Wat ik in een week deed #45

Het vooral heel heet hebben, haha. Afgelopen week was er een heuse hittegolf in Nederland en dat vind ik, vooral ’s nachts, wel een beetje afzien. Extra veel ijsjes dus!

En daar begon ik aan het begin van de week al mee. We hadden laatst M&M ijsjes gekocht (of eigenlijk het vriendje, love u) en die zijn verrassend lekker! Ik vind de gele wel een stuk beter dan de bruine, dus zeker de gele kopen als je ze eens wilt proberen. en zoals je ziet werkte ik lekker een dagje thuis in de tuin.

Ik ging weer lekker aan de slag met mijn bullet journal en vind het nog steeds heel fijn werken. Ik gebruik ‘m eigenlijk alleen voor werkdingen en kan zo goed bijhouden wat ik nog moet doen!

Hoera, we hebben weer een Dolce Gusto! We hadden een nieuwe gekocht maar die begaf het na een week al, en toen hebben we zo’n twee weken moeten wachten op een nieuwe. Gelukkig kunnen we nu weer lekker koffie drinken.

Op woensdag gingen we naar de Mediamarkt.. En dat is altijd gevaarlijk. Ik wilde eigenlijk een nieuw spelletje voor mijn Nintendo 3DS kopen, maar daar komen zo weinig leuke spellen nog voor uit dat ik ‘m eigenlijk wel zat was. En dus besloot ik een Nintendo Switch te kopen! Daar komen nog heel veel leuke spelletjes voor uit dus dan kan ik er voorlopig nog wel van genieten. Ik kocht Splatoon 2 erbij en bestelde Super Mario Odyssey, die de dag erna kwam. Allebei super leuk!

Op donderdag kon ik weer thuiswerken en dat was misschien maar goed ook.. Want ik had een spijker in mijn band. Arme auto! Gelukkig kon ik ’s middags gelijk bij de dealer terecht en hadden ze nog een band op voorraad. Dat was dus gelukkig snel opgelost.

Zo. Heet. Ik weet niet hoe mensen dit soort temperaturen moeiteloos overleven hoor, haha!

Hmmm patatjes en sla. Op vrijdag aten we lekker simpel en ik ben al snel tevreden!

Zaterdag gingen we naar Beverwijk. Ik wilde wat nieuwe shirtjes hebben en ben uiteindelijk heel goed geslaagd in de sale! Ik kocht niet alleen shirtjes, maar ook een leuk jurkje en een handig jasje voor m’n werk. Vriendje was ook goed geslaagd, want hij kocht weer eens nieuwe schoenen. We aten een lekker broodje bij Bakker Bart (fancy). ’s Avonds hadden we nog een housewarming van vrienden van mijn vriend.

En op zondag gingen we naar Artis! De ouders, zus, en aanhang van zus van mijn vriend gingen ook gezellig mee. Ik vind dierentuinen best een beetje zielig maar ik vond het ook wel weer een mooi excuus om mijn Canon camera weer eens af te stoffen en mee te nemen. Want het was alweer best lang geleden dat ik foto’s heb gemaakt met mijn camera..

En dat was wel weer een succes! Ik vind het toch altijd leuk om te doen en ik heb ook best wat mooie plaatjes geschoten, al zeg ik het zelf. Ik denk dat ik nog wel een losse blogpost maak met wat meer foto’s!

’s Avonds aten we lekker pizza met zijn allen, en was het weekend alweer voorbij. Ik ben stiekem wel blij dat het inmiddels wat minder warm is, haha.

Hoe was jullie week?

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *