Bullet journal update #4

Elke keer als ik een update maak, verwonder ik me erover hoeveel tijd er alweer verstreken is! Is dit een teken van ouderdom? Help? Haha, ach gelukkig worden we ouder en staan we niet stil. Tijd voor een nieuwe bullet journal update!

Spreads

Begin juni maakte ik deze frisse, roze spread. Hij beviel best goed! Ik vond de quote en versieringen leuk en ik had meer dan genoeg ruimte voor al mijn to do’s.

De week ervoor had ik deze pagina voor mijn dagelijkse verhaaltjes. Ik had eigenlijk geen diary spread en miste het toch best wel. In plaats van dat ik achteraf over de dag schreef, probeerde ik eens om ’s ochtends over de dag zelf te schrijven. Vooruitkijken dus eigenlijk. Het beviel niet zo goed, dus ik ben weer terug gegaan naar verhaaltjes achteraf haha!

En toen was het tijd voor vakantie! Ik had drie weken vrij en we gingen twee weken ook echt weg. En dus had ik geen uitgebreide spreads nodig om dingen te plannen, want de to do’s namen drastisch af. Ik kocht vlak voor de vakantie een HP Sprocket printer, zodat ik tijdens de vakantie foto’s kon printen en kleine verslagen kon maken. Leuk om terug te lezen!

Vervolgens was het alweer een nieuwe maand. In juli ging ik voor een rood thema om dat vervolgens na de eerste spread al los te laten, haha.

Maar de spread vond ik best fijn werken! En ik kon mijn rode washi tape van Muji gebruiken, die ik best wel mooi vond.

Van alle spreads was dit denk ik wel mijn favoriet! Deze spread was super simpel en basic, en ik gebruikte stickers van Aliexpress om het nog iets op te fleuren. Ik vond het fijn dat hij zo simpel en rustig was.

De week erna ging ik wel weer voor iets vrolijker, met blauw en wat meer versieringen. Ik had geen diary pagina’s gemaakt en achteraf miste ik dat toch wel een beetje. En dus maakte ik een pagina zoals ik ook tijdens de vakantie deed, met wat leuke foto’s van de afgelopen week. Niet slecht!

Bullet journal goodies

Natuurlijk kocht ik weer veel teveel dingen voor mijn bullet journal. Zo vond ik deze leuke washi tapes bij de Action! Vaak vind ik ze niet zo leuk, maar in deze setjes vond ik minimaal 2 washi tapes wel leuk. Die met de cameraatjes is mijn favoriet!

Regelmatig maak ik swatch foto’s voor instagram, want die doen het wel goed. Deze Stabilo stiften heb ik echter niet zo heel vaak gebruikt, want ze drukken best wel door. Jammer!

Bij Action hadden ze ineens stickerboekjes met stickers die perfect zijn voor in je bullet journal. Met bijvoorbeeld de dagen van de week en leuke quotes! Ik kon ze nergens vinden, maar mijn mama wist ze in Limburg te scoren.

In de vakantie ben ik naar Muji geweest in Duitsland en dus kocht ik er lekker veel stationery troepjes. De hele shoplog van Muji en de rest van de vakantie heb je hierΒ al kunnen zien! Ik ben vooral blij met de gelpennen, en met de bullet journals.

Met de HP Sprocket was ik in eerste instantie niet zo blij. Mijn foto’s werden heel roze en dat zag er nogal gek uit. Het bleek echter dat dit een productiefout was en dus heb ik ‘m omgeruild voor een andere (wat gelukkig moeiteloos kon bij CoolBlue). En nu doet hij het wel goed! Ik vind de kwaliteit nog steeds niet super goed, maar hij is wel handig mee te nemen en fijn in gebruik.

Als laatste scoorde ik dit stickerboek van MUS, wat je wellicht al wel kent van de Mijn Bullet Journal serie. Hier zitten allerlei handige stickers in, bijvoorbeeld met dagen en maanden, en kleine kalendertjes. Ik heb ‘m nog niet zoveel gebruikt en weet ook niet of ik dat ga doen, omdat het niet helemaal bij mijn bullet journal style past. Maar ach, ben er alsnog wel blij mee!

Ik hoop dat jullie deze update weer leuk vonden! Vergeet me niet te volgen op instagram als je nog veel meer wilt zien. En een nieuwe update volgt vast snel weer.

5 Reacties

  1. Super tof zo’n update! Ik heb het stickerboekje van MUS ook. Past ook niet 100% bij mij maar er zitten wel handige stickertjes in! Ik ga er volgende maand mee aan de slag πŸ™‚ En die Sprocket lijkt me super leuk! Denk niet dat je daar ikweetnietwatvoorzotte kwaliteit van moet verwachten maar voor zo’n dingen is het wel tof! Ben heel benieuwd naar die stickerboekjes van de Action. Ben bij de onze al drie keer binnen gelopen maar heb ze nog niet gespot πŸ™

  2. Ik val in herhaling als ik zeg dat ik jouw spreads ZO mooi vind altijd, dus nou ja, ik zeg het maar nog een keertje, haha. Ik heb ook in Berlijn een Muji gelpen gekocht, een zwarte. En nu heb ik spijt dat ik er niet gelijk een paar heb ingeslagen, want ze zijn echt fijn! Ik print mijn plaatjes en foto’s vaak uit met een ‘gewone printer’, thuis bij mijn ouders. Het jammere daaraan is dat ik soms geen plaatjes heb en dus moet wachten tot ik weer thuis ben, haha. Zo’n Sprocket lijkt me super handig, maar ik wacht nog even af of ik hem echt nodig ga hebben. Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *