  2. Ik ben op dit moment op bezoek bij familie in Zwitserland, en toen ik net Bloglovin’ opende en jouw post zag, herkende ik de Balea douchegel met granaatappel meteen! Die hebben ze hier in de douche staan (: Hij is super fris, heel lekker. Morgen gaan we naar Zürich, dus misschien ontdekt ik daar ook wel een DM. Liefs!

  3. Leuke shoplog, je bent goed geslaagd! 🙂 Ik ben al zo lang niet meer bij de DM geweest, de eerst volgende x dat we weer in Duitsland zijn ga ik er maar weer eens naar binnen.

  4. De producten van Balea zijn altijd zo fijn! Hele leuke DM shoplog! Ik ben echt mega benieuwd naar die Aloe Vera haar producten. De laatste keer dat ik bij de DM was stond ik nog te twijfelen of ik die mee zou nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *