Wat ik in een week deed #40

Hoera, ik heb vakantie! Vorige week nog niet hoor, maar de komende drie weken wel. En daar ben ik ook wel heel erg aan toe. We gaan ook nog op vakantie, maar eerst een beetje thuis rommelen en uitpakken. Afgelopen week was dan ook best afzien, want natuurlijk moest alles af op het werk en moest ik dingen zo goed mogelijk overdragen.

Maandag was dan ook weer even afzien. Maar toen ik thuis kwam verraste vriendje me met m&m ijsjes! Die wilde ik al heel graag proberen maar we konden ze steeds niet vinden in de supermarkt. Ik vond deze bruine variant niet een mega groot succes, maar ben wel heel benieuwd naar de gele. Op zoek naar die variant dus..

En ’s avonds kwam zijn mama ook nog langs met taart. Oeps, haha. Ach, het was wel weer heel lekker! Deze taart maakt ze zelf en is een grote favoriet van mijn vriendje.

Dinsdag en woensdag was ik ook hard aan het werk en besloot ik me tussen de meetings door maar op te sluiten in een hok en hard door te werken. En tussendoor wat troostvoer te halen, haha.

We maakten afgelopen week voor het eerst sinds tijden weer pasta en het was super lekker! Niet mega gezond zoals je ziet, maar hij was wel goed gelukt. Met onder andere pesto, crème fraîche, champignons en een hoop kaas!

We kregen ook nog een kaartje van mijn tante voor het nieuwe huis, super lief! Ik vond ‘m echt heel schattig en natuurlijk leuk dat ze aan ons heeft gedacht.

Ook vond ik nog ergens tijd om te bloggen. Dat valt de laatste tijd echt niet mee, maar hopelijk lukt het me nu tijdens de vakantie wel weer om het iets meer op te pakken. Ik vind het bloggen wel oprecht nog steeds heel leuk, ook al lezen veel minder mensen het dan voorheen. Het blijft leuk om mooie foto’s te maken en te bloggen!

Mijn spread van afgelopen week was best simpel, maar wel heel effectief.

En ik bestelde een HP Sprocket! Ik wilde deze mini printer al een hele tijd, maar vond ‘m toch wel duur. En de kwaliteit van de foto’s is niet super goed. Maar ik vind het prima voor in mijn bullet journal en vind het ook leuk dat ik dit mee kan nemen op vakantie. Dan kan ik toch nog lekker kleuren in mijn bullet journal. Ik kocht ‘m eigenlijk als een soort beloning voor mezelf. Afgelopen week had ik mijn beoordelingsgesprek op het werk en gelukkig was het wel positief. Dus dan mag je jezelf wel even verwennen, toch?

Ik gebruikte ‘m gelijk om mijn herinneringspagina van mei te maken! Ik vind dit toch wel leuk om te doen, zo’n pagina om terug te kijken op de hoogtepunten van de afgelopen maand. Het hoofdthema was uiteraard de verhuizing, haha.

Tegenwoordig eten we netjes aan tafel in plaats van op de bank en dat is toch eigenlijk wel een stuk beter en gezelliger. En wat zijn we toch geslaagde volwassenen zo, haha.

En soms ook niet. Op zaterdag gingen we naar Beverwijk want ik wilde wat nieuwe kleding hebben (goed geslaagd!) en we hadden een lampenkap besteld bij Leen Bakker, die daar in de buurt zit. Ik had stiekem wel heel erg zin in McDo lunch, al hadden we achteraf toch weer spijt. Volgende keer niet meer doen, haha. En de lampenkap was het helaas ook niet helemaal, dus nu moeten we weer wachten op een nieuwe.

Ik vond wel deze bullet journals bij Hema! Of nou ja vond, ze moesten uit het magazijn getoverd worden haha. Maar ik vond ze zo leuk dat ik ze allebei maar heb meegenomen. Online zijn ze al uitverkocht dus je moet er denk ik toch voor naar de winkel. Ze zijn €5 per stuk en hebben vrij dik papier en een harde kaft. Best prima voor de prijs!

Deze week gaan we vooral in huis rommelen, dozen uitpakken en opruimen. En natuurlijk ook wel leuke dingen doen! Hebben jullie al (bijna) vakantie?

7 Reacties

  1. Die pasta ziet er goed uit! Krijg er trek van 🙂 de HP Sprocket lijkt me een leuk ding maar had inderdaad al vaker gelezen dat de kwaliteit van de foto’s tegenvalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *