Wat ik in een week deed #41

Vakantie vieren voornamelijk! Ik ben lekker drie weken vrij en daar was ik ook wel enorm aan toe. We gaan ook nog weg, maar ik vind het altijd wel fijn om eerst even thuis te rommelen en bij te komen.

Maandag moest m’n autootje naar de garage en dus stonden we vroeg bij de dealer. Schatje ging mee zodat hij nog even auto’s kon kijken, maar gelukkig is alles boven budget..

Daarna gingen we maar weer naar Ikea om nog wat dingen voor het huis te kopen. En we waren weer heel vroeg, dus eerst maar een ontbijtje!

Tijdens de vakantie ga ik niet zo heel fanatiek m’n leven plannen  want zoveel valt er niet te plannen, maar ik ga wel diaries maken. En toch maar wel een simpele spread gemaakt om wat dingen bij te kunnen houden.

Hmm, eten! Ik probeerde de vegetarische gehaktballetjes van de Vegetarische Slager en ze waren zo lekker dat vriendje ze ook wilde eten. Dat zegt wel wat! Zeker voor herhaling vatbaar.

Natuurlijk aten we ook weer pizza..

En we gingen naar de Bijenkorf want sale! Ik hoopte op een mooie Furla tas maar dat viel tegen. Ik kocht wel een shirtje van Scotch & Soda (met streepjes uiteraard) en twee washi tapes.

En we dronken en aten wat bij de Hema. Ze hadden er vegetarische saucijzenbroodjes. Daar ben ik wel heel blij mee!

Gedurende de vakantie ga ik dit soort pagina’s maken in mijn bullet journal. Ik heb een HP Sprocket gekocht waarmee ik van die kleine foto’s uit kan printen, zodat ik op vakantie ook nog aan de slag kan!

Donderdag ging ik voor het laatst naar mijn appartement in Den Haag. Ik had de overdracht en gelukkig heb ik de nieuwe bewoners al ontmoet. Ik vind het toch wel leuk om te weten wie er nu komt wonen. Ik heb er zelf met veel plezier gewoond namelijk en ga het zeker wel missen!

Geheel volgens traditie gingen we daarna nog even langs de Ikea in Delft om lekker brood en kaneelbroodjes te halen. Aanrader als je er eens in de buurt bent! In deze Ikea hebben ze een bakkerij namelijk, en het brood is echt heel lekker!

Vrijdag gingen we naar een sportwinkel om onze tennisrackets te laten maken (nou ja, die van mijn vriend) zodat we ze mee konden nemen op vakantie. Daar hadden ze Teva sandalen met 50% korting en ik vond deze zwarte wel mooi! En dus gingen ze maar weer mee..

Ik ben ook weer helemaal verslaafd aan Rollercoaster Tycoon Classic op de iPhone! Ik vind het nog steeds echt leuk om te spelen, al zijn sommige parken wel heel stom haha.

Bij Hema kocht ik nieuwe washi tapes want de schoolcollectie lag alweer in de winkels! Ik wilde de tapes van Blond Amsterdam al en die hadden ze nu ook hier. En ook in hun eigen collectie hebben ze super leuke tapes en andere spullen!

Zaterdag was het zover: op vakantie! We gaan dit jaar weer kamperen en deze keer met onze eigen tent. We zijn naar Limburg gegaan, in plaats van de wilde plannen die we hadden (Italië of Frankrijk). Anders werd het toch een beetje veel zo vlak na de verhuizing. Ik vind het helemaal prima!

Natuurlijk waren Jut en Jul wel wat dingen vergeten. Een hamer bijvoorbeeld, en onze kussens. De eerste stop was dan ook bij de Vrijbuiter en Beter Bed, haha.

Gelukkig hebben we de tent in elkaar gekregen! We hadden ‘m nog niet geprobeerd of überhaupt uit de verpakking gehaald, dus dat is altijd weer spannend.

En dus hadden we wel een patatje verdiend, vind ik zo.

Zondag wilden we eigenlijk niks doen, maar we eindigden bij de outlet in Roermond. We zitten op een kwartiertje rijden hier vandaan en dat maakt het wel aantrekkelijk. Al was het vooral heel druk en hebben we niks gekocht. Ach, we komen er vast nog wel een keer.

Bloemetjes op de camping!

Zondag gingen we ook voor het eerst koken op ons campinggasstel. Gelukt! Dat ging eigenlijk best prima. En zoals je ziet was het best koud nog, haha. Er komt heel goed weer aan dus dat is wel fijn. Laat de zon maar komen!

6 Reacties

  1. Fijne vakantie. Het lijkt me zo gezellig om een keertje met de tent op vakantie te gaan :-)! Ik vind jouw bullet journal-foto’s altijd zo inspirerend, zou willen dat ik zoveel tijd en geduld vrij kon maken om zo creatief te zijn. .

  2. Fijne vakantie 🙂 en zo leuk dat je door die kleine printer je bullet journal gelijk een stuk persoonlijker maken. En wat maakt de iPhone prachtige foto’s zeg. Die scherpte/diepte: zo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *