Wat ik in een week deed #44

Hard aan de slag gaan.. De afgelopen weken zijn weer behoorlijk druk qua werk helaas. Echt veel foto’s heb ik dan ook niet gemaakt, maar gelukkig wel wat.

Dinsdagavond hadden we teamuitje in Amsterdam (grrr) en dus probeerde ik zonder fietsers te raken in het centrum te komen. En ben ik de enige die een foto maakt van waar mijn auto staat? Ik vergeet altijd waar ik ‘m heb gelaten.. We gingen trouwens lasergamen en in de eerste ronde was ik het beste meisje #winst.

Woensdagavond gingen we naar de Makro, gewoon omdat het kan. En omdat vriendje op zoek was naar een bepaalde reep van Verkade. Vreemd genoeg hadden ze precies die niet bij de Makro, haha! Gelukkig wel bij de Plus en dus kan hij genieten van crunchy speculaas en dark coffee. Ik nam zelf de reep met drie soorten noten mee. Ik heb ‘m nog niet geprobeerd, dus ik ben wel benieuwd!

Dat deze week lekker druk was, zag je ook wel aan mijn bullet journal. Ik was wel heel blij met mijn layout want hij was heel simpel en clean.

Vlak voor de vakantie heb ik een HP Sprocket gekocht. Hij viel eigenlijk wel een beetje tegen, want mijn foto’s werden heel erg roze. Ik hoopte dat dat nog zou bijtrekken, maar dat gebeurde niet. Gelukkig heb ik ‘m moeiteloos om kunnen ruilen voor een nieuwe (love CoolBlue) en die is wel goed! Geen roze foto’s meer, hoera.

Vrijdagmiddag was ik wat eerder klaar met werken en afspraken en dus gingen we even naar IJmuiden. Vriendje wilde een nieuwe zonnebril en ze hadden een goede actie bij Hans Anders, dus dat is gelukt! En in IJmuiden zit een goede ijssalon, dus ik eiste een ijsje haha. Het werd appel met stracciatella!

Zaterdag kwam Eunjeong het nieuwe huis bekijken en deden we een toeristisch bezoekje aan de omgeving. Ik nam haar mee naar Boschbeek, een klein park met een restaurant. Ik had daar nog nooit geluncht, maar het was echt heel lekker!

Daarna gingen we nog even naar Beeckestijn, een landgoed waar je vrij rond kunt lopen. Ik vind dat het er toch altijd wel mooi uit zien! Al had het gras het wel zwaar met dit warme weer, haha.

’s Avonds waren vriendje en ik ultiem lui en dus haalden we McDo om het vervolgens in de tuin op te eten. Ik ben heel blij dat ze tegenwoordig de groenteburger hebben!

Zondag gingen we naar een familiebbq van mijn vriend en natuurlijk moest er formule 1 gekeken worden. En zijn nichtje was er, dus krijg je dan af en toe een baby born in je handen geduwd.

Hoe was jouw week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *