Wat ik in een week deed #39

Voornamelijk heel veel werken en tussendoor verhuizen! Je kunt wel zeggen dat ik het echt mega druk heb gehad en ook deze week is het nog even bikkelen. Maar daarna heb ik gelukkig vakantie en kan ik weer even bijkomen. Deze keer twee weken in het verslag!

Ik moest twee dingen verkopen in mijn huis, namelijk mijn bank en een van mijn fietsen. En gelukkig is dat allemaal gelukt! Ik kwam er wel weer achter dat Marktplaats echt heel kut is, haha. Zoveel mensen die wel bieden, maar uiteindelijk (soms zelfs binnen een uur) geen interesse meer hadden. Super frustrerend. Gelukkig is het toch nog gelukt en ben ik ook weer wat centjes rijker.

De afgelopen twee weken stonden logischerwijs vooral in het teken van verhuizen, tussen al het werken door. Ik liet mijn spullen deze keer verhuizen maar moest natuurlijk wel alles inpakken. En we trokken al iets eerder in het nieuwe huis, dus verhuisde ik voortijdig vast mijn kleding. Komen die koffers toch nog goed van pas!

Mijn mama hielp me gelukkig wel met inpakken en schoonmaken, dat was wel heel fijn. En dus gingen we na een dag inpakken even lekker eten bij de lokale Italiaan. Ik had spinazieravioli met een truffelsausje en het was lekker!

Ik zit nu op een mega druk project en moest dus ook veel werken de afgelopen weken. Wel werk ik samen met een collega uit Zwitserland en laatst nam ze Zwitserse chocolaatjes mee. Lekker!

Een nieuw huis betekent ook een beetje een nieuwe start van goede gewoontes en dus eten we tegenwoordig zoveel mogelijk aan tafel in plaats van op de bank. Such adults!

Ik blogde weer eens over mijn bullet journal die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Het zorgt voor heel veel structuur in mijn leven en dat vind ik, zeker op een druk project, wel erg fijn!

Een voordeel aan werken op Schiphol? Konijntjes! Zo schattig, haha. Blijkbaar zijn er op Schiphol maar weinig vijanden voor konijntjes en dus zie je ze regelmatig voorbij hupsen.

En als je schatje je na een drukke dag verwent met een reep chocolade, dan is hij wel weer de allerleukste. Of nou ja, dat is hij sowieso!

Bij het nieuwe huis hebben we ook een tuin en daar kan ik zelfs als ginger wel aan wennen, haha. Lekker eten in het zonnetje is toch wel erg fijn!

En werken in de tuin gaat ook prima, al word ik daar dan ook weer niet heel gelukkig van aangezien het al avond was. Ach, moet soms ook.

Op donderdag was ik voor het laatst met al mijn spullen in mijn oude appartement en ik besloot het in stijl af te sluiten, met sushi! Dat ga ik wel missen hoor, een sushirestaurant (en Griek, en snackbar) om de hoek.

Op vrijdag was het zover, moving day! Gezien de afstand naar het nieuwe huis en mijn totale gebrek aan motivatie en tijd besloot ik een verhuisbedrijf in te huren om mijn spullen te verhuizen. En dat beviel echt heel goed! Ze waren mega snel en hebben mijn meubels uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Echt een hele zorg minder.

’s Avonds was het tijd voor een overwinningspizza.

En in het weekend zaten we weer bij de Ikea, haha. We wilden een kastje hebben voor in de badkamer en dan kom je toch weer snel uit bij de Zweedse meubelgigant. En we waren zo vroeg dat we maar een ontbijtje hebben gegeten bij de Ikea, want de Ikea zelf was nog niet eens open. Oeps!

In het nieuwe huis hebben we een lekker grote badkamer en ik hoef niet meer uit mijn toilettas te leven, dus heb ik lekker alles uitgestald. Inmiddels bestaat mijn skincare routine voor 95% uit Kruidvat producten. Ze bevallen me echt goed en mijn gevoelige huid reageert er ook goed op! En het scheelt heel veel geld, haha.

Tussendoor maakte ik nog een spread voor deze week. Ik vond ‘m wel weer goed gelukt!

Afgelopen zondag kwam Nadine langs om ons nieuwe huis te bekijken, mijn vriendje voor het eerst te ontmoeten (gelukkig is hij goedgekeurd) en natuurlijk om weer bij te kletsen. We besloten naar Beeckestijn te gaan, een oud landhuis met prachtige tuin waar je een koffietje kunt doen en rond kunt lopen.

En we konden ons helemaal uitleven want er waren heel veel bloemetjes, haha! Er is een kruidentuin waar ik nog niet was geweest en dat was eigenlijk best leuk en leerzaam! Wist je dat ik vernoemd ben naar een kruid?

’s Avonds aten we bij La Cubanita en het was een hele gezellige dag! Deze week moet ik weer gewoon aan de bak en heb ik het helaas weer heel druk. Ik kan niet wachten tot ik vakantie heb en lekker uit kan gaan pakken. En we gaan op vakantie, hoera! Nog even aftellen dus..

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *